Zdenek Ondrasek, fostul atacant de la FCSB / Foto: Sport Pictures

Ce se întâmplă cu Ondrasek, la trei săptămâni după plecarea de la FCSB. Fanii unei echipe strâng bani pentru a-l transfera

articol scris de Digi Sport
21.08.2021, 19:35
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Zdenek Ondrasek (32 de ani), atacantul ceh care a rezistat doar trei meciuri la FCSB în această vară, ar putea fi transferat de Tromso, formație din Norvegia.

Ce se întâmplă cu Ondrasek, la trei săptămâni după plecarea de la FCSB. Fanii unei echipe strâng bani pentru a-l transfera

Ondrasek a părăsit-o pe FCSB după doar 110 minute jucate. Cu 1.000 de euro câștigați pentru fiecare minut bifat, atacantul ceh se află acum în căutarea unei noi echipe, iar fanii lui Tromso organizează o strângere de fonduri pentru a-l readuce pe cel poreclit "Cobra", care a mai jucat pentru gruparea norvegiană în perioada 2012-2015.

"Ajutați Tromso să-l readucă pe Zdenek Ondrasek" este titlul campaniei fanilor norvegieni. Până acum s-au strâns 46.000 de coroane norvegiene, adică aproximativ 4.360 de euro, iar obiectivul suporterilor este de a ajunge la aproape 10.000 de euro.

"Toți banii vor fi donați lui Tromso pentru a ajuta clubul să-l aducă acasă pe Zdenek Ondrasek. Dacă părțile nu se înțeleg, banii vor merge la club pentru alte proiecte. Tromso se luptă la retrogradare în campionat și are parte de o toamnă dificilă, iar obiectivul este acela de a economisi pentru a avea parte de un sezon bun la anul.

De-a lungul verii, clubul a căutat întăriri, iar un marcator ar fi fost cel mai important. Fostul jucător al lui Tromso, Ondrasek, s-a despărțit de fostul său club, iar Tromso vrea să-l aducă acasă pe atacantul care a jucat în perioada 2012-2015. Atacantul este urmărit de mai multe cluburi și are oferte mai bune din punct de vedere financiar.

Dar în fotbal orice se poate întâmpla. Din câte am înțeles, Zdenek Ondrasek vrea să se întoarcă la Tromso, dar în acest moment este o diferență prea mare din punct de vedere financiar", se arată în petiția fanilor lui Tromso de pe site-ul Spleis.

După 15 runde scurse din campionatul Norvegiei, Tromso ocupă locul 14, care duce la baraj, cu 14 puncte acumulate. Ondrasek a jucat aici în 142 de meciuri, reușind 55 goluri și 17 pase decisive.

De-a lungul carierei, Ondrasek a mai evoluat la Ceske Budejovice, Wisla Cracovia, Viktoria Plzen, FC Dallas și FK Caslav.

Zdenek Ondrasek, mesaj de adio pentru FCSB

"Salutări tuturor! Am atât de multe în capul meu, dar voi fi scurt.

Aș vrea să mulțumesc tuturor suporterilor pentru susținere, tuturor oamenilor din club și tuturor jucătorilor. Am întâlnit oameni minunați aici și le doresc tuturor tot ce e mai bun. Mulțumesc tuturor!", a scris cehul, pe Instagram, la plecarea de la FCSB.

Patronul de la FCSB anunțase că Adrian Mititelu Jr. ar fi interesat de serviciile lui Ondrasek, dar internaționalul ceh nu vrea să mai audă de România.

  • 650.000 de euro este cota de piață a lui Zdenek Ondrasek, potrivit Transfermarkt.

Etichete: norvegia , tromso , fcsb , zdenek ondrasek


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Cristi Chivu, în fața loviturii carierei! Ajax îi propune un contract pe 5 ani

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

Fotbaliștii de la FCSB îl așteaptă pe Gigi Becali la sărbătoarea de titlu: ”Ne-am bucura să fie alături de noi”

Victor Pițurcă a auzit că FCSB vrea să joace în Ghecea și i-a dat replica lui Gigi Becali

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă