Europa League, faza sferturilor de finală

Video Sferturi UEL | Arsenal - Napoli 2-0. Villarreal - Valencia 1-3. Benfica - Frankfurt 4-2. Slavia Praga - Chelsea 0-1

11.04.2019, 23:54
  • EHF European League: Skjern - Dinamo, marți, 19:45, DGS 2

  • Champions League: Bayern Munchen - Real Madrid, marți, 22:00, DGS 1

Spectacol total în prima manșă din sferturile de finală Europa League, cu 13 goluri în cele patru meciuri, în direct la Digi Sport. Arsenal n-a avut nicio problemă cu Napoli, de care a trecut cu 2-0. Ramsey a deschis scorul, iar Koulibaly a deviat în propria poartă șutul lui Torreira.

Valencia a marcat 3 goluri în deplasarea de la Villarreal, deși scorul nu reflectă realitatea din teren. "Liliecii" au deschis scorul prin Guedes, care a împins în plasă mingea, după penalty-ul ratat de Paredes. Gazdele au egalat din penalty, prin Cazorla, însă "submarinul galben" a dat lovitura în prelungiri, prin Vass și Guedes, care a reușit dubla.

Chelsea s-a chinuit pe terenul cehilor de la Slavia Praga, care au rezistat 86 de minute. Golul izbăvitor a fost marcat de Marcos Alonso.

Pe Da Luz, Benfica a dat de pământ cu Eintracht Frankfurt. "Vulturii" au deschis scorul prin Joao Felix, din penalty, dar nemții au egalat pe finalul primei reprize, prin Jovic. În partea secundă, portughezii s-au dezlănțuit și au marcat prin același Joao Felix, Ruben Dias și din nou puștiul Joao Felix. S-a terminat 4-2 pentru Benfica, după ce nemții au redus din diferență prin Paciencia.

LIVE VIDEO&SCOR Arsenal - Napoli 2-0:

Update min. 25: GOOOOOL Arsenal! Arsenal - Napoli 2-0. Koulibaly deviază în propria poartă șutul lui Torreira.

Update min. 14: GOOOOOL Arsenal! Arsenal - Napoli 1-0. Ramsey a finalizat o fază lucrată perfect de Ozil, Lacazette și Niles.


Știrea inițială:

Blockbusterul zilei va avea loc pe Emirates, unde două echipe extrem de ofensive sunt faţă în faţă în cel mai tare meci al sferturilor de finală Europa League. Arsenal şi Napoli se înfruntă de la 22:00, pe Digi Sport 1 şi Digi 4K.

Carlo Ancelotti are amintiri plăcute din duelurile cu Arsenal. Pe vremea când stătea pe banca lui Bayern Munchen îi scotea pe "tunari" din optimile Champions League, după ce se impunea cu 5-1 tur-retur. Antrenorul lui Napoli ştie că misiunea echipei sale va fi mult mai dificilă acum.

"Dacă spun că am uitat, n-ar fi adevărat. N-am uitat, dar fiecare meci are o istorie diferită. Sunt sezoane diferite, cluburi diferite, antrenori diferiţi. Va fi o cu totul altă poveste", a spus Ancelotti.

Tottenham şi Manchester United sunt singurele echipe care au câştigat în acest sezon pe terenul lui Arsenal. În Europa League, trupa lui Emery e neînvinsă în faţa propriilor suporteri.

"Suntem pe un drum bun, dar fiecare meci de acum încolo va fi foarte important. Cel mai bun lucru pentru noi este să fim împreună, să fim puternici, să fim calmi", a spus managerul londonezilor, completat de Alexandre Lacazette: "Ştim că suntem mai puternici acasă, decât în deplasare. Acest meci este foarte important pentru noi, dar ştim că putem scoate un rezultat bun şi pe terenul lor".


LIVE VIDEO&SCOR Slavia Praga - Chelsea 0-1

Update min. 86: GOOOOOL Chelsea! Slavia Praga - Chelsea 0-1. Marcos Alonso marchează cu capul, din centrarea lui Willian.

Știrea inițială:

Chelsea a câştigat Europa League în 2013, iar englezii speră la un nou trofeu. În sferturi întâlnesc supriza competiţiei, Slavia Praga, în direct la Digi Sport 2, de la ora 22:00.

Principală favorită la trofeul Europa League, Chelsea continuă drumul spre finală la Praga, cu Slavia. În ultima deplasare din competiţie, Olivier Giroud a făcut ravagii pentru londonezi. A reuşit un hattrick perfect pe terenul lui Dinamo Kiev, gol cu dreptul, cu stângul şi cu capul. Slavia mai speră la o minune în sferturi. Echipa lui Alex Băluţă a eliminat Sevilla, de cinci ori câştigătoare Europa League.

"Vom avea nevoie de un rezultat bun pentru a fi mai relaxaţi în retur. Sevilla este echipă mare. Dacă Slavia a eliminat-o, înseamnă că sunt pregătiţi bine, au calitate şi vor juca cu ambiţie", a explicat Olivier Giroud.

Slavia Praga - Chelsea este în direct la Digi Sport 2, astăzi, de la ora 22:00.


LIVE VIDEO&SCOR Villarreal - Valencia 1-3

Update min 90+3: GOOOOOL Valencia. Villarreal - Valencia 1-3. Guedes reușește dubla.

Update min 90+1: GOOOOOL Valencia. Villarreal - Valencia 1-2. Wass marchează cu un voleu, din careu.

Update min 36: GOOOOOL Villarreal. Villarreal - Valencia 1-1. Garray îl faultează pe Iborra în careu, iar Cazorla transformă penalty-ul.

Update min 6: GOOOOOL Valencia. Villarreal - Valencia 0-1. Guedes e faultat în careu de Caseres, iar arbitrul dă penalty. Parejo bate, portarul apără, însă Guedes e pe fază și împinge mingea în poartă.

Știrea inițială:

Confruntare sută la sută spaniolă pentru calificarea în semifinalele Europa League. Villarreal o înfruntă pe Valencia de la ora 22:00, în direct la Digi Sport 3.

Cu o distanţă de numai 60 de kilometri între stadioane, Villarreal şi Valencia se întâlnesc din nou şi în competiţiile continentale. Au mai fost adversare în urmă cu 15 ani, în semifinalele Cupei UEFA, iar câştig de cauză au avut "liliecii". Va fi o dublă cu adevărat specială pentru Marcelino: după trei ani petrecuţi pe banca lui Villarreal, a ajuns să o antreneze pe Valencia.

"Nu ştiu cum este să ridici un trofeu deasupra capului ca şi antrenor. Nici staff-ul meu şi mulţi dintre jucători nu au reuşit asta. Prin urmare, dacă am câştiga Europa League, ar fi un vis devenit realitate", a spus Marcelino.

De cealaltă parte, motivaţia este la fel de mare. "Am crezut şi voi continua să cred în munca pe care o depunem la acest club. Este o rivalitate mare, dar sănătoasă. Suntem pregătiţi şi foarte motivaţi", a explicat Javier Calleja, antrenorul "submarinului galben".

Manşa tur, de pe Estadio de la Ceramica, va putea fi urmărită astăzi, de la ora 22:00, în direct la Digi Sport 3.


LIVE VIDEO&SCOR Benfica - Eintracht Frankfurt 4-2

Update min 72: GOOOOOL Frankfurt! Benfica - Eintracht Frankfurt 4-2. Paciencia marchează cu capul, după un corner.

Update min 53: GOOOOOL Benfica! Benfica - Eintracht Frankfurt 4-1. Puștiul Joao Felix reușește hat-trick-ul.

Update min 50: GOOOOOL Benfica! Benfica - Eintracht Frankfurt 3-1. Ruben Dias marchează cu capul după un corner.

Update min 43: GOOOOOL Benfica! Benfica - Eintracht Frankfurt 2-1. Joao Felix reușește dubla.

Update min 40: GOOOOOL Frankfurt! Benfica - Eintracht Frankfurt 1-1. Jovic a egalat pentru nemți.

Update min 21: GOOOOOL Benfica! Benfica - Eintracht Frankfurt 1-0. Ndika este eliminat după ce îl faultează în careu pe Fernandes, iar Joao Felix transformă penalty-ul.

Știrea inițială:

În acelaşi timp, pe Digi Sport 4, Benfica are meci de foc cu Eintracht Frankfurt, în cel de-al patrulea sfert de finală din Europa League.

Etichete: europa league , arsenal-napoli , sferturi de finala europa league , europa league sferturi , slavia chelsea


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un italian și-a adunat toate lozurile necâștigătoare cumpărate de-a lungul vieții și a calculat câți bani a pierdut

Un italian din Brescia, care a colecționat toate lozurile necâștigătoare pe care le-a cumpărat de-a lungul vieții, a calculat câți bani a pierdut și vrea astfel să contribuie la creșterea gradului de conștientizare asupra pericolului pe care îl reprezintă dependența față de jocurile de noroc.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

Video Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect”

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

”Tatăl meu `a explodat`!” Fiica unui antrenor a spus totul: ”Eram minoră și e o infracțiune”. Cu ce se ocupă tânăra

Gigi Becali: ”Vine!”. A doua mutare a verii confirmată la FCSB

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video&Foto Cum s-a comportat Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova

Dan Petrescu, șase ani la CFR Cluj! Anunțul lui Ioan Varga

Cum a reacționat Paul Iacob, după ce a vrut să sară la bătaie cu un suporter. ”Vreau să mă văd cu el”

S-a rupt lanțul de iubire. Suporterii Rapidului au răbufnit după al 6-lea eșec din play-off. Ce au scandat

Citeşte şi

Mesajul lui Jurgen Klopp, la ultimul meci european ca antrenor al lui Liverpool: ”Este o nebunie!”

Florin Maxim se gândește la Europa League: "Aici se vor schimba lucrurile!"

PEROZAre 77 de ani, dar nu se sfiește să-și arate silueta în rochii mulate: „Sunt criticată zilnic pentru felul în care mă îmbrac”

FILM NOWSofia Vergara, selfie-uri doar în body-uri mulate, în oglinda din baie. "Cineva să-mi ridice fața de pe podea", i-a scris Nicole Scherzinger

Horațiu Moldovan dă din lac în puț! Atletico îl vinde pe Oblak, dar Simeone a luat decizia transferului unui alt gigant citeşte ştirea pe Prosport.ro

Cum vrea Sorana Cîrstea s-o egaleze pe Simona Halep: ”Ea a câștigat deja, m-ar putea lăsa să câștig eu” citeşte ştirea pe ziare.com

O nouă monedă în România, bani noi de la BNR. Ce valoare are, cu ce ocazie s-a lansat citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”