Inter a deschis scorul în meciul cu Getafe / Foto: Captură Digi Sport.

Video Inter, United, Șahtior și Copenhaga s-au calificat în sferturile Europa League. Toate golurile sunt AICI

05.08.2020, 23:56
  • BASCHET: Fenerbahce - Monaco, miercuri, 20:45, DGS 3

  • Champions League: Borussia Dortmund - PSG, miercuri, 22:00, DGS 1

Primele meciuri din sferturile Europa League s-au disputat astăzi, ÎN DIRECT la Digi Sport!

Inter Milano, Manchester United, Șahtior Donețk și FC Copenhaga s-au calificat mai departe și își așteaptă adversarele din sferturi. ”Diavolii” lui Ole Gunnar Solksjaer erau aproape siguri de calificare, după 5-0 în tur.

”Nerazzurri” lui Antonio Conte au disputat o singură manșă cu Getafe pentru a decide echipa care merge mai departe, iar Lukaku și Eriksen au adus calificarea pentru italieni în fața ibericilor.

Inter - Getafe 2-0

Minutul 90+6: Final de meci pe ”Veltins Arena”. Inter câștigă și se califică în sferturile Europa League.

Minutul 83: GOOOL Inter! Eriksen, proaspăt intrat în teren, profită de o deviere nefericită a defensivei oaspete și punctează din poziție ideală. Inter e din ce în ce mai aproape de sferturile Europa League, acolo unde va juca, cel mai probabil, împotriva lui Bayer Leverkusen.

Minutul 75: Penalty ratat de Getafe! Molina a executat o lovitură de la 11 metri obținută după ce arbitrul a consultat VAR, dar a trimis pe lângă poarta lui Samir Handanovic. Inter rămâne în avantaj.

Minutul 46: S-a reluat jocul!

Minutul 45: Pauză!

Minutul 34: GOOOL Inter! Lukaku nu poate fi oprit le Exteita și îl învinge pe Soria cu un șut puternic, din interiorul careului.

Minutul 1: Fluier de start!

Echipele:

Inter: Handanovic - Godin, De Vrij, Bastoni - D'Ambrosio, Barella, Brozovic, Gagliardini, Young - Lukaku, Martinez
Getafe: Soria - Suarez, Dakonam, Etxeita, Miramontes - Maksimovic, Timor - Nyom, Arambaari, Cucu - Mata

Echipa calificată din confruntarea Inter - Getafe se va decide strict în urma meciului din această seară, meciul tur neavând loc în martie din cauza pandemiei de COVID-19.

În finalul de campionat din Spania, Getafe a traversat o formă modestă, bifând șase meciuri consecutive fără victorie, în timp ce Inter vine la meciul de Europa League cu un moral bun, după ce și-a asigura locul doi în Serie A.

Spre deosebire de celelalte partide din această seară, ce se vor juca pe stadioanele echipelor desemnate gazde, meciul Inter - Getafe se va disputa în Germania, pe arena lui Schalke, din Gelsenkirchen.

Manchester United - LASK Linz 2-1

Minutul 90+3: Final de meci! Manchester United se califică în sferturile Europa League.

Minutul 88: GOOOL United! Gazdele înscriu prin Martial, după o acțiune superbă a elevilor lui Solskjaer. Schlager a încercat să respingă, a atins mingea, dar nu a putut să o oprească.

Minutul 57: GOOOL United! Lingard egalează după două minute, după ce a fost lăsat liber de defensiva austriecilor.

Minutul 55: GOOOL LASK! Wiesinger înscrie cu un șut superb, de la mare distanță, care îl învinge pe Romero.

Minutul 46: S-a reluat jocul!

Minutul 45: Pauză!

Minutul 1: Fluier de start!

Echipele:

Manchester United: Romero - Fosu-Mensah, Bailly, Maguire, Williams - Fred - Mata, McTominay, Lingard, James - Ighalo
LASK: Schlager - Wiesinger, Trauner, Andrade - Ranftl, Michorl, Holland, Renner - Frieser, Raguz, Balic

Cel puțin la prima vedere, meciul dintre Manchester United și LASK Linz pare cel mai dezechilibrat. Echipa britanică, calificată pentru grupele Champions League în sezonul viitor, s-a impus cu 5-0 în meciul tur și este favorită certă pentru accederea în următoarea rundă a Europa League.

LASK Linz, echipă ce nu a mai jucat un meci oficial de o lună, de pe 5 iulie, a avut o cădere de formă aproape inexplicabilă după reluarea fotbalului din Austria și a încheiat campionatul pe locul patru, la 17 puncte de liderul Salzburg.

Șahtior - Wolfsburg 3-0

Minutul 90+6: Final de meci!

Minutul 90+3: GOOOL Șahtior! Moraes recuperează mingea, scapă spre poartă și duce scorul la 3-0.

Minutul 90+1: GOOOL Șahtior! Solomon, lăsat liber de defensiva germană, înscrie și rezolvă problema echipei calificate în sferturi.

Minutul 89: GOOOL Șahtior! Junior Moraes, fostul jucător al Gloriei Bistrița, înscrie cu un șut din prima, din interiorul careului.

Minutul 70: Avantajul numeric al lui Wolfsburg nu a durat mult! Brooks vede al doilea cartonaș galben după un fault dur asupra lui Moraes.

Minutul 68: Khochlova vede cartonașul roșu după ce l-a faultat, din postură de ultim apărător, pe Joao Victor. Arbitrul a acordat penalty inițial, dar după consultarea VAR a revenit asupra deciziei, și a acordat lovitură liberă.

Minutul 46: S-a reluat jocul!

Minutul  45: Pauză!

Minutul 1: Fluier de start!

Echipele:

  • Șahtior: Pyatov - Dodo, Kryvtsov, Khocholava, Matviyenko - Marcos Antonio, Stepanenko - Marlos, Patrick, Taison - Junior Moraes
  • Wolfsburg: Casteels - Brooks, Pongracic, Tisserand - Roussillon, Arnold, Schlager, Brekalo - Ginczek, Weghorst, Victor

Șahtior Donețk pornește cu prima șansă înaintea returului cu Wolfsburg, datorită victoriei obținute în Germania în luna martie, scor 2-1.

Alături de avantajul obținut în partida tur, un alt avantaj al formației din Ucraina poate fi și ritmul de joc. Șahtior Donețk a jucat ultimul meci oficial pe 19 iulie, remiza cu Oleksandrya din ultima etapă a campionatului, în timp ce Wolfsburg nu a mai disputat un meci oficial de mai bine de o lună, din 27 iunie, când pierdea, 0-4, cu Bayern.

FC Copenhaga - Istanbul Bașakșehir 3-0

Minutul 90+3: Final de meci!

Minutul 62: GOOOL Copenhaga! Falk duce scorul la 3-0 după o acțiune proprie, în urma căruia a șutat pe jos și l-a executat pe Gunok.

Minutul 52: GOOOL Copenhaga! Wind reușește ”dubla” din penalty. Gunok nu a ghicit colțul și danezii sunt aproape de sferturi.

Minutul 46: S-a reluat jocul!

Minutul 45: Pauză!

Minutul 4: GOOOL Copenhaga! Wind deschide scorul după ce a reluat cu capul o minge centrată de Varela.

Minutul 1: Fluier de start!

Echipele:

  • FC Copenhaga: Johnsson - Varela, Nelsson, Bjelland, Boilesen - Mudrazija, Zeca - Pep Biel, Wind, Falk - Kaufmann
  • Istanbul Bașakșehir: Gunok - Clichy, Epureanu, Skrtel, Junior Caicara - Kahveci, Topal, Tekdemir - Crivelli, Ba, Visca

Istanbul Bașakșehir, câștigătoarea surpriză a ultimei ediții de campionat din Turcia, s-a impus în partida tur a meciului cu Copenhaga, 1-0, și are, cel puțin la prima vedere, prima șansă pentru o calificare în turneul Final 8 al Europa League.

De ultimul meci direct, cele două formații au înregistrat rezultate contrastante în competițiile interne, Bașakșehir reușind să se impună în Turcia, în timp ce Copenhaga a pierdut campionatul în fața lui Midtjylland.

 

Etichete: meciuri europa league , optimile europa league , inter getafe , manchester united lask linz , șahtior - wolfsburg , copenhaga - istanbul bașakșehir


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O tânără din Marea Britanie a venit să petreacă pe litoral, la Constanța, și spune că "e groaznic": "Nu ne așteptam"

A fost alertă de vreme rea pe litoral. Mai multe plaje sunt inundate după ploile torențiale de ieri, iar termometrele arată 15 grade în Constanța. Chiar și în aceste condiții, stațiunile vor fi pline: zeci de mii de turiști sunt așteptați de hotelieri să ajungă la mare în această minivacanță.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Cristi Chivu, în fața loviturii carierei! Ajax îi propune un contract pe 5 ani

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Dan Șucu, ”forțat” să intervină pe partea sportivă la Rapid! Ultimatumul acționarului majoritar: ”Indiferent de contract”

Video A pierdut primele OPT game-uri ale meciului și nimeni nu se aștepta la ce a urmat

”Promisiunea” făcută de Valeriu Iftime dacă Botoșani se va salva de la retrogradare

Video Acuzații de blat în SuperLiga! Dinamoviștii au răbufnit: ”Corect meci, nu?”

Citeşte şi

Galerie Foto Backa Topola - FCSB 4-4 (6-6 d.p, 4-5 d.l.d). Calificare dramatică a roș-albaștrilor după un meci cum rar se vede

"E o nebunie! E ridicol" Ce scrie presa din Elveţia după penalty-ul controversat care a dus la eliminarea CFR-ului din Europa

PEROZO tânără a creat isterie în mediul online după ce a dezvăluit de ce îi plac bărbații în vârstă: „Mă simt în siguranță”

FILM NOWSalma Hayek, despre momentul când ea și Penelope Cruz au crezut că o să-și piardă viața în timpul unei călătorii cu avionul: „Am putea să facem un film despre asta”

Situație ”explozivă” la națională înainte de EURO 2024! Jucătorul român riscă să rateze turneul final din Germania citeşte ştirea pe Prosport.ro

Dramă pentru spanioli în miezul nopții. Ce a pățit Rafael Nadal la Madrid citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM CRBL, declarații neașteptate după divorțul de Elena: „E bine ca bărbat singur!” În ce relații au rămas după separare

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

CRBL, declarații neașteptate după divorțul de Elena: „E bine ca bărbat singur!” În ce relații au rămas după separare

Digi World

Vrei să-ți păstrezi creierul sănătos? Iată ce ar trebui să incluzi în dietă, potrivit unui nou studiu

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă