Denis Dragus a debutat pentru Genoa / Foto: Facebook@genoa

Ce a remarcat Alberto Gilardino la Denis Drăguș, după debutul românului la Genoa

articol scris de Digi Sport
29.01.2023, 18:08
  • Media: Fotbal Club, vineri, 19:00, DGS 1

  • Baraj SuperLiga: Mioveni - Botoșani, vineri, 20:00, DGS 1

Ajuns zilele trecute la Genoa, Denis Drăguș (23 de ani) a debutat pentru noua echipă în meciul cu Pisa, încheiat cu scorul de 0-0.

Ce a remarcat Alberto Gilardino la Denis Drăguș, după debutul românului la Genoa

Denis Drăguș a fost introdus pe teren în minutul 88 al partidei și a bifat prima sa apariție în tricoul celor de la Genoa, alături de ceilalți români din lot, George Pușcaș și Radu Drăgușin. La finalul jocului, antrenorul Alberto Gilardino a fost întrebat despre evoluția elevilor săi și a ținut să remarce o calitate a lui Drăguș.

"Toți sunt jucători mobili. Au sosit Drăguș și Salcedo. Îi avem pe Gudmundsson și Aramu. Când Pușcas și Coda au fost împreună pe teren, s-au sacrificat și mi-au plăcut. Au făcut ce le-am cerut eu. Lucrați pe rând, unul pentru a găsi slăbiciunea și celălalt pentru a crea adâncimea.

În lot avem jucători cu caracteristici diferite care ne permit, pe viitor, mai multe soluții în fața porții adverse. Drăguș este un jucător căruia îi place să se miște mult pe frontul ofensiv, la fel ca și Aramu, respectiv Gudmundsson, sau cum va fi Salcedo", a spus Gilardino.

"Atenție, să nu-l confundați cu Drăgușin"

La puțină vreme după prezentare, Drăguș a susținut primul antrenament cu noua sa echipă, iar jurnaliștii italieni i-au avertizat pe suporterii celor de la Genoa în ceea ce privește numele asemănător al fotbalistului cu cel al colegului Drăgușin.

"După ce a semnat contractul cu Genoa, Denis Drăguș a mers imediat pe teren și a susținut primul antrenament. Fostul atacant de la Standard Liege va fi la dispoziţia lui Alberto Gilardino pentru marele meci de sâmbătă cu Pisa.

Atenție, să nu-l confundați pe Drăguș cu Drăgușin. Suporterii speră ca cei doi români, Drăguș cu golurile sale și Drăgușin cu închiderile sale defensive, să o poată readuce pe Genoa în Serie A. Noul atacant este o soluție suplimentară importantă pentru antrenor", au notat italienii de la PianetaGenoa1893.

Etichete: serie b , genoa , alberto gilardino , denis dragus


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O profesoară va sta la închisoare 13 ani după ce s-a aflat ce i-a făcut unui elev, timp de un an

O profesoară de liceu din Arkansas, care a apărut la o emisiune celebră în SUA după ce elevii i-au făcut o dedicație specială, va merge la închisoare pentru că a abuzat sexual de zeci de ori un copil.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

UEFA i-a transmis un mesaj lui Istvan Kovacs, după finala Europa League! Fanii au reacționat imediat

Gestul făcut de Xabi Alonso după umilința din finala Europa League. S-a dus direct la Istvan Kovacs

Foto Ce lovitură! A refuzat naționala României și a fost convocat de altă țară la EURO 2024

”Investiția secolului”. David Beckham a dat lovitura: de la 25 de milioane la un miliard!

Surpriză de proporții: clubul cu care ar urma să semneze Jurgen Klopp

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Alex Crețu a semnat, după ce a ales din trei oferte din SuperLigă

Gică Hagi i-a găsit la Steaua înlocuitor lui David Kiki, transferat de FCSB: ”A fost cel mai bun”

Renunță la Florinel Coman? Noua țintă a qatarezilor: un fotbalist de 55.000.000€

Video&Foto Răzvan Lucescu a ”rupt” ringul de dans după ce PAOK a câștigat titlul. Imaginile care i-au surprins pe fani

Citeşte şi

Video În lacrimi! Denis Drăguș nu și-a putut controla emoțiile, după victoria cât o salvare reușită de Gaziantep

Acord pentru transferul lui Denis Drăguș: ”Plătește două milioane”

PEROZLogodnica lui Jason Statham, val de reacții pe Instagram după ce a postat imagini nud din camera de hotel de la Cannes

FILM NOWAna de Armas, zâmbet dulce pe plajă. Actrița și-a etalat silueta într-o bustieră și fustă mini, în imagini de peste 1,6 milioane de like-uri. „Cât de frumoasă ești!”

Ofertele pe care le-a refuzat noul pariu al lui Gigi Becali pentru a semna cu FCSB citeşte ştirea pe Prosport.ro

S-a despărțit de iubit și își caută un partener de călătorie pentru o vacanță în Halkidiki. Ce pretenții are turista din România citeşte ştirea pe ziare.com

Stațiunea din România pe care mulți au uitat-o, dar e la mare căutare acum. Prețuri mici, condiții bune citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”

Digi World

Semnul de pe unghii pe care nu trebuie să-l ignori: "Ar putea fi o formă gravă de cancer de piele"

Digi Animal World

Șerpii provoacă panică în mai multe orașe din România. Jandarmii intervin pentru a-i îndepărta din mașini, pereți și scări de bloc