Giuseppe Sannino, antrenorul suspendat provizoriu de Honved / Profimedia

Antrenor italian de primă ligă, suspendat ca măsură de precauţie contra coronavirusului

27.02.2020, 13:21
  • Fotbal: Franța - Canada, duminică, 22:10, DGS 1

  • Minifotbal, finala EURO: România - Serbia, sâmbătă, 21:45, DGS 1

Clubul maghiar de fotbal Honved Budapesta l-a suspendat pe antrenorul italian Giuseppe Sannino ca măsură de precauţie din cauza epidemiei de coronavirus din Italia, relatează Reuters.

Este o măsură luată în premieră în fotbalul european din cauza virusului care a dus la suspendarea mai multor meciuri din Italia sau la închiderea porţilor pentru spectatori la altele.

''Înlocuirea lui Giuseppe Sannino şi a secundului său Alessandrio Recenti este necesară pentru că ei ar fi putut intra în contact cu persoane din zonele afectate de coronavirus. Ca măsură de precauţie, conducerea a decis numirea unui înlocuitor temporar pentru a proteja fanii, jucătorii şi oficialii clubului'', se precizează în comunicatul clubului din Budapesta.

Honved l-a suspendat provizoriu pe Giuseppe Sannino din cauza epidemiei de coronavirus

Noul virus COVID-19 a izbucnit la sfârşitul anului trecut în oraşul chinez Wuhan şi a infectat circa 80.000 de persoane, dintre care peste 2.700 şi-au pierdut viaţa, majoritatea chinezi. Italia a raportat peste 400 de cazuri, concentrate în zona industrială Lombardia şi Veneto.

Sannino, 62 ani, a fost angajat în luna mai a anului 2019 şi are o mare experienţă la cluburile italiene, dar a activat şi în Anglia, la Watford, sau în Grecia, la Levadiakos.

La meciul de sâmbătă cu Diosgyori VTK, pe banca tehnică a lui Honved, echipă aflată pe locul 5 în liga maghiară, se va afla Istvan Pisont.

Agerpres

Etichete: giuseppe sannino , suspendare antrenor , coronavirus fotbal , hoved , antrenor honved


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Duel „medieval” în Ucraina: Un vehicul blindat american și unul rusesc se confruntă ca doi cavaleri teutoni în turnir. Cine câștigă

Confruntare în stil medieval între un M2 Bradley american și un transportor blindat rusesc pe frontul din Ucraina, surprinsă din dronă. Cele două vehicule blindate s-au intersectat pe un drum în apropierea unui sat din regiunea Donețk și au tras pur și simplu unul împotriva celuilalt, ca într-un turnir medieval între cavalerii teutoni. Transportorul rusesc a pierdut.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

La un an de la gluma virală făcută despre ea, Mihai Bobonete a dat ”nas în nas” cu Mădălina Ghenea! Ce a urmat: ”Ea a insistat”

Prima imagine cu soția lui Novak Djokovic, după scenele fără precedent de la Roland Garros

Foto Meme-urile apărute după România - Liechtenstein 0-0: ”Tricolorii”, luați la țintă

Scoțienii au aflat ce a declarat Ianis Hagi și au reacționat imediat: verdict dur pentru fiul "Regelui"

Foto România - Liechtenstein 0-0. Rezultat rușinos pentru ”Tricolori” înainte de EURO 2024

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv România - Liechtenstein: a făcut meciul vieții și ar putea ajunge în SuperLigă: ”La o echipă `de pe lângă play-off`”

O sportivă din România, dată jos din mașină în mijlocul străzii: ”Am spus `NU`”

Oficial Fabio Cannavaro, OUT după nici două luni: ”Mi-aș fi dorit să continui”

Neil Lennon a spus ce oferte a mai primit înainte de a semna cu Rapid

Citeşte şi

MERCATO 2022 | Toate transferurile verii sunt AICI!

MERCATO în Europa | Toate transferurile din vara lui 2020 sunt AICI. Juventus l-a luat pe Federico Chiesa de la Fiorentina

PEROZFiica Iuliei Albu, fabuloasă la banchetul de absolvire a clasei a VIII-a, unde a pășit ca pe podium. Fanii: „Este ireal de frumoasă!”

FILM NOWA fost soție de actor și obișnuia să strălucească. Acum trăiește pe străzi, caută prin tomberoane și tot ce mai are încape într-un cărucior de cumpărături

E la EURO 2024 și prinde transferul carierei. Oferte de top pentru vedeta de la CFR Cluj! Nelu Varga câștigă o avere citeşte ştirea pe Prosport.ro

Roland Garros 2024: cum s-a terminat finala feminină dintre Iga Swiatek și Jasmine Paolini citeşte ştirea pe ziare.com

Ea este Miss Alabama 2024. Ce reacție a avut când a fost criticată că nu duce un stil de viață sănătos citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Imaginile cu Antonia din vacanță au ridicat temperaturile în mediul online. Costumul de baie i-a scos în evidență tot: „Ați dat zoom?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Imaginile cu Antonia din vacanță au ridicat temperaturile în mediul online. Costumul de baie i-a scos în evidență tot: „Ați dat zoom?”

Digi World

Cât detergent se pune în mașina de spălat. Mulți irosesc detergentul lichid

Digi Animal World

Un bărbat refuză să spună în public numele câinelui, după ce iubita sa l-a botezat: „Se simte jenat”