Adrian Mutu / Foto: Facebook@neftchibaku

Adrian Mutu, "în corzi": "Este foarte slab ca antrenor! Nu merită să fie la Neftchi".

articol scris de Digi Sport
14.11.2023, 16:23
  • Fotbal: Franța - Canada, duminică, 22:10, DGS 1

  • Fotbal: Italia - Bosnia si Hertegovina, duminică, 21:45, DGS 2

Adrian Mutu (44 de ani) are parte de un mandat agitat pe banca lui Neftchi Baku, iar ultima înfrângere a aprins spiritele în Azerbaijan.

Adrian Mutu, pus sub presiune la Neftchi

După ce fanii lui Neftchi i-au cerut demisia lui Adrian Mutu, antrenorul român a fost criticat acum de un fost oficial al clubului. Ceyhun Sultanov, care a ocupat funcția de director al formației din Baku în perioada 2018 - 2020, este de părere că "Briliantul" a fost adus în Azerbaijan doar datorită carierei sale de fotbalist și nu pentru că a demonstrat ceva ca tehnician.

"Dacă Neftchi vrea să devină campioană, atunci cei de acolo trebuie anunțați că nu se poate cu acest joc. Mereu am spus și spun și acum acum... Neftchi nu va putea merge departe cu acest antrenor principal. Nu se vede o idee în joc. Poți pierde meciuri, dar să joci fotbal. 

Părerea mea personală este că Mutu nu merită să fie la Neftchi. Este la Neftchi doar datorită carierei sale bune de fotbalist. Ca antrenor, este foarte slab", a spus fostul director sportiv al lui Neftchi, potrivit Sportinfoaz.

  • 6 victorii, 4 remize și 7 eșecuri a înregistrat Neftchi Baku de la venirea lui Adrian Mutu

Explicația lui Adrian Mutu, după ce fanii i-au cerut demisia în Azerbaijan

Adus cu mult entuziasm în vară, Adrian Mutu are parte de un mandat agitat la Neftchi Baku. Eliminat din preliminariile Conference League, antrenorul român a avut un parcurs oscilant și în campionat, iar ultimul eșec i-a înfuriat la culme pe suporterii formației sale, care i-au strigat demisia. 

La finalul meciului, Mutu a fost luat la întrebări de jurnaliști. Azerii l-au chestionat pe "Briliant" cu privire la parcursul modest al lui Neftchi Baku de până acum, iar românul a găsit explicația.

"Toată lumea știe cum am început sezonul. Aveam nevoie de timp ca să cunosc echipa și campionatul. Îmi asum întreaga responsabilitate. Toată lumea are așteptări mari. Avem mai multe dorințe. Singurul lucru pe care îl putem face este să muncim mai mult. Putem reveni din această situație", a spus Mutu, la conferință.

După eșecul cu Sumqayit, echipa lui Adrian Mutu se află pe locul al 6-lea în clasament, cu 18 puncte obținute după 13 runde.

Etichete: adi mutu , neftchi baku


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Pericolul ascuns din dulapurile de hotel. Locul în care e cel mai bine să-ți pui hainele atunci când mergi în vacanță

Mulți dintre noi ne grăbim să ne scoatem hainele din bagaje și să le așezăm în dulapul hotelului sau pensiunii, atunci când suntem în vacanță. Dar medicii avertizează asupra pericolelor ascunse din dulapurile de hotel.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

La un an de la gluma virală făcută despre ea, Mihai Bobonete a dat ”nas în nas” cu Mădălina Ghenea! Ce a urmat: ”Ea a insistat”

Video&Foto Dan Petrescu, socru mic. A dansat pe rupte la nunta fiicei Rebecca. Cu cine s-a fotografiat

Oficial A spus "nu" când FRF l-a sunat să joace pentru România, iar acum va îmbrăca tricoul altei țări la EURO

Foto Meme-urile apărute după România - Liechtenstein 0-0: ”Tricolorii”, luați la țintă

Foto România - Liechtenstein 0-0. Rezultat rușinos pentru ”Tricolori” înainte de EURO 2024

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

ADIO, Florinel Coman: 11.000.000 € + bonusuri! ”Jucătorul e așteptat să facă vizita medicală”

Exclusiv Suma total surprinzătoare ratată de ”Tricolori”! Câți bani ar fi încasat dacă România devenea campioană europeană

Jose Mourinho a făcut anunțul: ”E un jucător grozav, dar am auzit că e aproape de Galatasaray”

Victor Becali ”a dat cărțile pe față” în legătură cu revenirea lui Alexandru Cicâldău în SuperLigă

Citeşte şi

MERCATO 2022 | Toate transferurile verii sunt AICI!

MERCATO în Europa | Toate transferurile din vara lui 2020 sunt AICI. Juventus l-a luat pe Federico Chiesa de la Fiorentina

PEROZFiica Iuliei Albu, fabuloasă la banchetul de absolvire a clasei a VIII-a, unde a pășit ca pe podium. Fanii: „Este ireal de frumoasă!”

FILM NOWA fost soție de actor și obișnuia să strălucească. Acum trăiește pe străzi, caută prin tomberoane și tot ce mai are încape într-un cărucior de cumpărături

Soluția finală pentru atacul României lui Edi Iordănescu la EURO 2024, după dezastrul cu Liechtenstein citeşte ştirea pe Prosport.ro

Roland Garros 2024: cum s-a terminat finala feminină dintre Iga Swiatek și Jasmine Paolini citeşte ştirea pe ziare.com

Ea este Miss Alabama 2024. Ce reacție a avut când a fost criticată că nu duce un stil de viață sănătos citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Imaginile cu Antonia din vacanță au ridicat temperaturile în mediul online. Costumul de baie i-a scos în evidență tot: „Ați dat zoom?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Imaginile cu Antonia din vacanță au ridicat temperaturile în mediul online. Costumul de baie i-a scos în evidență tot: „Ați dat zoom?”

Digi World

Cât detergent se pune în mașina de spălat. Mulți irosesc detergentul lichid

Digi Animal World

Un bărbat refuză să spună în public numele câinelui, după ce iubita sa l-a botezat: „Se simte jenat”