Nicolae Stanciu / Foto: Instagram@nicolaestanciu_7

Ce a spus Nicolae Stanciu după ce a câștigat titlul cu Wuhan Three Towns și a scris istorie atât în China, cât și în România

articol scris de Digi Sport
31.12.2022, 10:22
  • SuperLiga: CFR - Farul, sâmbătă, 21:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - Sepsi, sâmbătă, 21:00, DGS 2

Nicolae Stanciu (29 de ani) a devenit campion în China cu Wuhan Three Towns, nou-promovată în prima ligă.

Performanța este una remarcabilă atât pentru clubul chinez, aflat la primul trofeu major, și pentru orașul Wuhan, cât și pentru fotbalul românesc, pentru că Nicolae Stanciu a devenit primul român campion în patru țări diferite.

Nicolae Stanciu, reacție după ce a devenit campion mondial

La scurt timp de la confirmarea faptului că Wuhan Three Towns este campioană, aspect decis după anularea meciurilor din ultima etapă, Nicolae Stanciu a vorbit despre marea performanță.

E, într-adevăr, o performanță incredibilă, pentru un club fondat în 2016, cu promovări succesive. Am sosit în acest an și am dat totul pentru acest obiectiv în care am crezut. Cu siguranță a fost unul dintre cele mai dificile sezoane din cariera mea”, a declarat Nicolae Stanciu, pentru Playsport.

Deși echipa era nou-promovată, a reușit un sezon extraordinar, iar Nicolae Stanciu a transmis că încă de la jumătatea campionatului a simțit că poate fi câștigat titlul.

Pe la jumătate ediției, când eram deja singura echipă neînvinsă din campionat, am simțit că e cu adevărat posibil, că depinde doar de noi. Am simțit că putem să facem istorie pentru orașul acesta, Wuhan, căci e și primul titlu de campioană a Chinei pentru Wuhan, de când există acest format”, a transmis Nicolae Stanciu.

De asemenea, Nicolae Stanciu a avut și un mesaj pentru români.

Sper să fie o bucurie și pentru suporterii români. Să câștigi campionatul în afara țării e mereu un moment de mare mândrie și totdeauna m-am gândit, atât în Belgia, în Cehia, cât și acum, la români. Dacă performanța asta aduce puțină bucurie, sunt cel mai fericit! Îmi doresc multă sănătate pentru toți românii și un 2023 cât mai bun!”, a spus Nicolae Stanciu.

Nicolae Stanciu, campion în patru țări

Nicolae Stanciu a devenit, astfel, campion și în China, după titlurile cucerite în România, Belgia și Cehia.

În Liga 1, mijlocașul ofensiv a cucerit de două ori titlul cu FCSB, în 2014 și 2015, în Belgia a triumfat în tricoul lui Anderlecht, în 2017, în timp ce în Cehia a câștigat două campionate cu Slavia Praga, în 2020 și 2021.

Etichete: nicolae stanciu , wuhan three towns


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Motivul tulburător pentru care bărbatul dispărut și găsit în viață după 27 de ani, la doar 100 de metri de casa lui, nu a cerut ajutor

Un tânăr care a fost răpit în urmă cu 27 de ani și a fost găsit acum, în viață, în beciul vecinului său, la doar 100 de metri de casă, nu a strigat după ajutor din cauza unui motiv tulburător, scrie presa algeriană.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Tottenham a primit oferta pentru Radu Drăgușin și a dat răspunsul pe loc

Decizia luată de Parma, după ce Dennis Man a cerut un salariu de 2.000.000 € pe an

Foto A "măcelărit" imnul în fața a 70.000 de oameni și a ajuns să fie batjocorit în întreaga țară: "Retrage-te!"

Ofertă de 1.3 milioane de euro pentru Louis Munteanu! Ce urmează pentru atacant

45.000.000€ pentru "Messi al Turciei"! Real Madrid s-a decis pe loc

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Gică Hagi l-a văzut pe Ianis în meciul cu Real Madrid și nu s-a ferit de cuvinte

Video Exclusiv Florin Prunea a auzit ce s-a spus despre Dinamo în direct la TV și a intervenit: ”N-o să uite nici peste 20 de ani”

Exclusiv Ilie Dumitrescu, ”vrăjit” de fotbalistul crescut de Lille care ”strălucește” în România: ”Îmi place foarte mult”

Sportiva cu o avere de 3 miliarde de dolari, în fața Gabrielei Ruse în semifinale la Paris

Citeşte şi

Nota primită de Nicolae Stanciu, după meciul în care echipa sa a primit 4 goluri în 25 de minute

Echipa lui Nicolae Stanciu și Cosmin Contra, umilită în Arabia Saudită: în minutul 25 era 4-0 pentru Al-Ahli

PEROZCe poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”

FILM NOWOlivia Wilde, fizic impresionant în colanți și bustieră, la ieșirea de la sala de fitness. Actrița, o împătimită a antrenamentelor intense

Încă o confirmare în lotul României pentru EURO, stoperul cu tată român și mamă din Franța! Clubul a fost informat deja citeşte ştirea pe Prosport.ro

WTA Roma: Sabalenka promite "răzbunare" în fața lui Swiatek. "Cu ajutorul vostru, o să o înving" citeşte ştirea pe ziare.com

Accident aviatic în România. Avion prăbușit la Buzău, care ar fi fost cauza citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”