Mircea Lucescu la Dinamo Kiev / Foto: Profimedia

Mircea Lucescu, îngrijorat înaintea meciului din Europa League: ”Drumul a durat șapte ore”

articol scris de Digi Sport
15.09.2022, 09:14
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Dinamo Kiev, echipa lui Mircea Lucescu (77 de ani), va disputa al doilea meci din cadrul grupelor UEFA Europa League, în compania ciprioților de la AEK Larnaca.

În prima rundă a grupelor de Europa League, Dinamo Kiev a fost învinsă în deplasare de Fenerbahce, scor 1-2.

Mircea Lucescu, înaintea meciului cu AEK Larnaca:

Mircea Lucescu a prefațat duelul cu AEK Larnaca. Acesta a transmis la conferința de presă că jocul este unul foarte important pentru elevii săi, având în vedere începutul dificil de sezon. ”Il Luce” a scos în evidență calitățile adversarului de joi seară.

Acesta este un meci foarte important. După înfrângerea de la Istanbul, trebuie să câștigăm pentru a continua lupta pentru partea de primăvară a sezonului european.

Jocul nu promite să fie ușor, va fi un meci dificil pentru noi. Adversarul are la dispoziție absolut toți jucătorii săi, iar noi avem mulți jucători în afara lotului. Trebuie să spun de fiecare dată că nu avem locul stabilit nicăieri și la fiecare trei zile ne mutăm într-un loc nou. Dar vom continua să luptăm pentru puncte și accederea din grupă.

Cred că AEK Larnaca este o echipă foarte bună, cu jucători străini. De fapt, acum au un singur jucător cipriot, Nikos Englezou. Nu știu dacă va juca împotriva noastră. Cât despre restul jucătorilor, mulți dintre ei au o carieră grozavă în spate, au jucat în campionate puternice.

AEK a jucat meciuri foarte bune în actualul sezon european, în calificările pentru Liga Campionilor și în Europa League. În special, i-au eliminat pe Partizan în Liga Campionilor, au remizat de două ori cu Midtjylland în Liga Campionilor. Au avut și un meci bun împotriva lui Rennes.

Cât despre echipa noastră, am ajuns aici din Lvov. Drumul până aici a durat aproximativ șapte ore. Sper că ne vor aplauda aici, că vor veni la meci ucrainenii care locuiesc la Cracovia, precum și iubitorii de fotbal polonez care doresc să urmărească meciul din Europa League”, a transmis Mircea Lucescu, potrivit sport.ua.

AEK are jucători buni la mijlocul terenului, spaniolii, portughezii, în special Oyer Sanjurjo și Gus Ledes. În apărare, sârbul Tomovic și bosniacul Milicevic, care au jucat multă vreme în campionatul italian.

De asemenea, spaniolul Mikkel Gonzalez, care a jucat multă vreme în La Liga, care a jucat multe meciuri la nivel înalt. Restul jucătorilor sunt și ei de nivel înalt. Am urmărit meciurile AEK cu Dnipro-1. Înțeleg că trebuie să ne pregătim pentru un meci foarte dificil”, a mai precizat Mircea Lucescu.

Igor Surkis: ”Am încredere deplină în Mircea Lucescu”

Igor Surkis a transmis că nu se pune problema ca Mircea Lucescu să plece de la Dinamo Kiev și este convins că echipa va începe să adune rezultate pozitive în perioada următoare.

Am încredere deplină în Mircea Lucescu. Este un antrenor experimentat și sunt convins că va antrena echipa și în viitorul apropiat. Avem jumătate de echipă accidentată. Totul va fi mai ușor după pauza pentru echipele naționale.

Am avut multe accidentări, iar Lucescu a încărcat echipa pentru calificarea în Champions League, dar nu am obținut-o. Totul va fi însă bine”, a transmis Igor Surkis, potrivit sursei citate.

Etichete: mircea lucescu , dinamo kiev , aek larnaca , mircea lucescu dinamo kiev


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat venit din Cehia la o terasă în România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici

Turiștii care au ajuns în vestul țării, la Băile Felix, s-au bucurat de o baie în piscină, dar și de petrecerea cu spumă. Nu a lipsit nici mâncarea tradițională, gazdele au pregătit un adevărat festin pentru turiștii veniți din toate colțurile țării și chiar de peste hotare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Semnează cu Real Madrid până în 2028! Spaniolii anunță inevitabilul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

FCSB-iștii iau cu asalt Arena Națională! Câte bilete s-au vândut deja, cu mai mult de o săptămână înainte de meciul cu CFR

Foto Liverpool și-a prezentat echipamentul pentru sezonul viitor! Primul din noua eră fără Jurgen Klopp

”Nu primesc foarte mulți bani la FCSB”. Ce salariu are campionul României

Foto ”Dezgustător!” Faza Campionatului Mondial: a omorât o muscă și a mâncat-o în fața tuturor. Reacția jucătorului

Citeşte şi

Exclusiv ”Îl doriți pe Mircea Lucescu la Rapid?”. Victor Angelescu a dat răspunsul imediat

Exclusiv ”Șucu insistă”. Rapid pregătește marea lovitură a verii: Mircea Lucescu

PEROZ"Toată lumea săruta un bărbat de 80 de ani". Văduva lui Hugh Hefner, despre partea întunecată a traiului cu milionarul

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Dat afară de Gică Hagi, Constantin Budescu s-a refugiat în vila de peste 500.000 de euro pe care o are la Ploiești citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

S-a schimbat legea RCA pentru toți șoferii din România, o lovitură fără precedent pentru români citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat