Câte meciuri va disputa, de fapt, Universitatea Craiova fără public! Anunțul oficial al UEFA

06.08.2019, 14:49
  • BASCHET: Fenerbahce - Monaco, miercuri, 20:45, DGS 3

  • Champions League: Borussia Dortmund - PSG, miercuri, 22:00, DGS 1

Universitatea Craiova are o misiune dificilă pentru a ajunge în play-off-ul Europa League. Oltenii trebuie să-i elimine în ”dublă” manșă pe grecii de la AEK Atena, prima confruntare fiind programată pentru joi, 8 august 2019, de la ora 19:15, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

Gruparea din Bănie are însă ceva probleme din cauza faptului că a fost sancționată cu închiderea tribunelor ca urmare a evenimentelor de la meciul retur cu Honved, decis după loviturile de departajare. Și, totuși, vor fi spectatori la meci!

Universitatea Craiova - AEK Atena, din turul trei preliminar al Europa League, manșa întâi, se va disputa joi, 8 august 2019, de la ora 19:15, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, precum și pe digisport.ro și m.digisport.ro EXCLUSIV pentru abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.

Partida va putea fi urmărită și în formatul LIVE VIDEO&TEXT, pe digisport.ro, dar și pe m.digisport.ro.

UEFA a publicat azi decizia finală a Comisiei de Disciplină a forului de la Nyon, potrivit căreia Craiova este nevoită să dispute două partide de pe teren propriu fără public în cupele europene. În pedeapsă mai este stipulată și o a treia partidă fără spectatori, dar cu suspendare, pentru o perioadă de doi ani! În plus, Craiova a fost amendată cu suma de 60.000 de euro.

Pentru ce a fost sancționată Craiova de către UEFA!

Gruparea prezidată de către Sorin Cîrțu a fost sancţionată pentru aruncarea de obiecte în teren, folosirea de dispozitive pirotehnice, organizarea necorespunzătoare a meciului, comportamentul rasist al suporterilor şi pentru tulburările din tribune. În ciuda acestei decizii a UEFA, conducerea juveților a găsit o ”portiță” în regulament prin care să poată beneficia de aportul fanilor din tribune. 

Printr-un comunicat, postat pe site-ul oficial, Universitatea Craiova a precizat că suporterii cu vârsta de până în 14 ani au acces gratuit la meciul tur cu AEK Atena, cu condiţia ca şcoala unde studiază să organizeze excursia.

În cazul în care va trece de AEK Atena (Grecia), Universitatea Craiova va evolua în play-off-ul Europa League cu învingătoarea din dubla Sparta Praga (Cehia) - Trabzonspor (Turcia), prima partidă fiind programată, de asemenea, în Bănie.

Universitatea Craiova s-a calificat în turul al treilea preliminar al Ligii Europa, după ce a trecut, joi, pe teren propriu, după executarea loviturilor de departajare, 3-1, de Honved Budapesta, în manşa secundă a turului al doilea preliminar.

Etichete: craiova europa league , craiova - aek atena , craiova sanctiune uefa


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Score Borussia Dortmund - PSG 0-0, ACUM, Digi Sport 1. Parizienii nu au câștigat niciodată în fața ”zidului galben”

Exclusiv Ce a spus conducerea Rapidului despre posibila venire a lui Cristi Chivu în Giulești

Exclusiv Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă și a spus cu cine a discutat înainte de a-l numi la Craiova

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Citeşte şi

Galerie Foto Backa Topola - FCSB 4-4 (6-6 d.p, 4-5 d.l.d). Calificare dramatică a roș-albaștrilor după un meci cum rar se vede

"E o nebunie! E ridicol" Ce scrie presa din Elveţia după penalty-ul controversat care a dus la eliminarea CFR-ului din Europa

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Șumudică, lovitură de proporții! "Nu merg la Rapid. Altă echipă din România mă vrea, numărul meu este 0726..." citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă