Ciprian Marica / Foto: Captură Digi Sport

Cine este fundașul român care i-a pus cele mai mari probleme lui Ciprian Marica: "Am avut de furcă cu el"

articol scris de Digi Sport
10.09.2022, 13:37
  • SuperLiga: Farul - Sepsi, vineri, 20:00, DGS 1

  • Liga 2, play-off: Șelimbăr - Gloria Buzău, vineri, 17:00, DGS 1

Ciprian Marica (36 de ani) s-a retras din activitate în octombrie 2016, din cauza problemelor medicale cu care s-a confruntat în ultimii ani.

În prezent, Marica este unul dintre acționarii celor de la Farul, alături de Gică Hagi și Gică Popescu. În ciuda faptului că și-a încheiat prematur socotelile cu fotbalul, Marica a evoluat pentru mai multe cluburi importante, dar și pentru prima reprezentativă a României, în tricoul căreia a adunat cifre foarte bune.

Cine este fundașul român care i-a pus cele mai mari probleme lui Ciprian Marica: "Am avut de furcă cu el"

Este vorba despre Cristi Chivu, care evolua pentru AS Roma la acea vreme, în timp ce Marica era legitimat la Șahtior Donețk. Meciul se disputa în sezonul 2006/2007, iar italienii se impuneau cu 4-0, într-un duel care a avut loc în grupa D din Champions League.

Atunci, cei doi internaționali români au fost titulari, iar Ciprian Marica a spus că, deși erau colegi la națională, aceștia au uitat de prietenie și au dat totul pentru cluburile la care evoluau la acea vreme.

"Am avut de furcă cu Cristi Chivu, când am jucat contra lui, el fiind la Roma, eu la Șahtior. Avem și o poză în care ne tragem unul pe celălalt de tricou, eu pe el, el pe mine.”, a spus Ciprian Marica, potrivit Pro Arena.

  • Dinamo, Șahtior Donețk, VFB Stuttgart, Schalke 04, Getafe, Konyaspor și FCSB sunt echipele pentru care Ciprian Marica a evoluat de-a lungul carierei sale
  • 72 de meciuri și 25 de goluri este bilanțul fostului atacant în tricoul primei reprezentative a României

Ciprian Marica vrea să părăsească România pentru a-şi proteja copiii de răutatea oamenilor

Afirmaţiile suprinzătoare ale lui Marica au fost făcute din postura de invitat la podcastul "Ameritat cu Nasrin". Printre ele, inclusiv că se gândeşte că plece din România alături partenera sa, Ioana Marcu, şi de cei doi băieţi pe care îi au împreună.

"Prețul succesului e invidia, trebuie să ți-o asumi. Poate la început de carieră mă afecta, apoi nu. Mă interesa foarte mult părerea oamenilor. Nu-i poți mulțumi pe toți. Mă gândesc să-i protejez cumva pe copiii mei și poate pentru ei e mai bine să plecăm din România.

Faptul că ești persoană publică are avantaje și dezavantaje. Poate că ei ar putea avea un viitor afară. Inevitabil, mă gândesc că-i va afecta. Iau în calcul ca ei să plece din România de la o vârstă fragedă, pentru a fi departe de tot ceea ce înseamnă România! Pentru ei trebuie să iau cea mai bună decizie, nu vreau copiii mei să sufere", a afirmat Marica.

Marica spune că nu s-a bazat nicio clipă pe banii părinţilor

"Dacă aș da timpul înapoi, n-aș mai investi în România. N-am timp de regrete, sunt mulțumit cu ceea ce am realizat. Tata m-a învățat de mic valoarea banului, deși nu am avut niciodată presiunea financiară.

... Voiam să demonstrez că nu stau pe banii părinților, ci pot eu să-i fac, am vrut să arăt că sunt capabil. Aș minți să spun că m-am modelat singur, am avut nevoie de oameni, de mentori, care să mă sprijine”, a mai spus fostul fotbalist.

Etichete: cristi chivu , ciprian marica , fundas marica


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai joace un bilet și a avut o surpriză neașteptată

O femeie care a câștigat 1 milion de dolari la loterie s-a decis după câteva săptămâni să își mai încerce încă o dată norocul și a mai jucat un bilet. A avut parte de o surpriză de proporții.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka ar avea o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit

A cerut-o în căsătorie, apoi, în decurs de doar o săptămână, a fost surprins cu alte trei femei: ”Viața e frumoasă”

Foto Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Femeia care l-a refuzat pe ”Dumnezeu” e cu 11 ani mai în vârstă decât iubitul ei: ”A renunțat la tot pentru mine”

Nemaiîntâlnit în SuperLigă: 1.000.000 € dacă merge cu FCSB în Champions League! Anunțul lui Gigi Becali

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Rangers i-a decis soarta lui Ianis Hagi! Informația venită din Scoția: ”Legăturile sunt arse”

OUT pentru restul sezonului! Lovitura primită de Dinamo cu două etape înainte de finalul campionatului

După ce a promovat cu Parma în Serie A, Dennis Man a spus care este obiectivul lui

Simona Halep și-a dat acordul și a reacționat: mesajul româncei

Citeşte şi

Exclusiv Ce a spus conducerea Rapidului despre posibila venire a lui Cristi Chivu în Giulești

Italienii au reacționat, după ce s-a aflat ce propunere a primit Cristi Chivu de la o cvadruplă câștigătoare UCL

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOW"A fost un dezastru. Lui Dwayne nu-i păsa deloc". The Rock ar fi întârziat deseori și 7-8 ore la filmările de la "Red One"

Adrian Șut, poate fi primul transfer de milioane pe care Gigi Becali îl face! Clubul de tradiție din Spania vrea să-l cumpere citeşte ştirea pe Prosport.ro

Mihai Mărgineanu a rămas șocat de ce a văzut în Vama Veche: "Bă, voi știți ce mai fac copiii voștri?" citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”