Adi Popa trage din greu la antrenamente pentru a redeveni om de bază la FCSB / Foto? sportpictures.eu

FCSB - Vitoria Guimaraes | ”Trebuiau puse la punct niște lucruri!” Adi Popa, dezvăluiri din vestiarul roș-albaștrilor

21.08.2019, 20:33
  • SuperLiga: Farul - Sepsi, vineri, 20:00, DGS 1

  • Liga 2, play-off: Șelimbăr - Gloria Buzău, vineri, 17:00, DGS 1

Adi Popa (31 de ani) a revenit la FCSB în cea mai grea perioadă a roș-albaștrilor din ”era Gigi Becali”. Internaționalul român a recunoscut că atmosfera din vestiar era una tensionată și că a fost necesară o discuție cu cuțitele pe masă pentru ca lucrurile să revină la normal.

Mai mult, ”Motoreta” a mai precizat că mediator în această discuție a fost Narcis Răducan, noul director sportiv al vicecampioanei Ligii 1, dar a fost și ironic la adresa jurnaliștilor, după ce s-a scris de conflictul dintre Gnohere și Ovidiu Popescu. Toate discuțiile s-au purtat acum, mai ales că urmează ”dubla” cu Vitoria Guimaraes, vitală pentru viitorul financiar al bucureștenilor.

"Au existat conflicte doar în capul celor care au scris de aceste lucruri, după cum vedeți suntem toți plini de vânătăi! E strict o invenție, așa cred și eu, și colegii mei. Au fost discuții bărbătești, de față cu Narcis, dar trebuiau puse la punct niște lucruri. Nu s-a ridicat tonul, nu au fost jigniri sau îmbrânceli, așa cum s-a scris. Doar așa putem trece peste perioade grele, discutând și spunându-ne ce avem de spus.

Orice victorie am obține cu Guimaraes, nu ar fi un scor liniștitor. Vedeți ce se întâmplă în ultimul timp și la marile cluburi. Mâine trebuie să jucăm bine și să nu primim gol. Apoi, la retur, vom vedea cum vom aborda meciul și în funcție de rezultatul de mâine", a spus Popa, pentru Pro TV.

FCSB - Vitoria Guimaraes, prima manşă din play-off-ul Europa League, care se va disputa mâine, joi, 22 august, de la 21:30, va putea fi urmărită și în format LIVE TEXT pe digisport.ro și pe m.digisport.ro.

FCSB - Vitoria Guimaraes | Adi Popa: ”Nu-i avem nici pe Messi nici pe Cristiano. Nu ne interesează decât meciul cu Guimaraes, nu antrenorul!”

Extrema roș-albaștrilor a mai precizat că forța grupului va trebui să facă diferența cu portughezii. În plus, Adi Popa a refuzat să comenteze situația stării tehnice a echipei, care nu mai dispune de un ”principal”, după ce Bogdan Andone a decis să plece.

”Este un meci foarte important pentru noi, pentru bugetul clubului, pentru noi că fotbalișți să revenim în grupele unei competiții europene, pentru coeficient, pentru România, pentru suporteri, pentru toată lumea. Suntem foarte concentrați pe acest meci.

Ne-am axat pe acest meci după jocul cu Iași, sper să facem o figura frumoasă cu Guimaraes mâine seară. Sigur așa se va întâmplă, vom face tot ce depinde de noi pentru un rezultat pozitiv. Experiența nu-ti garantează foarte multe, contează ce vom face mâine pe teren că echipa. Nu-i avem pe Messi sau Cristiano aici, dar noi, că grup, vom face tot posibilul.

Aici, la Steaua, n-am mai prins momente cum e cel de acum. S-au jucat anumite meciuri în Liga 1 cu debutanți, au fost foarte mulți accidentați, dar în scurt timp situația se va remedia, a fost o conjunctură negativă. Nu ne interesează momentan decât meciul cu Guimaraes, nu problema antrenorului”, a mai spus Adi Popa.

Etichete: adi popa , conflict fcsb , fcsb guimaraes , gnohere ovidiu popescu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un bărbat a vrut să urce în avion cu doi șerpi ascunși în pantaloni

Angajații de la serviciul de securitate de pe Aeroportul Internațional Miami din Florida au dat alarma după ce au observat ceva neobișnuit la un pasager care voia să se îmbarce într-o cursă internațională. La un control amănunțit s-a descoperit că acesta avea doi șerpi ascunși în pantaloni.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka ar avea o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit

A cerut-o în căsătorie, apoi, în decurs de doar o săptămână, a fost surprins cu alte trei femei: ”Viața e frumoasă”

Foto Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Nemaiîntâlnit în SuperLigă: 1.000.000 € dacă merge cu FCSB în Champions League! Anunțul lui Gigi Becali

Răsturnare de situație! Decizia luată de Real Madrid în cazul lui Luka Modric

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Cum a numit-o Talpan pe FCSB, după ce campioana României a făcut demersurile pentru a juca în Ghencea în preliminariile UCL

Exclusiv Cum a ratat Marius Niculae revenirea la Sporting. Motivul e unul neașteptat: ”Trecusem și vizita medicală”

Barcelona vrea să renunțe la fotbalistul de 40.000.000€, iar Manchester United a intrat pe fir

Reacția lui Dan Șucu, după întâlnirea avută cu Marius Șumudică

Citeşte şi

După 12 ani, Adi Popa a dezvăluit câți bani i-a dat Gigi Becali

Exclusiv Reacție neașteptată la adresa CSA Steaua și a lui Adi Popa: ”După ce l-ai dat afară, îl aduci la 35 de ani?”

PEROZFiica lui Ion Țiriac și-a arătat silueta perfectă într-o rochie extrem de decupată, dar și în costum de baie. "Zile magice" și relaxare

FILM NOW"A fost un dezastru. Lui Dwayne nu-i păsa deloc". The Rock ar fi întârziat deseori și 7-8 ore la filmările de la "Red One"

Cât costă atacantul sud-african pe care îl vrea Gigi Becali la FCSB! A dat două goluri și a fost desemnat omul meciului citeşte ştirea pe Prosport.ro

Aryna Sabalenka, pe urmele Simonei Halep. Ce a făcut jucătoarea clasată pe locul 2 WTA citeşte ştirea pe ziare.com

Fotbalistului considerat mai talentat decât Hagi și care nu s-a înțeles niciodată cu Dobrin. 32 de ani de la tragica moarte a lui Bogdan Bănuță citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

Digi Animal World

Un urangutan rănit a fost văzut folosind o plantă ca medicament. Ce au aflat cercetătorii după o lună