Mircea Lucescu le răspunde ultrașilor la meciul Dinamo Kiev - Minaj / Foto: Twitter @Buckarobanza

Cum a reacționat Mircea Lucescu când a văzut bannerele "Go away" afișate de ultrașii lui Dinamo Kiev

articol scris de Digi Sport
15.04.2021, 12:21
  • SuperLiga: CFR Cluj - Rapid, duminică, 21:30, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - FCSB, luni, 21:00, DGS 1

Antrenorul Mircea Lucescu este aproape să câștige titlul cu Dinamo Kiev în Ucraina, dar o parte dintre ultrașii echipei îl contestă în continuare pentru că în trecut a scris istorie cu rivala Șahtior.

Mircea Lucescu a vorbit acum în premieră despre conflictul cu ultrașii din Kiev: "Încă sunt fani care mă contestă și luptă împotriva mea. Este chiar mai bine. Atrag atenția comunității fotbalului. Există acel grup dee fani care nu sunt aproape de echipă deși suntem pe primul loc.

Sunt profesionist și am vrut să antrenez din nou. Dinamo Kiev m-a contactat și am fost de acord. Nici fanii lui Șahtior nu au fost fericiți cu decizia, dar e parte din fotbal", a spus Mircea Lucescu, pentru presa din Ucraina, citat de Spotmedia.

Cum au reacționat fanii obișnuiți ai lui Dinamo Kiev, când au văzut că ultrașii îl jignesc pe Mircea Lucescu

Facțiunea dură a formației din capitala Ucrainei nu poate trece peste faptul că "Il Luce" a pregătit-o timp de 12 ani pe marea rivală, iar la meciurile din campionat au afișat mai multe bannere jignitoare la adresa românului și i-au cerut în mai multe rânduri demisia. Lucescu s-a limitat doar la un gest de salut, făcându-le acestora cu mâna.

Galerie Foto

Răzvan Lucescu spune că tatăl său nu se simte foarte afectat de situația de la Kiev, mai ales că are susținerea suporterilor obișnuiți, care sunt în număr mult mai mare.

"E clar că un grup de ultrași îl contestă și sunt contra lui. Nu se simte foarte afectat, pentru că îl contestă pe ce? Pe niște performanțe pe care el le-a avut la Șahtior Donețk. Poate fi și o chestie de orgoliu. Pe de altă parte, vorbim de un grup. Toți ceilalți suporteri ai lui Dinamo Kiev, oameni echilibrați, s-au întors și au început să-l aprecieze.

Dinamo Kiev e pe primul loc, cu șanse mari la campionat, e în semifinala Cupei, au revenit în grupele UCL după 4 ani, au ajuns în optimile UEL, au câștigat Supercupa Ucrainei, deci n-au cum să nu vadă aceste lucruri și să nu le aprecieze.

Am vorbit cu tatăl meu și l-am mai întrebat ce s-a întâmplat. Mi-a zis că au pus niște bannere, dar toți ceilalți care erau acolo au început să strige 'Mircea, Mircea!', ceilalți suporteri. Sunt nișe fanatici care nu pot trece peste trecutul lui. Unul deosebit, la Șahtior. Acum dă totul pentru a câștiga la Dinamo Kiev", a declarat Răzvan Lucescu, la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport.

Sâmbătă va avea loc derby-ul Dinamo Kiev - Șahtior Donețk. Dinamo Kiev nu a mai fost campioană de 5 ani, în timp ce Mircea Lucescu a ridicat ultima oară trofeul când era pe banca ”minerilor”, în 2014. Echipa lui Mircea Lucescu are șapte puncte avans în fruntea campionatului înaintea acestui joc.

Etichete: mircea lucescu , sahtior donetk , ucraina , dinamo kiev , mircea lucescu dinamo kiev


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O regină a frumuseții din Ecuador a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram unde se află și nu a mai scăpat cu viață

O fostă concurentă la Miss Ecuador, Landy Parraga Goyburo a fost împușcată mortal în restaurantul unde lua masa, după o postare în care anunța unde era. Numele ei fusese legat de un traficant de droguri care fusese ucis în închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

E gata să plece la 5.000 km distanță, după ce amanta a născut al doilea copil, iar soția al patrulea. Pe cine ia cu el

O actriță celebră din SUA a văzut un român și a izbucnit imediat în râs. Ce a urmat

A văzut cum a apărut în public la Miami și a întrebat-o direct: ”Ești bolnavă?”. Răspunsul dat imediat de model

OUT de la FCSB, după șapte ani! ”Roș-albaștrii” îi caută deja înlocuitor

Foto Dan Petrescu a reînceput treaba la CFR Cluj, soția, Adriana, a plecat la mii de kilometri. Cine a însoțit-o

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Text CFR Cluj - Rapid 3-2, ACUM, în direct la Digi Sport 1. Giuleștenii au ratat penalty

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

Video CFR Cluj, iertată de un cartonaș roșu în meciul cu Rapid? ”Crampoanele pe gambă” / ”E grav, sincer!”

Ce a spus Postecoglou, după ce Radu Drăgușin a ajuns la 6 meciuri consecutive fără minut jucat

Citeşte şi

Reacția lui Bogdan Lobonț despre o posibilă colaborare cu Mircea Lucescu la Rapid

Exclusiv Dani Coman a ales antrenorul ideal pentru Rapid: ”Cel mai îndreptățit să vină”

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOWAnne Hathaway, superbă în roșu, într-o rochie fără bretele, cu crăpătură lungă pe picior. E trecută de 40 de ani, dar e neschimbată de două decenii

Fotbalistul dorit de Gică Hagi într-un transfer cu schimb de jucători între el și Gigi Becali a luat decizia! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Milionarul Arpad Paszkany, cadou de Paște de peste 100.000 de euro pentru noua iubită: ”A venit iepurașul” FOTO citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Cher, adevăratul motiv pentru care se întâlnește cu bărbați tineri: „Cei de vârsta mea sunt toți morți!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Cher, adevăratul motiv pentru care se întâlnește cu bărbați tineri: „Cei de vârsta mea sunt toți morți!”

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”