Fotbaliștii de la FCSB / Foto: Sport Pictures

Exclusiv Debandadă la adversara lui FCSB din Europa League. Ce a făcut patronul armenilor în această vară: "N-au nicio șansă!"

articol scris de Alex Stanila
10.08.2020, 17:05
  • SuperLiga: CFR Cluj - Rapid, duminică, 21:30, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - FCSB, luni, 21:00, DGS 1

FC Shirak, reprezentanta Armeniei, este primul adversar al celor de la FCSB în preliminariile Europa League. Meciul din turul 1 se va juca la București, pe 27 august.

Denis Zmeu (35 de ani), fostul jucător de la FC Vaslui, este de un an preparator fizic la Ararat Armenia, alături de care a câștigat campionatul, și o cunoaște destul de bine pe adversara celor de la FCSB.

Shirak a pierdut cei mai buni jucători și antrenorul. Denis Zmeu nu le dă nicio șansă

Moldoveanul crede că formația antrenată de Toni Petrea se va califica fără emoții în turul 2 preliminar, după ce finanțatorul lui Shirak a decis, în această vară, să transfere cei mai buni jucători, inclusiv antrenorul, la o altă echipă din campionat, Ararat Yerevan.

În aceste condiții, FC Shirak se va prezenta cu mulți jucători tineri la meciul cu FCSB, dar și cu un antrenor nou - Tigran Davtyan, care a fost promovat recent de la echipa secundă.

"Shirak nu mai e o echipă puternică acum. Proprietarul lor sau cel care se ocupă acolo are două echipe: Shirak și Ararat Yerevan. El a luat jucătorii cei mai bun de la Shirak, i-a transferat la Yerevan, inclusiv pe antrenor. Obiectivul lui Shirak de acum e să promoveze jucătorii lor tineri, au și ei o academie.

Vor fi slăbuți, adică nici măcar aproape de echipa de anul trecut, care a pus probleme, inclusiv nouă. La ei e debandadă. Eu sunt sigur că FCSB trece la pas.

Nu cred că vor avea probleme. Shirak are jucători foarte tineri, din ce știu eu din presa de aici. Noi nu i-am întâlnit încă în acest sezon, dar, din toate informațiile mele, FCSB se va califica la pas. Shirak se bătea până în ultimele etape la campionat cu noi și Noah, dar acum vor veni cu băieți tineri, neexperimentați și nu vor avea nicio șansă. Dacă era echipa de anul trecut, ar fi fost un meci interesant 100%", a spus Denis Zmeu, pentru digisport.ro

De la FC Shirak au plecat 8 jucători la Ararat Yerevan, în această vară. Este vorba despre portarul Vsevolod Ermakov, fundașii Marko Prljevic, Zhirayr Margaryan și Hrayr Mkoyan, plus mijlocașii Karen Muradyan, Uros Nenadovic, David Manoyan și Edgar Malakyan.

FCSB, emoții la ultima "dublă" cu o echipă din Armenia

FCSB a jucat ultima dată împotriva unei echipe din Armenia chiar în ediția trecută a Europa League.

În turul doi preliminar, ”roș-albaștrii” s-au impus cu 3-0 în meciul tur cu Alashkert, din deplasare, dar au avut ceva emoții la partida din a doua manșă, câștigată de armeni cu 3-2.

Etichete: europa league , armenia , denis zmeu , fcsb , fc shirak


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O regină a frumuseții din Ecuador a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram unde se află și nu a mai scăpat cu viață

O fostă concurentă la Miss Ecuador, Landy Parraga Goyburo a fost împușcată mortal în restaurantul unde lua masa, după o postare în care anunța unde era. Numele ei fusese legat de un traficant de droguri care fusese ucis în închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

E gata să plece la 5.000 km distanță, după ce amanta a născut al doilea copil, iar soția al patrulea. Pe cine ia cu el

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil

A văzut cum a apărut în public la Miami și a întrebat-o direct: ”Ești bolnavă?”. Răspunsul dat imediat de model

OUT de la FCSB, după șapte ani! ”Roș-albaștrii” îi caută deja înlocuitor

Foto Dan Petrescu a reînceput treaba la CFR Cluj, soția, Adriana, a plecat la mii de kilometri. Cine a însoțit-o

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Foto Radu Drăgușin nu se mai ferește! Cum a fost surprins pe bancă, în timp ce Tottenham pierdea cu Liverpool

Exclusiv Florin Bratu nu mai crede în salvarea de la retrogradare a lui Dinamo!

Ce s-a întâmplat după ce Radu Drăgușin a fost lăsat iar pe bancă la Tottenham: "Vedeți și voi asta?"

Surpriza lui Lobonț pentru meciul cu CFR: titular la Rapid pentru prima oară după 8 luni!

Citeşte şi

Elias Charalambous a vorbit despre relația cu Gigi Becali: ”Să fiu sincer!”

Elias Charalambous a numit echipa pentru care ”ar lăsa-o” pe FCSB: ”Atunci aș merge”

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOWAnne Hathaway, superbă în roșu, într-o rochie fără bretele, cu crăpătură lungă pe picior. E trecută de 40 de ani, dar e neschimbată de două decenii

Fotbalistul dorit de Gică Hagi într-un transfer cu schimb de jucători între el și Gigi Becali a luat decizia! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Milionarul Arpad Paszkany, cadou de Paște de peste 100.000 de euro pentru noua iubită: ”A venit iepurașul” FOTO citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Cher, adevăratul motiv pentru care se întâlnește cu bărbați tineri: „Cei de vârsta mea sunt toți morți!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Cher, adevăratul motiv pentru care se întâlnește cu bărbați tineri: „Cei de vârsta mea sunt toți morți!”

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”