Bogdan Argeș Vintilă, la antrenamentul FCSB / Foto: Sport Pictures

Viitorul lui Bogdan Vintilă la FCSB depinde de returul cu Guimaraes! Decizia lui Gigi Becali

27.08.2019, 23:33
  • BASCHET: Fenerbahce - Monaco, miercuri, 20:45, DGS 3

  • Champions League: Borussia Dortmund - PSG, miercuri, 22:00, DGS 1

Bogdan Argeș Vintilă (47 de ani) riscă să fie demis de la FCSB la doar o săptămână după ce-a fost numit în funcția de antrenor principal. Totul depinde de returul cu Vitoria Guimaraes, din play-off-ul Europa League, meci care se va desfășura joi, 29 august 2019, de la ora 22:00. În cazul în care roș-albaștrii vor fi eliminați, cum sezonul intern este ca și compromis, Becali se pare că va schimba iar antrenorul!

Gigi Becali a decis ca startul de sezon în Liga 1 să fie sacrificat, pentru ca echipa să se concentreze exclusiv pe meciurile din tururile preliminare ale Europa League, asta în condițiile în care totuși lotul roș-albaștrilor este unul numeros. Spre exemplu, acum sunt 32 de jucători în lot.

Așadar, meciul de joi seara este unul capital pentru FCSB. O eventuală eliminare a vicecampioanei din Europa ar însemna practic ”falimentul” unei strategii pe care Gigi Becali a impus-o în ultima vreme, dar și momentul în care omul de afaceri ar fi obligat să ia o decizie fermă legată viitorul grupării roș-albastre.

Se pare că Gigi Becali i-a transmis deja lui Vintilă că va fi demis dacă FCSB nu va ajunge în grupele Europa League, susține Pro TV, dar la fel de adevărat este că acest aspect ar fi fost tratat superficial, Becali fiind absolut convins că echipa sa va face pasul cel mare spre Europa.

Gigi Becali, vizită-fulger în cantonamentul FCSB, după umilința de la Mediaș. Cum s-a comportat!

Umilința de la Mediaș n-a mai produs un tsunami în tabăra roș-albaștrilor, așa cum s-a întâmplat, spre exemplu, după eșecul cu Poli Iași 1-2. Asta, în condițiile în care bucureștenii au bifat cea de-a cincea înfrângere la rând, lucru care nu s-a mai întâmplat de la înființarea clubului, în primul sezon, 1947-1948!

Gigi Becali a decis să facă o vizită-fulger în cantonamentul echipei de la baza din Berceni. Finanțatorul roș-albaștrilor s-a comportat extrem de calm, a stat de vorbă cu jucătorii, i-a îmbărbătat și le-a transmis că cea mai bună și sigură cale pentru a mai șterge din rușinea din campionat este o calificare în grupele Europa League.

Joi seară, în Portugalia, de la ora 22:00, FCSB va avea misiunea ingrată de a încerca să facă pasul important spre grupele UEL pe terenul celor de la Vitoria Guimaraes.

Becali n-a mai făcut scandal, precum în alte dăți și pentru că el este cel care a decis sacrificarea sezonului intern, cel puțin acum în prima parte, în detrimentul cupelor europene. Asta, în condițiile în care FCSB are un lot cu 32 de jucători în acest moment!

Gigi Becali nu se teme absolut deloc de Guimaraes: "Echipa asta e cam de nivelul Chiajnei!”

FCSB va face deplasarea în Portugalia, pentru meciul retur cu Vitoria Guimaraes, din play-off-ul Europa League. După ce "roș-albaștrii" au obținut un "egal alb" la Giurgiu, merg în peninsulă cu un mare avantaj, faptul că nu au primit gol acasă. Gigi Becali,finanțatorul vicecampioanei României, nu se teme abgsolut deloc de adversar.

"Ne concentrăm și ne calificăm joi, nu are cum să ne scoată echipa asta, pur și simplu. Nu se compară nici măcar cu Mediaș, nu e de nivelul lui Gaz Metan. Asta (n.r. Vitoria Guimaraes) e o echipă de nivelul Concordiei Chiajna, e cam ca Hermannstatd, ca Iași, așa", a mai spus Becali.

"Până acum am jucat bine în cupele europene, nu era ușor de scos Mlada, dar totuși am reușit. Suntem în grafic, ne calificăm", a spus patronul FCSB-ului la Pro X.

Reacția antrenorului de la Vitoria Guimaraes, după ce Gigi Becali a spus că "își taie capul" dacă FCSB ia gol în Portugalia

Ivo Vieira, antrenorul celor de la Vitoria Guimaraes, a răspuns patronului de la FCSBGigi Becali, care a spus că "își va tăia capul" dacă portughezii vor reuși să dea gol echipei antrenate de Bogdan Argeș Vintilă.

Guimaraes este echipa pe care FCSB o întâlnește în play-off-ul Europa League. În meciul tur, disputat la Giurgiu, cele două formații au remizat, 0-0. "Roș-albaștrii" se bucură de un avantaj, și anume faptul că nu au primit gol acasă. Tehnicianul portughezilor a spus că nu îl interesează declarațiile lui Gigi Becali și că nu își face griji că spusele finanațatorului de la FCSB i-ar putea afecta jucătorii.

"Știm ce valoare avem și nu ne pasă de declarațiile altora! Fiecare e liber să-și exprime opiniile, trebuie să respectăm libertatea de exprimare! Noi trebuie să ne concentrăm pe ce avem de facut", a spus Vieira.

Etichete: gigi becali , bogdan arges vintila , transferuri fcsb , guimaraes - fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Cristi Chivu, în fața loviturii carierei! Ajax îi propune un contract pe 5 ani

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Mijlocașul de 900.000€ l-a convins pe Mihai Rotaru! Anunțul finanțatorului Universității Craiova

OUT de la Barcelona! A costat 40.000.000€, dar pleacă după șase luni: Xavi nu a fost convins

Jucătorii de la Dinamo, amenințați de fani. Ultrașii s-au dus peste ei

Ange Postecoglou ”și-a anunțat plecarea” de la Tottenham: ”Mă duc acolo din sezonul următor” :)

Citeşte şi

Fotbaliștii de la FCSB îl așteaptă pe Gigi Becali la sărbătoarea de titlu: ”Ne-am bucura să fie alături de noi”

Exclusiv Gigi Becali s-a hotărât: jucătorul care-i va lua locul lui Florinel Coman: ”N-ați văzut?”

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Gică Hagi, lovitură de 75.000.000 de euro! Totul a fost semnat și marele vis al „Regelui” devine realitate citeşte ştirea pe Prosport.ro

Șumudică, lovitură de proporții! "Nu merg la Rapid. Altă echipă din România mă vrea, numărul meu este 0726..." citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă