Ianis Hagi, jucătorul celor de la Rangers / Foto: Instagram @ Ianis.Hagi

Mesajul lui Ianis Hagi înainte de finala Europa League dintre Rangers și Eintracht Frankfurt

articol scris de Digi Sport
18.05.2022, 20:08
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Eintracht Frankfurt și Rangers se întâlnesc miercuri seara, de la ora 22:00, în ultimul act din UEFA Europa League. Duelul va avea loc pe arena ''Ramon Sanchez-Pizjuan'', din Sevilla.

Galerie Foto

Mesajul lui Ianis Hagi înainte de finala Europa League, Eintracht Frankfurt - Rangers

Ianis Hagi nu este apt de joc pentru meciul pe care Rangers îl joacă în finala Europa League contra celor de la Eintracht Frankfurt.

Mijlocașul român a făcut deplasarea la Sevilla, s-a pozat cu fanii și le-a transmis un mesaj coechipierilor săi.

"Super încântat pentru această seară și nu mai am răbdare să-i văd pe băieți în acțiune. O zi uriașă pentru toți implicați la Rangers. Primirea pe care am primit-o din partea suporterilor a fost la alt nivel. Ibrox este acolo unde sunt fanii", a tranmis Ianis Hagi pe Instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ianis Hagi (@ianishagi)

"E rândul tău!". Mesajul lui Gică Popescu pentru Ianis Hagi înaintea finalei UEFA Europa League

Gică Popescu a avut și el un mesaj pentru Ianis Hagi înainte de finala Europa League.

"Baciul" a distribuit o fotografie alături de Gică Hagi, în care cei doi țineau în mână trofeul Cupei UEFA, câștigat cu Galatasaray în urmă cu 22 de ani, și a spus că își dorește ca mijlocașul român al celor de al Rangers să le urmeze exemplul.

"E rândul tău, Ianis! Azi se împlinesc 22 de ani de când am câștigat Cupa UEFA cu Galatasaray. Singurul trofeu european cucerit de o echipă din Turcia. Îl aud și azi pe Fatih Terim: 'Bați, Popi?. 'Da. Al patrulea'.

Nu aveam cum să știu că acel penalty va fi și cel decisiv. Mâine, Glasgow Rangers, echipa la care joacă Ianis, va juca la Sevilla finala Europa League. Nu va juca, fiind accidentat, dar îi urez să ne urmeze", a transmis Gică Popescu, pe Facebook.

Europa League | Eintracht Frankfurt - Rangers, Live Text, ora 22:00. Barcelona, cea mai sonoră "victimă" a nemților

Drumul nemților a început în grupa D din Europa League, acolo unde Frankfurt a fost repartizată cu formații precum Olympiakos Pireu, Fenerbahce Istanbul şi Antwerp. Eintracht a încheiat pe primul loc în ierarhie, după trei victorii și trei egaluri și a ajuns astfel în faza optimilor de finală unde a dat peste Real Betis, pe care au eliminat-o cu 3-2 la general, după prelungiri.

Apoi a urmat "dubla" cu FC Barcelona, iar Eintracht Frankfurt a reușit să producă surpriza. Formația din Bundesliga nu a cedat în cele două meciuri cu gruparea blaugrana (1-1 acasă și 3-2 în deplasare) și s-a calificat în semifinala competiției. În penultimul act, Frankfurt a dat peste West Ham United, iar elevii lui Glasner Oliver au trecut și de englezi, după 2-1 în deplasare şi 1-0 acasă.

Europa League | Eintracht Frankfurt - Rangers, Live Text, ora 22:00. Scoțienii, fără Ianis Hagi în marea finală

Rangers a terminat pe locul secund în grupa A, sub liderul Olympique Lyon, dar peste Sparta Praga şi Broendby. Scoțienii au fost nevoiți să dispute şi un baraj pentru calificarea în optimile de finală, contra celor de la Borussia Dortmund, formație pe care au eliminat-o după 4-2 în deplasare şi 2-2 acasă.

În faza următoare a competiției, Rangers a trecut de Steaua Roşie, după 3-0 acasă şi 1-2 în deplasare, urmând ca în "sferturi" să o elimine pe Braga, după 0-1 şi 3-2, după prelungiri. În semifinale, formația de pe Ibrox a trecut de o altă echipă germană, RB Leipzig, după 0-1 în deplasare şi 3-1 acasă.

Europa League | Eintracht Frankfurt - Rangers, Live Text, ora 22 00. Echipele probabile

Eintracht Frankfurt: Trapp - Almamy Toure, Tuta, Ndicka - Knauff, Djibril Sow, Rode, Kostic - Hauge, Kamada, Borre. Antrenor: Oliver Glasner.

Rangers: McGregor - Goldson, Lundstram, Bassey - Tavernier, Jack, Glen Kamara, Barisic - Scott Wright, Aribo, Kent.

Etichete: finala europa league , rangers , ianis hagi , eintracht frankfurt


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Prinţul Paul al României a fost prins de poliţişti într-un resort din Malta. România va cere extrădarea acestuia

Prinţul Paul Phillipe al României, unul dintre fugarii celebri de la noi în țară, a fost prins în Malta. Potrivit surselor, era într-un resort, în vacanță, de unde ar fi fost ridicat de polițiști. Era fugit de aproape patru ani din România, unde este condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

Gabi Tamaș, gata să dea afară șase fotbaliști: ”Salariu mare și nu faci nimic”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

Au luat titlul cu FCSB și acum urmează să semneze contractele + Cine va pleca de la campioană

Exclusiv ”Dacă vine Gigi Becali cu un milion?”. Laszlo Dioszegi a dat răspunsul și și-a anunțat decizia finală

Transferul lui Florinel Coman e ”99% gata”

Citeşte şi

Liverpool nu mai așteaptă! Au început negocierile pentru primul transfer din era "post-Klopp"

Foto Cum a fost surprins Ianis Hagi la antrenamentul lui Alaves, după ce a fost lăsat pe bancă 3 meciuri la rând

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWCum arată Tia Carrere la peste 20 de ani de la serialul "Vânătoarea de comori". Într-o rochie scurtă și decoltată, la 57 de ani, actrița pare că a făcut un pact cu timpul

Gigi Becali a anunțat primul transfer al verii pentru Champions League! Semnează cu FCSB: ”Am vorbit cu el” citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”