Tricolul celor de la Al-Ahli / Foto: Profimedia

Arabii nu se uită la bani nici în privința antrenorilor! Al-Ahli vrea să aducă un tehnician din Premier League

articol scris de Digi Sport
20.07.2023, 19:02
  • Cupa României, finala: Corvinul - Oțelul, miercuri, 20:30, DGS 1

  • Premier League: Manchester United - Newcastle, miercuri, 22:00, DGS 2

Șeicii și-au stabilit un obiectiv clar și vor să transforme campionatul Arabiei Saudite în unul dintre cele mai puternice din lume.

Până acum, arabilor le-au ieșit mutările puse la cale și au reușit să ademenească fotbaliști precum Cristiano Ronaldo, Roberto Firmino sau Karim Benzema în competiția din zona Golfului.

Al-Ahli vrea un antrenor din Premier League

Al-Ahli a reușit mai multe mutări importante în această vară și i-au convins pe Roberto Firmino și Edouard Mendy. Totodată, oficialii clubului sunt aproape să îl convingă și pe Riyan Mahrez, de la Manchester City, însă nu au de gând să se oprească aici și vor un antrenor din Premier League.

Este vorba despre Marco Silva (46 de ani), cel care o pregătește pe Fulham din vara anului 2021. Portughezul este ademenit de Al-Ahli cu un contract pe doi ani, în valoare de 46 de milioane de euro, anunță publicația Skysport.

În cariera sa, Silva le-a mai pregătit pe Estoril, Sporting Lisabona, Olympiakos, Hull City, Watford și Everton.

Marco Silva / Foto: Profimedia

Cristiano Ronaldo s-a decis: "Nu voi reveni niciodată în Europa, ușa este închisă definitiv!"

Starul portughez s-a săturat de criticile primite pentru că a ales banii în locul performanței și susține că liga unde evoluează este una de top și că va deveni din ce în ce mai bună în următorii ani.

Cvintuplul câștigător al Balonului de Aur a anunțat că a luat o decizie radicală, după o jumătate de sezon la Al-Nassr: nu va mai reveni niciodată în Europa.

CR7 este convins că liga din Arabia Saudită este mai puternică decât cea din SUA, unde a ajuns marele său rival Lionel Messi (Inter Miami).

"Într-un an, tot mai mulți jucători de top vor veni în Arabia Saudită. Într-un an, liga din Arabia Saudită va fi mai puternică decât cea din Turcia sau cea din Olanda. Jucătorii care au venit nu sunt așa cum a spus președintele Uniunii Europene. Jota și Ruben Neves sunt jucători tineri.

Lumea m-a criticat pentru că am venit în Arabia Saudită, dar ce s-a întâmplat acum? Eu am deschis calea, iar acum toți jucătorii vin aici!

Decizia mea de a semna cu un club din Arabia Saudită a fost crucială în privința a aduce jucători de TOP în această țară. Este un lucru evident. Când am semnat cu Juventus, Serie A era moartă...după ce am ajuns eu acolo, campionatul din Italia a fost revitalizat. Oriunde merge Cristiano Ronaldo, generează un interes uriaș.

Liga din Arabia Saudită este mai bună decât MLS (n.r. campionatul din SUA, unde joacă Leo Messi). Sunt 100% sigur că nu mă voi întoarce în Europa. Am deschis calea către Arabia Saudită și acum jucătorii vin aici.

Nu voi reveni în Europa, ușa este închisă definitiv. Am 38 de ani, și, pe lângă asta, fotbalul european și-a pierdut mult din calitate. Singurul campionat foarte puternic e Premier League, e cu mult înaintea celorlalte campionate.", a declarat Cristiano Ronaldo, conform jurnalistului Fabrizio Romano.

Etichete: arabia saudita , al-ahli , antrenor al-ahli


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Bărbatul omorât în bătaie de doi tineri de 16 și 20 de ani lângă Parcul Crângași a încercat să apere două fete

Bărbatul de 46 de ani care a fost omorât de doi tineri, de 16 și 20 de ani, lângă Parcul Crângași din București, a încercat să apere două fete, fiicele iubitei lui, care îl însoțeau.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Nota primită de Radu Drăgușin, după ce a jucat peste 100 de minute cu Manchester City

Exclusiv ”Cu mine vorbești cu 'domnul Rotaru', Iliuță!”. Mihai Rotaru, reacție arogantă la adresa lui Ilie Dumitrescu

Nu mai există dubii: Tottenham i-a decis viitorul lui Radu Drăgușin!

Cristi Tănase nu a stat pe gânduri, după ce soția a obținut ordin de restricție împotriva sa pentru 12 luni

Laurențiu Reghecampf a sunat-o pe Anamaria Prodan. Ce au decis cei doi. ”N-are sens”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Lucescu i-a dat un sfat, dar Șucu l-a ignorat total! Rapid a ales exact genul de antrenor pe care Il Luce l-a exclus

Mutu, avertisment pentru jucătorul pe care Gigi Becali vrea să dea 1,2 milioane de euro. ”Nu va fi primul masacrat”

Video Ce a spus Ange Postecoglou despre Radu Drăgușin chiar pe gazon, imediat după meciul cu Manchester City

Gigi Becali a dezvăluit de ce nu vrea Denis Alibec să revină la FCSB. ”Așa mi-a spus”

Citeşte şi

Unde ar putea ajunge Raphael Varane, după ce și-a anunțat plecarea de la Manchester United

Al-Ittihad vrea să dea lovitura: fotbalistul de 30.000.000€ al Barcelonei este dorit în Arabia Saudită!

PEROZO fostă spioană rusă, despre strategiile neortodoxe adoptate pentru a-și manipula țintele: "Mi-am sacrificat corpul pentru misiuni"

FILM NOWCameron Diaz și Keanu Reeves, din nou împreună într-un film, după 28 de ani. Cum au fost surprinși pe platourile de la „Outcome”, pelicula regizată de Jonah Hill

Fostul milionar din fotbalul românesc e sărac lipit. Acum a ajuns să ”discute cu extratereștrii” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ora de start a meciului Simonei Halep. Românca joacă la Paris, dar visul numit Roland Garros s-a spulberat citeşte ştirea pe ziare.com

Adevărul despre aflarea locației unui contact din WhatsApp, fără să știe citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Bebe Rexha, într-o zi obișnuită, fără machiaj de scenă. A ieșit la plimbare cu simpaticul ei cățel, pe străzile din Los Angeles

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Bebe Rexha, într-o zi obișnuită, fără machiaj de scenă. A ieșit la plimbare cu simpaticul ei cățel, pe străzile din Los Angeles

Digi World

Misterul locului în care a fost pictată Mona Lisa a fost rezolvat. Indiciile care au dus la poziționarea exactă a capodoperei lui Da Vinci

Digi Animal World

Momentul când o femeie prinde o cobră cu mâinile goale. Șarpele era pe punctul să o atace