gigi haz
Exclusiv FCSB a învins-o pe Sepsi, iar Gigi Becali nu s-a mai abținut: ”Hai să fac o aroganță”
FOTBAL:FCSB-SEPSI OSK SFANTU GHEORGHE, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (17.03.2024)
Portarul lui Sepsi Sfântu Gheorghe nu are niciun dubiu, după înfrângerea cu FCSB: ”Contează, normal!”
ilie
Exclusiv ”Poate juca lejer la orice echipă din România”. Ilie Dumitrescu, ”vrăjit” de un fotbalist care se bate la retrogradare
Digi Sport 1 Live
Acum
Fotbal Club

Galerie Foto Backa Topola - FCSB 4-4 (6-6 d.p, 4-5 d.l.d). Calificare dramatică a roș-albaștrilor după un meci cum rar se vede

articol scris de Digi Sport
18.09.2020, 01:15

FCSB s-a calificat dramatic în turul 3 preliminar al Europa League, după ce a învins formația Backa Topola, scor 4-4 (6-6 d.p, 4-5 d.l.d.).

FOTBAL:BACKA TOPOLA-FCSB, LIGA EUROPA (17.09.2020)
Alexandru Buziuc în meciul Backa Topola - FCSB / Foto: Sport Pictures
  • Baraj EURO: Bosnia si Hertegovina - Ucraina, joi, 21:45, DGS 1

  • Elite League U20: Romania - Italia, joi, 18:00, DGS 1

Următorul adversar al roș-albaștrilor în drumul spre grupele UEL, în turul trei preliminar, este Slovan Liberec.

Galerie Foto

FCSB a câștigat un meci cum rar se vede! Backa Topola a marcat de două ori în startul partidei prin Milicevic și Duronjic, iar Florinel Coman a redus din diferență până la pauză. Cu un minut înainte de finalul primelor 45 de minute, sârbii au rămas în 10, după eliminarea lui Ponjevic.

Backa Topola - FCSB 4-4 (6-6 d.p, 4-5 d.l.d) | Sârbii au avut doi eliminați!

În minutul 50, Dennis Man a adus echilibrul pe tabelă, însă bucuria FCSB-ului a durat un singur minut, Lukic reușind să înscrie după o eroare imensă a lui Ducan. Același Dennis Man a restabilit egalitatea din penalty în minutul 63. Autogolul lui Balaz din minutul 92 părea că le-a asigurat calificarea roș-albaștrilor, dar după câteva zeci de secunde, Tomanovic a trimis partida în prelungiri.


În minutul 103 sârbii au rămas în 9 jucători, Siladji fiind și el eliminat, iar două minute mai târziu, Man și-a trecut în cont tripla, dar din nou, după un singur minut, Topola a revenit pe tabelă după ce mingea trimisă în bară de un jucător sârb l-a lovit în spate pe Ducan și a intrat în poartă.

Adrian Petre, jucătorul aflat în dizgrație la FCSB, a marcat pentru 6-5 în minutul 108. Încă o dată Backa Topola nu s-a dat bătută și a trimis meciul la loteria loviturilor de departajare, prin Tomanovic. La penalty-uri, jucătorul gazdelor, Banjac, a fost singurul jucător care a ratat, iar Dennis Man a înscris lovitura decisivă și a adus calificarea echipei bucureștene.


Penalty decisiv - 10-11 - GOOOOOL Dennis Man! Victorie pentru FCSB!

Penalty 9 - 10-10 - Gol Djuric.

Penalty 8 - 9-10 - Gol Adrian Petre.

Penalty 7 - 9-9 - Gol Antonjic.

Penalty 6 - 8-9 - Gol Panțîru.

Penalty 5 - Aparăăă Ducan! Ratează Banjac.

Penalty 4 - 8-8 - Gol Perianu.

Penalty 3 - 8-7 - Gol Zec.

Penalty 2 - 7-7 - Gol Moruțan.

Penalty 1 - 7-6 - Gol Tomanovic.

Încep loviturile de departajare. Backa Topola șutează prima.

Minutul 120 - Timpul regulamentar s-a încheiat, iar câștigătoarea va fi decisă după loviturile de departajare.

Minutul 117 - Gol Backa Topola! Sârbii mai egalează o dată, iar meciul se îndreaptă spre loviturile de departajare. Tomanovic plasează o lovitură de cap din câțiva metri și face dubla.

Minutul 115 - Schimbare la Backa Topola. Djurici intră în locul lui Milicevic.

Minutul 108 - GOOOOOL FCSB! Adrian Petre o aduce din nou pe FCSB în avantaj, după o fază foarte bine contruită de roș-albaștri.

Minutul 106 - Începe a doua repriză de prelungiri.

Minutul 105+1 - Gol Backa Topola! Formația din Serbia egalează din nou după o fază fixă. Șutul trimis de un jucător al gazdelor lovește bara și intră în poartă după ce îl lovește pe Ducan în spate.

Minutul 105 - GOOOOOL Dennis Man! Hat-trick pentru fotbalistul FCSB-ului. Man a marcat din marginea careului cu un șut foarte bine plasat.

Minutul 103 - Cartonaș roșu pentru Siladji! Backa Topola rămâne în 8 jucători de câmp după un fault extrem de dur asupra lui Gabriel Simion. Tomanovic primește și el un cartonaș galben. 

Minutul 97 - Paradă excelentă a lui Ducan într-un duel unu la unu cu un atacant advers. Tânărul portar român menține rezultatul de egalitate cu un reflex uluitor.

Minutul 95 - Lovitura de cap a lui Perianu trece milimetric pe lângă poarta gazdelor.

Minutul 91 - Meciul s-a reluat.

S-au încheiat primele 90 de minute. Ne pregătim de încă două reprize de prelungiri a câte 15 minute.

Minutul 90+3 - Gol Backa Topola! Pentru a doua oară în acest meci, sârbii marchează la un minut după FCSB. Al doilea gol al celor de la Backa Topola în inferioritate numerică este marcat de Tomanovic.

Minutul 90+2 - GOOOOOOL FCSB! Robert Ion centrează și devierea lui Balaz trimite mingea în poarta lui Filipovic.

Minutul 86 - Șutul de la 60 de metri încercat de un jucător al gazdelor a prins spațiul porții, însă Ducan a fost la post și a reținut mingea fără probleme.

Minutul 79 - Șansă uriașă pentru FCSB! Lovitura de cap din șase metri a lui Adrian Petre trece peste poarta lui Filipovic. 

Minutul 75 - Înlocuire la Backa Topola. Iese Lukic, intră Siladji.

Minutul 72 - Probleme pentru Florinel Coman. Căpitanul FCSB-ului nu mai poate continua jocul după un duel în careul advers. În locul lui intră Ovidiu Horșia. Roș-albaștrii nu mai au nicio schimbare la dispoziție.

Minutul 64 - Schimbare în tabăra gazdelor. Banjac îl înlocuiește pe Babic.

Minutul 63 - GOOOOOL FCSB! Dennis Man îl învinge pe portarul Filipovic de la punctul cu var și este din nou egalitate! 3-3!

Minutul 62 - Penalty pentru FCSB! Florin Coman a fost cel faultat.

Minutul 61 - Ocazie uluitoare a FCSB-ului! Robert Ion, Dennis Man, Florin Coman și Adrian Petre trec pe rând pe lângă golul egalizator.

Minutul 56 - Ocazie mare a lui Florinel Coman! Căpitanul roș-albaștrilor șutează din jurul punctului cu var, însă mingea îl lovește pe un fundaș al gazdelor.

Minutul 51 - Gol Backa Topola! Un singur minut a rezistat rezultatul de egalitate. Lukic aduce din nou gazdele în avantaj după o greșeală imensă a portarului Ducan.

Minutul 50 - GOOOOL Dennis Man! FCSB restabilește egalitatea prin golul lui Dennis Man. Florinel Coman ia pe cont propriu o acțiune și scoate excelent mingea pentru șutul lui Man de la marginea careului.

Minutul 46 - Partida s-a reluat. FCSB a efectuat o modificare: Robert Ion a intrat în locul lui Buziuc.

Statisticile primei reprize:

statistici-backa-topola-fcsb-pauza
Statisticile primei reprize din Backa Topola - FCSB / Foto: captură Flashscore

Pauză pe  Gradski Stadion Senta. Backa Topola conduce FCSB, scor 2-1, după golurile lui Milicevic și Duronjic, respectiv Florinel Coman.

Minutul 45+1 - Schimbare la Backa Topola. Petrovic îi ia locul lui Duronjic, autorul golului doi al gazdelor.

Minutul 44 - Cartonaș roșu Ponjevic! Fundașul stânga al sârbilor primește al doilea cartonaș galben și este eliminat, după un fault asupra lui Moruțan.

Minutul 41 - Florinel Coman primește cartonaș galben după un fault la mijlocul terenului.

Minutul 34 - Intrare extrem de dură a lui Ponjevic! Un atac întârziat asupra lui Crețu, sancționat de arbitrul olandez doar cu cartonaș galben.

Minutul 31 - Cartonaș galben pentru jucătorul celor de la Topola, Zec. Fotbalistul sârb încearcă să obțină un penalty, dar centralul consideră că acesta a simulat.

Minutul 25 - GOOOOOL Florinel Coman! Căpitanul roș-albaștrilor reduce din diferență cu un voleu din careul mic al gazdelor, după o centrare excelentă a lui Crețu!

Minutul 21 - Schimbare în formația FCSB-ului. Adrian Petre intră în locul lui Alexandru Pantea.

Minutul 14 - GOL Backa Topola! Echipa sârbă își mărește avantajul în urma unei "scărițe" a lui Duronjic peste tânărul portar al roș-albaștrilor, Ducan. 

Minutul 11 - GOL Backa Topola! Milicevic înscrie cu o lovitură de cap, după o centrare venită de pe partea dreaptă.

Minutul 6 - Prima ocazie a FCSB-ului. Florinel Coman trimite un șut puternic din interiorul careului respins de portarul gazdelor.

UPDATE 22:00 - A început partida Backa Topola - FCSB

UPDATE 20:30 - Se știe echipa de start a FCSB-ului:

FCSB: Ducan - Crețu, Simion, Briceag, Pantea - Perianu, Moruțan, Panțiru - Man, Buziuc, Coman (cpt.)

__________________________________________________________________________________

UPDATE, ora 10:10: Andrei Vlad, Ovidiu Popescu, Ionuț Vînă, Sergiu Buș și Andrei Pandele au fost şi ei depistați pozitiv cu COVID-19. FCSB a rămas cu 14 jucători valizi pentru întâlnirea cu Backa Topola.

Astfel, FCSB va fi nevoită să facă mai multe improvizații, iar echipa de start ar putea arăta astfel:

  • Ducan - Crețu, Perianu, Briceag, Panțîru - Moruțan, Simion, Horșia - Man, Buziuc, Coman
  • Rezerve: Pantea, R. Ion, Petre

Înaintea partidei cu formația din Serbia, la FCSB a apărut un focar de COVID-19. Marți, 7 persoane din delegație, prin care fundașul George Miron, antrenorul principal Toni Petrea și preparatorul fizic Thomas Neubert, au fost depistate pozitiv.

LIVE TEXT Backa Topola - FCSB, de la 22:00. Focar de COVID-19 la echipa lui Toni Petrea

Miercuri după-amiază, FCSB a zburat la Timișoara cu un charter, acolo unde alți trei jucători au fost testați pozitiv - Darius Olaru, Florin Tănase și Iulian Cristea. Aceștia au fost excluși din lot și s-au întors la București.

Din informațiile Digi Sport, delegația bucureștenilor a fost retestată ieri, în jurul orei 17:00, iar rezultatele sunt așteptate în această după-amiază.

Conform protocolului UEFA, pentru a putea juca meciul cu Backa Topola, FCSB are nevoie de 13 jucători eligibili, printre care și un portar.

  • Dacă va trece de Backa Topola, FCSB se va duela în turul 3 preliminar al Europa League cu învingătoare din partia Riteriai (Lituania) - Slovan Liberec (Cehia)

Cum ar putea arăta primul 11 al celor de la FCSB în meciul cu Backa Topola

Andrei Miron, Darius Olaru, Florin Tănase și Iulian Cristea sunt cei patru fotbaliști infectați.

Dacă următoarea testare nu va scoate la iveală alte cazuri, FCSB va putea juca, însă va fi nevoită să trimită pe teren o formulă inedită. Din informațiile Digi Sport, FCSB va trimite pe teren o formulă 4-3-3, care va arăta astfel:

  • Vlad - Crețu, Perianu, Briceag, Panțîru - Vână, Ovidiu Popescu, Moruțan - Man, Buș, Coman

Astfel, apărarea va fi cea mai mare problemă a echipei. Formația bucureșteană ar putea folosi un cuplu de fundași central complet nou, alcătuit din doi fotbaliști care nu au evoluat niciodată împreună.

Bogdan Vintilă va conduce FCSB în Serbia

Bogdan Argeș Vintilă, ”retrogradat” între timp la echipa a doua, va reveni pe bancă la seniori pentru duelul cu Bačka Topola.

Toni Petrea, antrenorul principal, și Thomas Neubert, preparatorul fizic, sunt cele două mari pierderi de la nivelul staff-ului tehnic, așa că Becali a decis să-l reactiveze, cel puțin pentru acest meci, pe Vintilă.

Bogdan Vintilă a lăsat totul deoparte la FCSB 2 și a făcut joncțiunea cu lotul mare la Timișoara, acolo de unde s-a continuat drumul spre Serbia. Tehnicianul nu a putut pleca de la București cu lotul, marți, pentru că nu făcuse testul. După ce s-a rezolvat și acest detaliu, Vintilă a primit ”verde” pentru deplasare.

FCSB poate pierde la "masa verde". Slovan Bratislava a pățit-o

Slovan Bratislava a fost eliminată la masa verde în acest sezon de UEFA Champions League, după ce a deplasat în Insulele Feroe un fizioterapeut depistat cu noul coronavirus.

Inițial, UEFA a decis amânarea partidei dintre Klaksvik, campioana din Feroe, și Slovan Bratislava.

De pe 19 august, partida s-a mutat pe 21 august, iar toți jucătorii lui Slovan au fost testați. Conform legilor din Feroe, tot lotul slovacilor a intrat în carantină.

După două zile, Slovan a trimis în Feroe un alt lot, format din juniori și rezerve, în ideea de a juca partida cu Klaksvik. Din nefericire, un alt test pozitiv la coronavirus a făcut imposibilă disputarea partidei, iar campioana din Feroe a câștigat automat cu 3-0.

Etichete: europa league , fcsb , covid-19 , backa topola


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Câştigătorul celor 5,86 de milioane de euro la Joker şi-a ridicat banii. Cine este, mesajul său, și ce spune despre numerele jucate
Câştigătorul celor 5,86 de milioane de euro la Joker şi-a ridicat banii. Cine este, mesajul său, și ce spune despre numerele jucate

Câştigătorul premiului de categoria I la tragerea Joker din 14 martie s-a prezentat, luni, la...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
gigi baluta
Gigi Becali a auzit că Radunovic a anunțat că pleacă de la FCSB și a intrat în direct: ”A venit la mine la palat”

Întrebat cine a fost cel mai bun fotbalist, Giovanni Becali a răspuns imediat: ”Numărul 1! Un geniu”
giovanni becali 7
Caz de dopaj în SuperLigă! A fost depistat pozitiv: ”Sunt uluit!” Reacția conducerii: ”Am rămas fără cuvinte”
FOTBAL:FCSB-SEPSI OSK SFANTU GHEORGHE, SUPERLIGA SUPERBET (11.02.2024)
Cum arată "Popeye", la 3 ani după ce a recunoscut că și-a injectat ulei de motor pentru a avea bicepși uriași
Russian 'Popeye', 23, with bulging biceps from synthol injections is defeated after only three minutes in MMA contest
Gigi Becali s-a convins, după prima etapă din play-off: "Ea e principala adversară, fără să supăr pe nimeni!"
FOTBAL:PREZENTARE BOGDAN ANDONE LA FCSB (5.06.2019)
Recomandările redacției
ilie
Exclusiv ”Poate juca lejer la orice echipă din România”. Ilie Dumitrescu, ”vrăjit” de un fotbalist care se bate la retrogradare

Video Exclusiv Ionuț Negoiță, atac dur la Mircea Lucescu. ”N-are măsura cuvintelor. Pun pariu că nu va investi la Dinamo”
lucescu-negoita
E gata! Viitorul lui Ionuț Radu a fost decis deja: ”Nu e bine pentru el”. Ce se va întâmpla cu portarul român
ionut-radu
Presa din Ungaria a reacționat după ce Cosmin Matei, jucătorul lui Sepsi, a fost depistat pozitiv
cosmin-matei
Citește și
Exclusiv Gigi Becali a vorbit despre transferul lui Marius Ștefănescu la FCSB: ”Am semnat, am avut o convenție”
Exclusiv Gigi Becali a spus de ce Joyskim Dawa a fost schimbat la pauză în meciul cu Sepsi: ”La revedere”
gigibecali4
Cum a apărut un mire la ședința foto organizată după nuntă. Imaginile au stârnit ample controverse: „Ar trebui să divorțezi de el!”
Cum a apărut un mire la ședința foto organizată după nuntă. Imaginile au stârnit ample controverse: „Ar trebui să divorțezi de el!”
Louis Munteanu la Rapid! Șucu vrea să-i dea lovitura lui Gigi Becali. „E ținta noastră la vară”
Louis Munteanu la Rapid! Șucu vrea să-i dea lovitura lui Gigi Becali. „E ținta noastră la vară”
Toate detaliile transferului lui Louis Munteanu. Sumă de achiziție + salariul: doar Șucu și Becali și-l permit
Toate detaliile transferului lui Louis Munteanu. Sumă de achiziție + salariul: doar Șucu și Becali și-l permit
A fost deschis testamentul lui Matthew Perry. Cine sunt cei patru beneficiari ai averii actorului din „Friends”
A fost deschis testamentul lui Matthew Perry. Cine sunt cei patru beneficiari ai averii actorului din „Friends”
Fosta iubită a lui Dorian Popa, în bustieră albă, o fustă minusculă și cizme până la coapse. Babs strălucește la 41 de ani
Fosta iubită a lui Dorian Popa, în bustieră albă, o fustă minusculă și cizme până la coapse. Babs strălucește la 41 de ani
Bizarerii marca FRF. Se știu echipele care prind locurile de promovare în Superliga, înainte de startul play-off-ului
Bizarerii marca FRF. Se știu echipele care prind locurile de promovare în Superliga, înainte de startul play-off-ului
De ce spun maghiarii că românii trăiesc ca în America Latină? Ce i-a enervat atât de rău?
De ce spun maghiarii că românii trăiesc ca în America Latină? Ce i-a enervat atât de rău?
Gigantul francez care deschide o nouă fabrică în România. Investiția extraordinară vine cu sute de locuri de muncă și salarii pe măsură
Gigantul francez care deschide o nouă fabrică în România. Investiția extraordinară vine cu sute de locuri de muncă și salarii pe măsură
Tragedie la Miami! A murit iubitul Arynei Sabalenka, la doar 42 de ani
Tragedie la Miami! A murit iubitul Arynei Sabalenka, la doar 42 de ani
Laszlo Dioszegi ”a tunat” după FCSB - Sepsi: ”Am văzut o neputință totală” + avertisment pentru covăsneni
dyoszegy1

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Fosta iubită a lui Dorian Popa, în bustieră albă, o fustă minusculă și cizme până la coapse. Babs strălucește la 41 de ani
Fosta iubită a lui Dorian Popa, în bustieră albă, o fustă minusculă și cizme până la coapse. Babs strălucește la 41 de ani
Digi World
VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală:
VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"
Digi Animal World
Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat
Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat