Adrian Mutu / Foto: Profimedia

Adrian Mutu a cerut, Neftci Baku a executat! Azerii au făcut o nouă ofertă pentru un jucător din SuperLiga

articol scris de Digi Sport
26.07.2023, 20:43
  • Baraj SuperLiga: Dinamo - Csikszereda, luni, 20:00, DGS 1

  • Serie A: Bologna - Juventus, luni, 21:45, DGS 2

Neftci Baku este foarte activă în perioada de mercato actuală, după instalarea lui Adrian Mutu (44 de ani) pe banca tehnică. 

La cererea "Briliantului", formația din Azerbaijan a mai făcut o ofertă pentru un jucător din SuperLiga, în persoana lui Samuel Asamoah (29 de ani). 

Adrian Mutu vrea să-l ia pe Samuel Asamoah la Neftci Baku

Mutu le-a cerut azerilor să îl transfere cu orice preț pe mijlocașul celor de la U Craiova 1948, conform Prosport. Șefii clubului din Baku s-au conformat rapid și au trimis o ofertă în acest sens, de 250.000 de euro. 

Propunerea are șanse mici de a fi acceptată, deoarece patronul oltenilor, Adrian Mititelu, solicită dublu față de cât a oferit Neftci Baku în primă fază. 

Negocierile ar urma să continue, deoarece azerii sunt determinați să îi aducă lui Mutu cât mai mulți fotbaliști pe care noul antrenor al echipei îl cere, în speranța că românul le va aduce cel puțin un trofeu în sezonul 2023/2024. 

Neftci Baku a adus deja doi jucători din SuperLigă

Primul fotbalist cerut de Mutu și transferat de Neftci Baku a fost Yuri Matias. Fundașul central a fost cumpărat de la CFR Cluj pentru suma de 400.000 de euro. 

Apoi, azerii au bătut palma și cu Mark Tamas. Apărătorul maghiar a fost adus de la Sepsi, din postura de jucător liber de contract. 

Etichete: adrian mutu , neftci baku , samuel asamoah


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Măcelarul din Teheran a murit! Drag popor al Iranului, bucură-te!". Cine sunt iranienii fericiți că Raisi a murit

În timp ce regimul islamic încearcă să se replieze pe repede înainte după moartea președintelui Raisi, mulți iranieni se bucură de dispariția unuia dintre cei mai duri reprezentanți ai represiunii. De numele fostului președinte supranumit "Măcelarul din Teheran" se leagă epurările masive, de zeci de mii de morți, din 1979 până acum, dar și faptul că el a implicat Iranul pentru prima dată într-un război direct cu Israelul.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Nota surprinzătoare primită de Radu Drăgușin după ce a jucat 103 de minute în ultimul meci al sezonului pentru Tottenham

OUT de la FCSB după eșecul cu Rapid! Gigi Becali: ”Poate găsește să se ducă undeva”. Alți doi jucători vor fi împrumutați

Foto "Dezgustător". Ce a făcut Tyson Fury, după ce a pierdut "Lupta Secolului" în fața lui Oleksandr Usyk

Gigi Becali n-a stat prea mult pe gânduri, după ce Răzvan Lucescu a luat titlul cu PAOK

Fanii lui Tottenham, după ce l-au văzut din nou titular pe Radu Drăgușin: ”Nemernicul a avut la dispoziție jumătate de sezon”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

6.000.000€ pentru Dennis Man!

Singura echipă din Grecia care l-a felicitat pe Răzvan Lucescu, după ce a luat titlul cu PAOK

Real Madrid i-a găsit deja înlocuitor fotbalistului care pleacă după 11 ani de pe Bernabeu

Foto Campionat Mondial în România! ”Bijuteria” de 10.000.000€ a Bucureștiului poate găzdui totul

Citeşte şi

Cum l-a numit presa britanică pe Adrian Mutu, după ce "Briliantul" s-a pozat cu Cristiano Ronaldo

Tachtsidis, ironizat după scandalul provocat la CFR Cluj. ”L-am ofertat! Bea bine, cântă grecește perfect”

PEROZUn bărbat și-a părăsit iubita după o excursie cu cortul: „Nu o voi ierta niciodată pentru ceea ce a făcut”

FILM NOWJennifer Lopez și Ben Affleck, zâmbete largi în fața paparazzilor, tensionați în rest. Detaliul care i-a "scăpat" actorului, după zvonurile divorțului

Un club din Superliga transferă fotbalistul lui Mititelu pe care Dan Petrescu îl are în fruntea listei la CFR citeşte ştirea pe Prosport.ro

FOTO Răzvan Lucescu i-a șocat pe greci: cum a sărbătorit câștigarea titlului citeşte ştirea pe ziare.com

Semnul de circulație care pune în dilemă șoferii români. Ce reprezintă indicatorul rutier de fapt citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”

Digi World

De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu care dormim

Digi Animal World

Reacția unei pisici când o șopârlă își desprinde coada pentru a scăpa din ghearele ei: „Nu știe ce s-a întâmplat”