Mohamed Ihattaren / Foto: Profimedia

Continuă problemele: ”fotbalistul-gangster” a plecat după patru luni de la echipă, fără să joace vreun minut

articol scris de Digi Sport
02.04.2024, 13:26
  • Baraj SuperLigă: Botoșani - Mioveni, vineri, 20:00, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, vineri, 22:00, DGS 1

Echipele din Olanda au lansat mai mulți jucători promițători în fotbal, mai ales în ultimii ani. Ajax a vândut pe sume foarte mari fotbaliști precum Frenkie de Jong și Matthijs de Ligt, iar Santiago Gimenez face un sezon excepțional în tricoul celor de la Feyenoord și este așteptat să fie protagonistul unui transfer răsunător în vară.

Printre aceste nume s-ar putea regăsi și Mohamed Ihattaren, mijlocaș ofensiv care a fost crescut de PSV Eindhoven. Totuși, cariera lui Ihattaren a luat-o pe o pantă descendentă, după ce s-a aflat că avea legătură cu mafia, iar apoi a fost arestat pentru violență domestică.

Mohamed Ihattaren a plecat după doar patru luni de la Slavia Praga, fără să joace vreun minut

Mohamed Ihattaren (22 de ani) a plecat de la PSV în vara anului 2021, când Juventus a plătit pentru el suma de doar 1,9 milioane de euro, în condițiile în care avea o cotă de piață de 12 milioane de euro.

Împrumutat de ”Bătrâna Doamnă” la Sampdoria pentru a-și ridica nivelul de joc, Ihattarren nu a avut evoluțiile așteptate. Ulterior, Slavia Praga l-a semnat pe data de 30 ianuarie, din postura de jucător liber de contract.

Totuși, clubul din Cehia a luat decizia de a-i termina înțelegerea astăzi, după patru luni în care nu a bifat niciun minut.

Echipele pentru care a jucat Mohamed Ihattaren / Foto: captură Transfermarkt

Astfel, Mohamed Ihattaren trebuie să-și găsească o nouă echipă de club, lucru care pare tot mai dificil. Cota sa ajuns la 100.000 de euro, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.

Mohamed Ihataren, acuzat de legături cu mafia și arestat după ce și-a bătut partenera

Galerie Foto

La finalul anului 2022, Ihattaren a fost acuzat de legături cu mafia marocană și a fost arestat. Problemele ar fi început după ce fotbalistul s-ar fi căsătorit cu Yasmine, un cunoscut influencer.

Cei doi și-au spus ”da” la finalul lunii septembrie, însă mariajul nu a durat mult, pentru că, după doar trei săptămâni, cuplul s-ar fi despărțit.

Gangsterii s-au răzbunat pe Ihattaren, din cauza soției sale, și i-au incendiat mașina, un Porsche de lux, pe care a plătit 82.000 de euro. Incidentul s-a petrecut la doar o săptămână după ce fratele fotbalistului a pățit același lucru. Chiar Ihattaren s-a aflat sub investigație, pentru că polițiștii olandezi au ajuns în posesia unor dovezi care o incriminau pe familia acestuia.

Din cauza acestor probleme, clubul Ajax a decis să nu plătească suma de transfer pentru a-l achiziționa definitiv de la Juventus.

În februarie 2023, la doar două luni de la acel incident, fotbalistul este în mijlocul unui alt scandal. Mijlocașul a împlinit duminică vârsta de 21 de ani, motiv pentru care a primit câteva zi libere din partea lui Juventus și a mers să sărbătorească în Amsterdam, alături de familia sa.

Doar că, în cursul zilei de duminică, Ihattaren și-ar fi bătut fosta parteneră, pe Yasmine, și a ajuns în arestul poliției din Amsterdam.

Etichete: mohamed ihattaren , transfer ihattaren


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Avertisment după ce o dansatoare a murit sufocată în timp ce avea relații intime cu iubitul ei

Un medic legist a emis un avertisment după ce o anchetă a stabilit că o femeie a fost strangulată de iubitul ei, în timp ce întrețineau relații intime.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto Ianis Hagi, lovit în față de Vinicius Junior! Gestul făcut imediat apoi de starul lui Real Madrid

Reacția "Împăratului" Fatih Terim, după ce Răzvan Lucescu l-a bătut a 3-a oară la rând: "Trebuie s-o spun!"

Exclusiv Ilie Dumitrescu a văzut ipostaza cu ”pătrățelele” fotbaliștilor de la Corvinul și a reacționat: ”Vrei să-ți spun ceva?”

Video Victorie istorică! Corvinul Hunedoara a câștigat Cupa României, după ce a învins-o pe Oțelul la penalty-uri

Fanii lui Tottenham s-au supărat că Radu Drăgușin a jucat atât de bine încât au cerut: "Reziliați-i contractul!"

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Surpriză! Jucătorul de la FCSB văzut în lotul României la EURO 2024

Video Exclusiv Helmut Duckadam a aflat ce antrenor aduce Rapidul și a făcut gluma serii

Allegri, OUT! Juventus și-a ales viitorul antrenor

45.000.000€ pentru "Messi al Turciei"! Real Madrid s-a decis pe loc

Citeşte şi

MERCATO 2022 | Toate transferurile verii sunt AICI!

MERCATO în Europa | Toate transferurile din vara lui 2020 sunt AICI. Juventus l-a luat pe Federico Chiesa de la Fiorentina

PEROZO femeie și fiica ei au fost date afară dintr-un supermarket, din cauza felului în care erau îmbrăcate: „Mi s-a părut ridicol!”

FILM NOWCum arată Eva Green la 18 ani de când a fost fată Bond. A făcut furori în două apariții în aceeași zi la Cannes

Adrian Mititelu a început revoluția la FC U Craiova: a semnat cu 5 fotbaliști! Detalii secrete din Bănie citeşte ştirea pe Prosport.ro

Simona Halep a vorbit despre finalul carierei: ”Vreau să mă retrag de pe teren” VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

ITP la 6 luni pentru acești șoferi români, s-a schimbat legea. Care sunt mașinile vizate citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Fustă foarte scurtă, top minuscul și cizme cu toc cui, atuurile vestimentare pe care mizează Alexandra Stan. Dans senzual pe Instagram

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Fustă foarte scurtă, top minuscul și cizme cu toc cui, atuurile vestimentare pe care mizează Alexandra Stan. Dans senzual pe Instagram

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”