Marius Șumudică și Denis Alibec au luat titlul cu Astra / Foto: Sport Pictures

Video Alibec, primul pe lista lui Şumudică: "M-au făcut campion". Ce spune despre Junior Morais: "Banii pe care îi cere Gigi..."

15.06.2019, 10:46
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Marius Şumudică va antrena din nou în campionatul Turciei şi îşi doreşte să-şi facă "brigadă" românească la Gazișehir Gaziantep. Pe lista de transferuri sunt mulţi dintre jucătorii alături de care "Șumi" a luat titlul la Astra. Denis Alibec este principala ţintă.

"Face parte din jucătorii pe care mi-i doresc, dar nu depinde numai de mine. Nu depinde numai de mine...bine, într-o mare măsură, depinde de mine, dar nu sunt singurul care decide. Am un director sportiv care a fost căpitanul lui Beșiktaș și Galatasaray. Nu depinde numai de mine. Eu îmi doresc să iau jucători români și mereu am luat jucători români, fiindcă ei mi-au dat totul, m-au făcut campion: Denis, Junior, Budescu, Găman. Și eu, la rândul meu, am încercat să-i ajut", a precizat Șumudică.

"Or fi ei siguri, dar eu nu am primit nicio ofertă încă. Așteptăm și sperăm că voi lua cea mai bună decizie pentru cariera mea", a spus Denis Alibec.

"Da, rămâne, e un jucător excepțional, de calitate, este legat de Astra sufletește. Probabil dacă va fi o ofertă bună pentru el și club, i se va da drumul. Repet, el este angrenat în proiectul ăsta, am apucat să vorbesc ieri cu el și doar în cazul unei oferte bune, va pleca", a spus noul antrenor al Astrei, Dan Alexa.

Fundaşul brazilian de la FCSB, Junior Morais, este cel mai greu de adus. Gigi Becali ţine de preţ: vrea 700.000 de euro.

"E clar că nu se pot plăti banii pe care îi cere Gigi în momentul de față pe Junior pentru că este un jucător de 33 de ani. Eu îl respect, îl știu foarte bine, dar nici turcii nu mai aruncă cu banii cum aruncau odată", a precizat Marius Şumudică.

În 2017, Șumudică a luat la Kayserispor trei jucători cu care a colaborat la Astra: Silviu Lung, Săpunaru şi Boldrin.

Marius Şumudică, prima achiziţie la Gazișehir

Marius Şumudică a reuşit prima sa achiziţie de când a preluat pe Gaziantep Gazişehir.Antrenorul român a adus un veteran de 36 de ani, Umut Bulut, atacant cu care a lucrat şi în perioada în care a pregătit pe Kayserispor.

Şumudică s-a mişcat repede - presa turcă a dezvăluit cu Umut Bulut negocia cu Kayseri prelungirea contractului, iar Gaziantep a venit imediat cu o ofertă mai bună şi l-a luat pe jucător liber de contract. 

Umut Bulut are un palmares de invidiat - a jucat între 2012 şi 2016 la Galatasaray, echipă cu care a cucerit 2 titluri, 3 Cupe ale Turciei şi 3 Supercupe. Acolo i-a avut ca antrenori pe Fatih Terim, Roberto Mancini şi Cesare Prandelli.

Umut Bulut a mai jucat de-a lungul carierei la Ankaragucu, Trabzonspor, Toulouse şi Kayserispor. Atacantul a adunat cifre impresionante în cariera sa. A marcat 67 de goluri in 162 de meciuri pentru Trabzonspor, 5 goluri pentru Toulouse în 31 de meciuri disputate in Ligue 1, 32 de goluri in 114 meciuri pentru Galatasaray şi 20 de goluri in 82 de apariţii pentru Kayserispor.

Umut Bulut a evoluat de 38 de ori pentru naţionala Turciei pentru care a marcat 10 goluri.

Fotbalistul are şi o poveste tragică în biografie - tatăl său, Kemal Bulut, a fost una din victimele atentatului cu bombă de la Ankara de pe 13 martie 2016, după ce acesta a asistat la partida Genclerbirligi - Galatasaray. 

Etichete: marius sumudica , denis alibec , junior morais , sumudica transferuri


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O profesoară a aflat că iubitul o înșală și a pus la punct un plan sinistru de răzbunare. S-a dat de gol povestind totul în jurnal

O profesoară de școală primară din Marea Britanie a pledat vinovată la mijlocul procesului în care era judecată pentru uciderea iubitului ei și a recunoscut că l-a atras în dormitor cu o partidă de sex, l-a legat de pat și l-a înjunghiat în gât, după care i-a îngropat cadavrul în grădina din spatele casei.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

Gigi Becali: ”Vine!”. A doua mutare a verii confirmată la FCSB

Video&Foto Un fotbalist de la CFR a intrat pe internet și l-a înjurat pe David Miculescu! Cei de la FCSB s-au răzbunat în autocar

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Fanii lui Tottenham au răbufnit după eșecul cu Arsenal! Îl cer pe Drăgușin în primul 11: ”E cel mai bun”

Antrenorul lui Trabzonspor a făcut anunțul despre tranferul lui Denis Drăguș

Exclusiv Gigi Becali pune piciorul în prag la FCSB. Mesaj pentru ”Haralamb”, Pintilii și MM Stoica

S-a autopropus la Barcelona și i-a anunțat pe catalani cât trebuie să plătească pentru transferul său: ”De atât e nevoie”

Citeşte şi

Denis Alibec, drum liber către FCSB: a marcat, dar echipa sa a terminat ultima în Qatar și a retrogradat

”Păi de ce să te schimbi, mă?”. Ciprian Marica știe de ce Dan Șucu ezită să-l numească antrenor pe Marius Șumudică

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWSofia Vergara, selfie-uri doar în body-uri mulate, în oglinda din baie. "Cineva să-mi ridice fața de pe podea", i-a scris Nicole Scherzinger

Horațiu Moldovan dă din lac în puț! Atletico îl vinde pe Oblak, dar Simeone a luat decizia transferului unui alt gigant citeşte ştirea pe Prosport.ro

Neluțu Varga face anunțul mult așteptat: ”Petrescu se va ocupa de mâine ” citeşte ştirea pe ziare.com

Tunelurile și catacombele secrete de sub România: Există peste 500 de astfel de structuri, iar Ceaușescu voia să circule cu mașina pe sub București citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Christina Aguilera, mai slabă ca oricând. Artista a făcut spectacol în Las Vegas într-un body nude și cizme lungi

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Christina Aguilera, mai slabă ca oricând. Artista a făcut spectacol în Las Vegas într-un body nude și cizme lungi

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”