Barcelona și PSG au început cursa pentru Raphael Guerreiro

Barcelona și PSG se luptă pentru Guerreiro. Cei doi giganți se bat în oferte

04.07.2019, 16:39
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Raphael Guerreiro (25 de ani) reprezintă motivul unei noi întreceri între Barcelona și PSG. Catalanii ar fi oferit 12 milioane de euro pentru fundașul stânga, dar nemții nu au luat nicio decizie în ceea ce privește oferta. PSG ar fi profitat de situație și ar fi supralicitat, oferind 15 milioane de euro, potrivit presei germane.

Guerreiro se află în vizorul catalanilor de mai mult timp, dar PSG pare a fi în pole position pentru semnătura portughezului. Thomas Tuchel, antrenorul francezilor și fostul tehnician al Borussiei, vrea să lucreze din nou alături de fotbalistul de 25 de ani, , potrivit BILD, după sezonul foarte bun al jucătorului.

Raphael Guerreiro, înlocuitorul perfect pentru Jordi Alba la Barcelona

Barcelona îl dorește pe Guerreiro datorită vitezei și implicării lui în fazele de atac. Portughezul ar putea fi rezervă și mai apoi înlocuitorul perfect pentru Jordi Alba.

Fotbalistul lui Dortmund a avut un sezon foarte bun, în care a evoluat în 32 de partide, a reușit șase goluri și tot atâtea pase decisive. Borussia a terminat pe doi în Bundesliga și a ajuns în șaisprezecimile de finală în Champions League. 

Raphael Guerreiro, titular la Portugalia și Borussia Dortmund

Guerreiro a făcut parte din selecționata Portugaliei, care a câștigat prima ediție de Liga Națiunilor, după 1-0 cu Olanda în finală.

Portughezul și-a făcut debutul la echipa națională în 2014, la vârsta de 19 ani, și este prima opțiune pentru postul de fundaș stânga, atât pentru Portugalia, cât și pentru vicecampionii Germaniei. Jucătorul de 25 de ani poate juca și mijlocaș stânga sau mijlocaș central.

Barcelona și PSG, nou duel pe piața transferurilor

Nu este prima dată când cele două echipe concurează pentru obținerea semnăturii unui jucător. Matthijs de Ligt, fundașul olandez de 19 ani, a făcut parte din planurile ambelor cluburi. Barcelona și PSG erau de acord cu suma de transfer cerută de Ajax, însă marea problemă a fost salariul solicitat de fotbalist. 

Barcelona i-a oferit șase milioane de euro pe an lui De Ligt, dar s-a retras din cursă în momentul în care apărătorul olandez nu a fost de acord. Francezii i-au oferit 15 milioane de euro pe sezon, dar Mino Raiola, agentul lui De Ligt, a fost mai atras de Juventus, care i-ar fi oferit lui comisionul cel mai mare. 

Chiar dacă transferul lui De Ligt în Italia era dat ca și făcut de presa internațională, cele două echipe nu s-au înțeles, iar jucătorul este așteptat înapoi la Amsterdam, pentru a începe pregătirea cu Ajax.  

Etichete: juventus , barcelona , psg , borussia dortmund , raphael guerreiro


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Prinţul Paul al României a fost prins de poliţişti într-un resort din Malta. România va cere extrădarea acestuia

Prinţul Paul Phillipe al României, unul dintre fugarii celebri de la noi în țară, a fost prins în Malta. Potrivit surselor, era într-un resort, în vacanță, de unde ar fi fost ridicat de polițiști. Era fugit de aproape patru ani din România, unde este condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

Gabi Tamaș, gata să dea afară șase fotbaliști: ”Salariu mare și nu faci nimic”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Au luat titlul cu FCSB și acum urmează să semneze contractele + Cine va pleca de la campioană

Exclusiv ”Dacă vine Gigi Becali cu un milion?”. Laszlo Dioszegi a dat răspunsul și și-a anunțat decizia finală

Transferul lui Florinel Coman e ”99% gata”

Exclusiv Helmut Duckadam s-a convins: capitolul la care a excelat FCSB, noua campioană a României

Citeşte şi

Paris Saint-Germain a câștigat Ligue 1! Ultimul titlu pentru Kylian Mbappe în Franța

Xavi, exasperat de jurnaliștii spanioli la conferință

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWCum arată Tia Carrere la peste 20 de ani de la serialul "Vânătoarea de comori". Într-o rochie scurtă și decoltată, la 57 de ani, actrița pare că a făcut un pact cu timpul

Gigi Becali a anunțat primul transfer al verii pentru Champions League! Semnează cu FCSB: ”Am vorbit cu el” citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”