Alex Morgan i-a enervat teribil pe englezi / Foto: Getty

Galerie Foto Alex Morgan i-a ridiculizat pe englezi la Campionatul Mondial și i-a enervat teribil: ”E o declarație de război”

03.07.2019, 14:57
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Naționala de fotbal feminin a Statelor Unite s-a calificat în finala Campionatului Mondial după victoria în fața Angliei, 2-1. Alex Morgan, căpitanul selecționatei din SUA , a marcat cel de-al doilea gol și a făcut un gest ironic la adresa englezilor, cunoscuţi drept mari fani ai ceaiului. Reacţia jucătoarei i-a enervat însă teribil. 

Galerie Foto

Anglia și SUA au disputat prima semifinală de la Campionatul Mondial de fotbal feminin din Franța. Americancele au deschis scorul repede, în minutul 10, prin Christen Press. ”Leoaicele” au egalat după doar nouă minute, dar Alex Morgan a rezolvat meciul, după ce a marcat golul cu numărul doi.

Gestul lui Alex Morgan a stârnit furia lui Piers Morgan. Hillary Clinton a răspuns

Sportiva din America s-a oprit pentru a celebra golul și a imitat pe cineva care bea ceai într-un mod, chipurile, englezesc, cu degetul mic ridicat. Piers Morgan, cunoscut jurnalist englez, a considerat reacţia jucătoarei drept ”o declarație de război”.

Hillary Clinton, fostul secretar de stat al SUA, a răspuns, printr-o postare pe Twitter: ”Felicit echipa națională de fotbal feminin a Statelor Unite. Au meritat acel ceai. Hai spre finală!”.

Postarea lui Hillary Clinton pe Twitter

Alex Morgan nu a vrut să spună jurnaliștilor ce a vrut să transmită prin gestul său

Unii dintre suporteri nu au înțeles exact care a fost mesajul pe care Alex Morgan a vrut să îl transmită. Jurnaliștii au întrebat-o chiar pe căpitanul echipei care a fost ideea: ”Megan Rapinoe are atâtea moduri de a celebra golurile și nimeni nu o întreabă nimic. Am și eu una o dată și toată lumea vrea să știe”.

Nu este prima dată când naționala de fotbal feminin a Statelor Unite este criticată după un meci. Echipa lui Morgan a bătut pe Thailanda cu 13-0, iar americancele se bucurau excesiv la fiecare gol, lucru care a atras antipatia suporterilor.

Alex Morgan a înscris chiar de ziua ei și a postat un mesaj pe Twitter cu referire la ”ceai”

Morgan a transmis pe Twitter un mesaj prin care a mulțumit suporterilor și a dat o altă explicație gestului ei de la gol, diferit de interpretarea englezilor. 

”Echipa asta este specială. Vă mulțumesc pentru dragostea pe care mi-ați arătat-o de ziua mea. Mulțumesc pentru atmosfera incredibilă. Vă mulțumesc pentru că voi credeți în continuare în noi. Despre asta a fost acel ceai”, a scris Alex Morgan.

Postarea lui Alex Morgan pe Twitter

SUA vor întâlni în finala din Franța pe câștigătoarea dintre Olanda și Suedia. 

Etichete: anglia , sua , fotbal feminin , campionatul mondial , statele unite ale americii , alex morgan


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Prinţul Paul al României a fost prins de poliţişti într-un resort din Malta. România va cere extrădarea acestuia

Prinţul Paul Phillipe al României, unul dintre fugarii celebri de la noi în țară, a fost prins în Malta. Potrivit surselor, era într-un resort, în vacanță, de unde ar fi fost ridicat de polițiști. Era fugit de aproape patru ani din România, unde este condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

Video FCSB este noua campioană a României! Titlul, asigurat matematic după 2-1 cu Farul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Text CFR Cluj - Sepsi 1-1, ACUM, pe Digi Sport 1. În superioritate numerică, ardelenii au ratat ocazii uriașe

Transferul lui Florinel Coman e ”99% gata”

Reacția lui Răzvan Lucescu, după victoria ”nebună” cu AEK Atena

Paris Saint-Germain a câștigat Ligue 1! Ultimul titlu pentru Kylian Mbappe în Franța

Citeşte şi

Statul plătește 138.000.000 $ din cauza ”celui mai înfricoșător monstru”, condamnat la 360 de ani de închisoare

Foto Au ”explodat” după ce au văzut în ce o să apară americancele la Jocurile Olimpice

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWCum arată Tia Carrere la peste 20 de ani de la serialul "Vânătoarea de comori". Într-o rochie scurtă și decoltată, la 57 de ani, actrița pare că a făcut un pact cu timpul

Gigi Becali a dezvăluit ce mesaj a primit de la Dan Șucu și ce a făcut Cristi Borcea, după ce FCSB a luat titlul! citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”