Marius Croitoru / Foto: captură Digi Sport

Video "E cea mai tristă zi din viața mea". Cum au ratat botoșănenii șansa întâlnirii cu Tottenham-ul lui Mourinho

17.09.2020, 21:23
  • SuperLiga: Poli Iași - UTA, duminică, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj - Sepsi, duminică, 21:00, DGS 1

FC Botoșani - Shkendija 0-1 | Moldovenii au scăpat printre degete o șansă istorică de a întâlni marele Tottenham al lui Jose Mourinho, însă s-au împiedicat de modesta Shkendija.

Antrenorul botoșănenilor Marius Croitoru a fost un munte de deznădejde la final și cu greu și-a stăpânit lacrimile.

"Greu de spus, sunt trist, supărat, dar trebuie să mergem înainte, pentru că nu avem ce face. Din păcate, azi nu am putut face mai mult. Îmi pare rău pentru băieți și pentru ceea ce înseamnă acest coeficient de țară.

Din păcate, nu am putut să ajutăm cu absolut nimic din acest punct de vedere. Îmi pare nespus de rău. N-am fost limpezi în careu, am avut ocazii, dar nu am dat gol. Băieții și-au dorit, nu am ce să le reproșez, au avut atitudine, dar păcat că iau gol în minutul 1 sau 2.

Mi-e greu să-mi găsesc cuvintele acum. Pentru mine e cea mai tristă seară din viața mea", a spus Marius Croitoru la final.

VIDEO cu declarația lui Marius Croitoru:

Marius Croitoru: "Doamne ferește! Nu vreau să mă gândesc la asta"

Șansa unei întâlniri cu Tottenham e posibil să-i fi debusolat pe jucătorii de la FC Botoșani, însă Marius Croitoru nici nu vrea să audă de așa ceva, cu toate că Andrei Chindriș chiar a recunoscut asta.

"Doamne ferește, nu vreau să mă gândesc că ei au fost cu gândul la Tottenham. Am dominat clar, dar nu am avut luciditate în fața porții. Am avut ocazii mari, dar nu am găsit omul potrivit la momentul respectiv.

Nu am ce să le reproșez din punctul ăsta de vedere pentru că știam că eram în fața unui moment istoric pentru club și pentru ei, ca jucători. Din păcate, atât s-a putut.

Cum să mi se pară golul? Nu aș vrea să vorbesc la cald. Voi avea discuții numai în interiorul vestoiarului. Nu am ce să le reproșez. Da, am avut penaltry, dar arbitrii nu au văzut, cum și noi am fost avantajați probabil în alte meciuri. Asta este.

Normal nu ăsta ar trebui să fie nivelul nostru, dar acum am dominat clar o echipă, însă nu am avut luciditatea necesară. Dar nu consider că echipa din Macedonia a fost peste mine niciodată.Dar ceea ce contează este scorul.

Nu știu căt de supărat patronul, dar nu cred că poate fi mai supărat decât mine. Îmi doresc să repetăm forma bună și rezultatele de anul trecut și dacă ne-am clasa în primele 6, ar fi extrem de bine", a explicat Marius Croitoru.

Dacă trecea de Shkendija, FC Botoșani urma să întâlnească Tottenham în turul 3 preliminar. Echipa lui Mourinho a avut nevoie de prelungiri pentru a trece de bulgarii de la Lokomotiv Plovdiv, care au și condus.

VIDEO cu rezumatul meciului:

Etichete: fc botosani , marius croitoru , shkendija


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
„Putin nu a ordonat uciderea lui Navalnîi”. Răsturnare de situație în cazul morții disidentului rus

Agenţiile de informaţii americane au stabilit că preşedintele rus, Vladimir Putin, probabil nu a ordonat uciderea politicianului de opoziţie Alexei Navalnîi într-o tabără de prizonieri din Arctica în februarie, a relatat sâmbătă Wall Street Journal, transmite Reuters.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Exclusiv Jucătorii FCSB se vor umple de bani dacă ajung în grupele Champions League. Cine are cea mai mare primă

Exclusiv Gigi Becali vrea să-l ajute pe nașul Gheorghe Hagi să câștige locul doi. Ce ”ordin” a dat patronul FCSB-ului

Galerie Foto FCSB a mutat petrecerea de titlu la baza din Berceni! Cum au fost primiți noii campioni ai României

Citeşte şi

Și-a aflat sentința! Câte etape de suspendare a primit Bogdan Andone după criza de nervi din FC Botoșani - Dinamo

Foto Rana groaznică a lui Romario Benzar. Imaginea din interior vă poate afecta emoțional

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Lista tuturor adversarelor pe care FCSB le va întâlni în preliminariile Ligii Campionilor, tur cu tur! citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”