Video Chelsea - Arsenal 4-1. Spectacol total la Baku, cinci goluri într-o repriză! Hazard, omul finalei

30.05.2019, 00:00
  • SuperLiga: CFR Cluj - Rapid, duminică, 21:30, DGS 1

  • SuperLiga: Petrolul - Oțelul, duminică, 15:30, DGS 1

Chelsea - Arsenal 4-1. Echipa lui Sarri a făcut instrucţie cu ”tunarii” în finala Europa League. La Baku, oamenii lui Unai Emery au ratat prima ocazie prin Xhaka. Chelsea a replicat prin Giroud, dar Cech a intervenit salvator.

După pauză, atacantul francez nu şi-a mai iertat fosta echipă. Golul lui Giroud a deschis balul. Pedro a făcut apoi 2-0 din pasa lui Hazard. Arsenal s-a prăbuşit, iar Chelsea a mai marcat o dată. Giroud a scos penalty, iar Hazard a transformat fără emoţii. Reuşita serii le-a aparţinut celor de la Arsenal. Iwobi a prins un şut de zile mari.

Cele mai tari faze video şi desfăşurarea evenimentelor pot fi văzute AICI

Chelsea a refăcut imediat avansul de trei goluri. Hazard a bifat dubla din pasa lui Giroud. S-a terminat 4-1 pentru echipa lui Sarri, care şi-a trecut în palmares a doua Europa League din istorie. În schimb, Arsenal a ratat şi ocazia să prindă un loc în UEFA Champions League.


Știrea inițială

Se anunţă o finală de zile mari între Chelsea şi Arsenal, în această seară, de la ora 22:00, în direct la Digi Sport 1 şi Digi 4K. Maurizio Sarri şi Unai Emery au pregătit în cele mai mici detalii partida care le poate aduce trofeul Europa League.

Chelsea şi Arsenal dau bătălia finală pentru trofeul Europa League. Pentru Maurizio Sarri ar putea fi ultimul meci pe banca "albaştrilor": italianul se află pe lista lui Juventus.

"Acum trebuie să ne gândim doar la finală. Aşa cum ştiţi foarte bine, sentimentul nostru este că merităm să câştigăm", a declarat Sarri.

"Merităm să jucăm finala, ne-am descurcat bine în această competiţie şi simţim că putem realiza ceva important împreună", a spus şi managerul lui Arsenal, Unai Emery.

Jucătorii lui Arsenal au ajuns la Baku încă de sâmbătă, pentru a pregăti cât mai bine duelul cu Chelsea. În Premier League, cele două echipe şi-au împărţit victoriile în acest sezon.

"Ne simţim foarte bine. Nu ştim dacă este un lucru bun sau rău că suntem aici de mai mult timp decât Chelsea. Ne-am pregătit foarte bine ca să fim gata de meci", a afirmat Granit Xhaka.

"Va fi o finală de top. Vrem să repetăm performanţa din 2013 şi să ieşim câştigători", a anunţat David Luiz.

"Suntem Chelsea şi la fiecare început de sezon ne luptăm pentru toate trofeele. Acum avem o finală, avem un trofeu pentru care să luptăm", a declarat şi Cesar Azpilicueta.

Unai Emery a câştigat Europa League de trei ori consecutiv, cu Sevilla

Unai Emery şi jucătorii lui Arsenal au oferit imagini unice la antrenamentul oficial dinaintea finalei cu Chelsea. Antrenorul şi-a strâns jucătorii la mijlocul terenului şi le-a vorbit mai bine de cinci minute. Emery este specialistul finalelor de Europa League: a luat de trei ori la rând trofeul cu Sevilla, între 2014 şi 2016.

"Mă simt bine! Simt că acest moment reprezintă o nouă oportunitate pentru noi şi pentru mine. Cea mai importantă ţintă pentru noi este să câştigăm, avem posibilitatea să luăm trofeul", a spus Unai Emery.

"Are multă experienţă în această competiţie. A câştigat de trei ori Europa League, ceea ce înseamnă foarte mult. Vrem să-i oferim al patrulea trofeu!", a declarat şi Granit Xhaka.

Arsenal are un motiv în plus să-şi dorească trofeul Europa League. "Tunarii" au ocupat doar locul 5 în campionat, iar prezenţa lor în Liga Campionilor, din toamnă, depinde doar de meciul cu Chelsea.

"Chelsea este o echipă foarte bună, cu jucători buni pe care îi respectăm. Am venit aici ca să ne facem jocul şi ştim că dacă vrem să fim în Champions League, în sezonul viitor, trebuie să câştigăm acest meci", a spus Sokratis Papastathopoulos.

"Jucăm pentru un trofeu şi pentru posibilitatea de a merge în Champions League, dar scopul nostru este să ne bucurăm şi să jucăm cu dezinvoltură", a anunţat Unai Emery.

"Un club ca Arsenal trebuie să fie în Champions League!", a spus şi Granit Xhaka.

ECHIPELE PROBABILE

Chelsea: Kepa - Azpilicueta, Christensen, Luiz - Emerson; Kovacic, Jorginho, Barkley - Willian, Giroud, Hazard.

Arsenal: Leno - Sokratis, Koscielny, Monreal - Maitland-Niles, Torreira, Xhaka, Kolasinac - Ozil; Lacazette, Aubameyang.

Arbitri: Gianluca Rocchi - Filippo Meli şi Lorenzo Manganelli.

Va fi prima finală 100 % engleză din ultimii 11 ani în cupele europene şi a doua finală de Cupa UEFA sau Europa League din istorie între două formaţii din Anglia, după Tottenham – Wolverhampton, în 1972. Cele două nu s-au mai întâlnit în Europa din 2004, atunci când Chelsea şi-a eliminat rivala londoneză din sferturile de finală ale Ligii Campionilor.

Finala Europa League, Chelsea - Arsenal, va fi în direct la Digi Sport 1 şi Digi 4K astăzi, de la ora 22:00. Cele mai importante faze vor fi în format VIDEO, în timp real, pe digisport.ro şi m.digisport.ro.

Etichete: chelsea , arsenal , chelsea - arsenal live video , chelsea arsenal , finala europa league 2019 , finala uel 2019 , chelsea arsenal live text


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea a provocat stupoare

La aproape 60 după comiterea unei crime brutale, poliția l-a găsit și arestat pe autor datorită tehnicilor criminalistice de ultimă generație.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”

E gata să plece la 5.000 km distanță, după ce amanta a născut al doilea copil, iar soția al patrulea. Pe cine ia cu el

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil

Exclusiv ”Daniel Niculae, OUT de la Rapid - Șumudică, antrenor”. Mutări spectaculoase în Giulești. Cine va fi președinte

NE-BU-NI-E! O echipă din liga secundă a marcat în minutul 90+9, a câștigat Cupa și va juca în Europa League

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ioan Ovidiu Sabău a spus lucrurilor pe nume, după ”U” Cluj - Dinamo

Daniel Popa a explicat gestul ciudat după golul marcat cu Dinamo

Reacția lui Zeljko Kopic, după ce Dinamo a ratat victoria cu ”U” Cluj: ”Aceeași poveste în fiecare săptămână”

Foto Clasamentul din play-out, după ”U” Cluj - Dinamo: ”Câinii roșii” au urcat pe loc de baraj. Programul meciurilor rămase

Citeşte şi

Video Manchester City - Wolverhampton 5-1. Erling Haaland, 4 goluri pentru ”Cetățeni”. Arsenal - Bournemouth 3-0

Dat ca și transferat după plecarea de la Chelsea, soția lui Thiago Silva a răbufnit: ”Nu știți nimic”

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOWMike Myers, greu de recunoscut la 60 de ani. Interpretul lui Austin Powers a renunțat să-și mai vopsească părul

Patronul din Superligă care se umple de bani de pe urma transferului uriaș pe care-l va face Gigi Becali! „Iau milioane” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fostul antrenor al lui Dinamo a dat lovitura în afaceri! Vinde pantofi scumpi în Franța citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Adele, elegantă, pe tocuri, la un meci din NBA, alături de partenerul ei de viață. „Cât de frumoasă ești!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Adele, elegantă, pe tocuri, la un meci din NBA, alături de partenerul ei de viață. „Cât de frumoasă ești!”

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”