Ciprian Tătărușanu, portarul echipei AC Milan / Foto: Twitter AC Milan

Ciprian Tătărușanu a fost pedepsit de Stefano Pioli după cele trei goluri primite de la Zalaegerszeg

articol scris de Digi Sport
29.07.2022, 09:57
  • SuperLiga: Poli Iași - UTA, duminică, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj - Sepsi, duminică, 21:00, DGS 1

Ciprian Tătărușanu (36 de ani) a fost pedepsit de antrenorul celor de la AC Milan, Stefano Pioli, după prestația dezamăgitoare din partida amicală disputată contra locului opt din Ungaria, Zalaegerszeg, pierdută cu 2-3.

În acel duel, portarul român a încasat trei goluri în primele 27 de minute ale disputei, fapt ce l-a scos din sărite pe Stefano Pioli. AC Milan a încercat să revină în joc, a marcat de două ori, dar nu a reușit să evite înfrângerea.

Ciprian Tătărușanu ar putea fi ”retrogradat” la AC Milan

În ultima partidă amicală jucată de AC Milan, împotriva austriecilor de la Wolfsberger, câștigată cu 5-0, Stefano Pioli a rulat tot lotul, exceptândul pe Ciprian Tătărușanu și mjlocașul italian Marco Brescianini.

Jurnaliștii italieni anunță că acesta ar putea fi primul semn al faptului că Ciprian Tătărușanu va părăsi echipa în această vară. Cel care l-a înlocuit, Antonio Mirante, a oferit mai multă siguranță între buturi și nu este exclus să devină al doilea portar la Milan, după Mike Maignan.

Acest fapt ar duce, astfel, la o despărțire iminentă a lui Ciprian Tătărușanu de AC Milan. Portarul român vrea să mai joace, iar statutul de număr 3 în echipă nu are cum să-l mulțumească vreodată.

Prestația din Ungaria a fost de departe cea mai rea

Pe bancă au rămas doar Tătărușanu și Brescianini, cu siguranță nu cei mai buni jucători din Ungaria. O întâmplare sau o pedeapsă? Vom vedea în următoarele amicale. În realitate, Brescianini părea foarte relaxat la vizionarea jocului prestat de colegii săi. Portarul român, în schimb, a apărut deranjat de lipsa de reacție la cele trei goluri înscrie de unguri, în ultimul amical. Caută un transfer? Dar ar fi adevărat, am putea spune că și prestația din Ungaria ar putea fi o modalitate de a cere acest lucru. Prestația din Ungaria a fost de departe cea mai rea

În timpul celor 90 de minute, Wolfsberger a produs doar 4-5 faze mai periculoase, în sensul că au fost acțiuni care au creat un pic de panică în apărarea rossonerilor, fără a fi de-a dreptul pericole reale. Mirante, care a luat locul lui Maignan, a părut mult mai în formă decât Tătărușanu contra lui ZTE. S-a opus bine în câteva ocazii”, au notat jurnaliștii italieni.

Etichete: ciprian tatarusanu , antonio mirante , marco brescianini


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
„Putin nu a ordonat uciderea lui Navalnîi”. Răsturnare de situație în cazul morții disidentului rus

Agenţiile de informaţii americane au stabilit că preşedintele rus, Vladimir Putin, probabil nu a ordonat uciderea politicianului de opoziţie Alexei Navalnîi într-o tabără de prizonieri din Arctica în februarie, a relatat sâmbătă Wall Street Journal, transmite Reuters.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Foto Dinamo ar urma să-și schimbe sigla din sezonul viitor! Cum arată noua emblemă

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

Foto Mesajul controversat publicat de FCSB, după câștigarea titlului

Citeşte şi

Ciprian Tătărușanu, umilit din nou în Arabia Saudită! A ajuns la 74 de goluri încasate în acest sezon

Andrei Burcă și Florin Tănase, înfrângere la scor de neprezentare. Ciprian Tătărușanu, victorie în Arabia Saudită

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Lista tuturor adversarelor pe care FCSB le va întâlni în preliminariile Ligii Campionilor, tur cu tur! citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”