George Pușcaș, atacantul lui Reading / Foto: Profimedia

A marcat 14 goluri, dar nu i-a convins pe toți. Ce scriu englezii despre primul sezon al lui Pușcaș la Reading

02.08.2020, 14:06
  • Media: Fotbal Club, duminică, 19:00, DGS 1

  • Baraj Superliga: Univ. Craiova - U Cluj, duminică, 20:00, DGS 1

Reading, echipa lui George Pușcaș (24 de ani), a încheiat sezonul din Championship pe locul 14, iar atacantul s-a întors în România pentru o scurtă vacanță.

Publicația locală getreading.co.uk i-a analizat pe toți cei 36 de fotbaliști care au îmbrăcat tricoul echipei în acest sezon, iar George Pușcaș se află printre fruntași, el primind nota 7.

George Pușcaș a primit nota 7, dar "fanii nu sunt convinși în totalitate de cel mai scump transfer"

Internaționalului român i-a fost reproșată lipsa de constanță și imprecizia din fața porții. Așteptările au fost foarte mari de la George Pușcaș, mai ales că jucătorul adus de la Inter Milano este cel mai scump transfer din istoria lui Reading - 8 milioane de euro.

Pușcaș a încheiat primul său sezon din liga a doua engleză cu 42 de meciuri, 14 goluri și trei pase decisive. Un moment special a avut loc pe 30 noiembrie, la partida cu Wigan, scor 3-1, când internaționalul român a reușit un hat-trick în doar cinci minute.

"Numărul de goluri reușit nu arată deloc rău pentru primul sezon al lui Pușcaș în fotbalul englez. Transferul atacantului de la Inter Milano, în vara anului trecut, a adus așteptări mari în rândul fanilor lui Reading.

După ce a marcat în Cupa Ligii, contra lui Wycombe, și a reușit o dublă împotriva lui Cardiff, acasă - inclusiv o reușită care candidează pentru golul sezonului - părea că nu mai există nicio limită pentru el.

Totuși, nu a reușit să mențină acest nivel din startul sezonului și a avut probleme în ceea ce privește constanța. A arătat că are calitate în mai multe momente, iar asta s-a demonstrat la sfârșitul lunii noiembrie, când a reușit un hat-trick superb, în doar cinci minute, contra lui Wigan.

Cele șapte goluri din ultimele sale 15 meciuri nu sunt de neglijat, însă așa cum s-a întâmplat și în restul sezonului, a oferit o senzație de frustrare în timpul jocurilor. Pasele greșite pe care le-a primit, combinate cu finalizările sale slabe, i-au determinat pe fani să nu fie convinși în totalitate de cel mai scump transfer din istoria clubului", au scris englezii.

George Pușcaș: "Mă întorc la Reading. Ne dorim promovarea"

Într-un interviu acordat recent pentru Digi Sport, "Pușki" a vorbit despre adaptarea la fotbalul englez. Înainte de experiența de la Reading, atacantul a petrecut șase ani în Italia, la echipe precum Inter, Bari, Benevento, Bari sau Palermo.

"Este cel mai bun sezon al meu, ca și cifre și ca și orice în ceea ce constă joc, dificultăți. E cel mai complex an al meu, dar mereu e loc de mai bine și sper ca fiecare sezon să fie mai bun.

M-am integrat foarte bine, echipa e foarte bună, colegii m-au primit foarte bine, chiar a fost o primă experiență în afara Italiei, după 6 ani, care m-a făcut să văd și alte lucruri și care mi-a arătat și o altfel de organizare și altfel de fotbal.

Deocamdată sunt la Reading, normal că o să ne dorim promovarea. Vedem ce se întâmplă anul acesta, ce transferuri face clubul, dar eu mă întorc acolo și îmi văd de treabă și vedem ce se întâmplă", a declarat Pușcaș, pentru Digi Sport.

Etichete: anglia , championship , reading , george puscas


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
A fost descoperită o planetă care teoretic ar fi locuibilă. „E de mărimea lui Venus și nici măcar nu este departe de Terra”

Oamenii de știință din Marea Britanie au descoperit o nouă planetă, denumită Gliese 12b, care ar putea susține viața și care „nu se află atât de departe de Terra”, transmite Sky News.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv ”Am rămas trăsnit. Cum să vii așa?”. Apariția de la dineul ”Generației de Aur” care a stârnit indignare în direct la TV

Au bătut palma! Dennis Man a spus "DA" și semnează

Foto ”Generația de Aur” - Legendele Lumii 3-2. Spectacol total pe Arena Națională! ”Remontada” reușită de gloriile României

Foto Aparițiile serii la dineul ”Generației de Aur”

Video A dat declarația serii după ce s-a salvat de la retrogradare cu FC Botoșani: ”Haideți să vă spun. O să mă certe”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ilie Dumitrescu a decretat după meciul de retragere al ”Generației de Aur”: ”Cel mai bun din istoria fotbalului”

Carlo Ancelotti, ”cucerit” de Toni Kroos

Gestul făcut Jose Mourinho înaintea meciului de retragere al Generației de Aur

Pep Guardiola, ”lăsat mască” de un jucător al rivalei Manchester United: ”El a făcut diferența”

Citeşte şi

Oficial Wayne Rooney a semnat până în 2027: ”Bine ai venit”

George Pușcaș, OUT de la Bari

PEROZJennifer Garner și fiica ei de 18 ani, deja mai înaltă decât ea, într-o zi liberă. Naturale și simple, cele două par mai degrabă surori

FILM NOWA rupt tăcerea după 30 de ani. Sharon Stone a spus cine este producătorul care a sfătuit-o să întrețină relații intime cu partenerul de film, pentru o mai bună chimie pe ecrane

Alt atac devastator împotriva Generației de Aur, în ziua meciului de retragere: ”De ce nu vorbesc Mutu și Chivu?” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Dănuț Lupu, mâhnit pentru că nu a fost chemat la meciul Generației de Aur: "Știi care e problema lor?" citeşte ştirea pe ziare.com

Descoperirea făcută de un turist nu avea ce să caute pe Pământ. Ar fi resturile unei nave spațiale, "nu e de pe aici" citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Fanii nu au recunoscut-o! Shania Twain, schimbată total cu părul roz, dar e suspectată că și-a făcut ceva la față: "Nu arăți ca tine"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Fanii nu au recunoscut-o! Shania Twain, schimbată total cu părul roz, dar e suspectată că și-a făcut ceva la față: "Nu arăți ca tine"

Digi World

Cât de nocive sunt pentru sănătate uscătoarele de rufe pe care le avem acasă. Avertismentul lansat de oamenii de știință

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”