Exclusiv Julio Baptista a semnat! CFR a transferat cel mai titrat fotbalist din istoria Ligii 1. ”Bem vindo, Julio!”

18.08.2018, 14:15
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

UPDATE Ora 14:15. Transferul lui Julio Baptista la CFR Cluj, anunțat în EXCLUSIVITATE de Digi Sport, a fost anunțat și pe site-ul oficial al campionilor.

”Bun venit, Julio Baptista!
Suntem bucuroși să vă anunțăm că am perfectat transferul lui Julio Baptista, fostul mijlocaș al lui Real Madrid, Arsenal și AS Roma! Fotbalistul brazilian are 112 goluri marcare în întreaga carieră, perioadă în care a bifat 355 de meciuri în toate competițiile și vine în Gruia pentru a ne ajuta în atingerea obiectivelor stabilite! Îi urăm "bun venit" în familia CFR și mult succes în tricoul "alb-vișiniu"!
Bem vindo, Julio!”, se arată în anunțul oficial al celor de la CFR Cluj.


CFR Cluj a reușit să dea o lovitură de imagine pe piața transferurilor, așa cum digisport.ro v-a prezentat în EXCLUSIVITATE încă de vineri. În mare secret, oficialii clubului l-au convins pe Julio Baptista (36 de ani) să accepte să îmbrace tricoul campioanei. Este cel mai titrat fotbalist din istoria Ligii 1. Atacantul brazilian a ajuns la Cluj încă de acum două zile iar ieri dimineață a efectuat vizita medicală, departe de ochii mass-media. Pentru că cel poreclit ”Bestia” a trecut cu bine peste testele fizice, acesta a semnat contractul cu gruparea ardeleană vineri foarte târziu cu puțin timp înainte de miezul nopții. S-a întâmplat asta, pentru că au mai fost niște clauze în contract ce au fost negociate la ”sânge” de ambele părți.

Graba ardelenilor a fost justificată însă de faptul că ora 23:59, vineri, 17 august, era data limită pentru a trimite la UEFA lotul pentru faza play-off-ului Europa League. Într-un final angajamentul a fost parafat chiar în ultimul minut al zilei trecute iar jucătorul a fost trecut deja pe lista UEFA. Astfel, Baptista are șanse să joace pentru CFR în dubla cu Dudelange. Prima manșă se va disputa joi, 23 august, de la ora 21:00 în Luxemburg în timp ce returul se va juca la data de 30 august, tot joi, de la ora 20:00, în Gruia.

Julio Baptista a evoluat ultima dată pentru Orlando City, iar acum este liber de contract.

În cariera sa, Julio Baptista a mai evoluat Sao Paulo, Sevilla, Real Marid, Arsenal, AS Roma, Malaga, Cruzeiro și Orlando City. În urmă cu un an și jumătate, cel poreclit "Bestia" decisese să se retragă din fotbal, însă acum este gata să revină pe gazon.

Dacă lucrurile vor decurge conform planului, Julio Baptista va parafa înțelegerea cu CFR Cluj în zilele următoare, după ce va face vizita medicală. Dacă va semna cu CFR, ar fi cel mai mare nume care ar veni în campionatul românesc. Baptista are 77 de meciuri la Real Madrid, pentru care a reușit 13 goluri. La Arsenal, atacantul are 35 de meciuri și 10 goluri, în timp ce la Sevilla a reușit 43 de goluri în 73 de partide.

Interesant este că în această vară CFR Cluj a mai fost aproape de a aduce un jucător cu un nume uriaș - Michael Essien, fotbalist trecut pe la Real Madrid și Chelsea. Fostul antrenor al campioanei, Edi Iordănescu, l-a refuzat pe mijlocaș, pe motiv că este prea bătrân.

36 de ani are Julio Baptista

48 de meciuri în echipa națională are Julio Baptista

5 goluri la națională are Baptista

Etichete: cfr cluj , transferuri cfr cluj , julio baptista , julio baptista a semnat , batista cfr cluj , atacant cfr cluj


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici

Turiștii care au ajuns în vestul țării, la Băile Felix, s-au bucurat de o baie în piscină, dar și de petrecerea cu spumă. Nu a lipsit nici mâncarea tradițională, gazdele au pregătit un adevărat festin pentru turiștii veniți din toate colțurile țării și chiar de peste hotare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Video Bayern - Real Madrid 2-2. Vinicius a reușit o ”dublă” și finalista Champions League se va decide în Spania!

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

"Pleci de la FCSB?" Ce răspuns a dat Risto Radunovic în presa din Muntenegru

Video Alex Mățan s-a calificat în finala Ligii Campionilor! A reușit două pase de gol și a fost eroul echipei

Exclusiv Dan Șucu, ironizat după cea mai recentă decizie de la Rapid. ”Gigi Becali are un concurent”

Cei de la Gazzetta dello Sport, ”vrăjiți” de Dennis Man! Topul în care românul e primul

Citeşte şi

10.000 de bilete vândute într-o singură oră! Anunțul făcut de Mihai Stoica despre meciul cu CFR Cluj

Obiectivele imediate trasate lui Dan Petrescu. ”Va fi directorul echipei”

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Dat afară de Gică Hagi, Constantin Budescu s-a refugiat în vila de peste 500.000 de euro pe care o are la Ploiești citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

S-a schimbat legea RCA pentru toți șoferii din România, o lovitură fără precedent pentru români citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

O familie din Mehedinţi a găsit un şarpe în dormitor. Au intervenit jandarmii, iar reptila a fost eliberată în natură