Mircea Lucescu le răspunde ultrașilor la meciul Dinamo Kiev - Minaj / Foto: Twitter @Buckarobanza

Exclusiv Cum au reacționat fanii obișnuiți ai lui Dinamo Kiev, când au văzut că ultrașii îl jignesc pe Mircea Lucescu

articol scris de Digi Sport
24.03.2021, 13:25
  • SuperLiga: Poli Iași - UTA, duminică, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj - Sepsi, duminică, 21:00, DGS 1

Mircea Lucescu (75 de ani) are parte de un prim sezon cu multe realizări la Dinamo Kiev, însă are în continuare probleme cu ultrașii echipei, care îi cer la fiecare meci demisia.

Cum au reacționat fanii obișnuiți ai lui Dinamo Kiev, când au văzut că ultrașii îl jignesc pe Mircea Lucescu

Facțiunea dură a formației din capitala Ucrainei nu poate trece peste faptul că "Il Luce" a pregătit-o timp de 12 ani pe marea rivală, iar la meciurile din campionat au afișat mai multe bannere jignitoare la adresa românului și i-au cerut în mai multe rânduri demisia. Lucescu s-a limitat doar la un gest de salut, făcându-le acestora cu mâna.

Galerie Foto

Răzvan Lucescu spune că tatăl său nu se simte foarte afectat de situația de la Kiev, mai ales că are susținerea suporterilor obișnuiți, care sunt în număr mult mai mare.

"E clar că un grup de ultrași îl contestă și sunt contra lui. Nu se simte foarte afectat, pentru că îl contestă pe ce? Pe niște performanțe pe care el le-a avut la Șahtior Donețk. Poate fi și o chestie de orgoliu. Pe de altă parte, vorbim de un grup. Toți ceilalți suporteri ai lui Dinamo Kiev, oameni echilibrați, s-au întors și au început să-l aprecieze.

Dinamo Kiev e pe primul loc, cu șanse mari la campionat, e în semifinala Cupei, au revenit în grupele UCL după 4 ani, au ajuns în optimile UEL, au câștigat Supercupa Ucrainei, deci n-au cum să nu vadă aceste lucruri și să nu le aprecieze.

Am vorbit cu tatăl meu și l-am mai întrebat ce s-a întâmplat. Mi-a zis că au pus niște bannere, dar toți ceilalți care erau acolo au început să strige 'Mircea, Mircea!', ceilalți suporteri. Sunt nișe fanatici care nu pot trece peste trecutul lui. Unul deosebit, la Șahtior. Acum dă totul pentru a câștiga la Dinamo Kiev", a declarat Răzvan Lucescu, la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport.

Mircea Lucescu are o mână pe titlu! Dinamo Kiev a profitat de umilința Șahtiorului

Echipa antrenată de Mircea Lucescu, Dinamo Kiev, a luat o opțiune serioasă pentru câștigarea titlului după ce Șahtior Donețk a pierdut, duminică, pe terenul ultimei clasate din Ucraina.

Karavaev a deschis scorul în meciul Dinamo Kiev - Rukh Lviv. Intrat la pauză, Karavaev a înscris în minutul 59. O altă rezervă, Sidcley, a dus scorul la 3-0 în minutul 86, la doar cinci minute după ce a intrat pe teren.

Același Karavaev a închis tabela în minutul 90+1, când a punctat pentru 3-0 De Pena a ratat un penalty pentru Dinamo în minutul 10.

Victoria elevilor lui Mircea Lucescu este cu atât mai importantă cu cât rivala Șahtior Donețk a pierdut în fața ultimei clasate, FC Lviv, scor 2-3. "Lanterna roșie" din Ucraina a condus cu 1-0, 2-1, iar în final a avut puterea să înscrie și pentru 3-2.

După 19 etape, Dinamo Kiev e prima în Ucraina, cu 46 de puncte, la șapte lungimi de Șahtior Donețk.

Etichete: razvan lucescu , mircea lucescu , sahtior donetk , ucraina , dinamo kiev


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Sunt extratereștrii pe K2-18b? Telescopul James Webb a fost îndreptat spre planeta pe care au fost detectate semne de viață

Semne de viață extraterestră au fost observate pe o planetă îndepărtată. Potrivit astronomilor, ei au detectat un compus chimic „produs doar de viață” pe Planeta K2-18b, din constelația Leului. Descoperirea făcută acum un an a fost studiată, vineri, cu ajutorul telescopului James Webb, iar rezultatele vor fi aflate peste câteva luni.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Gigi Becali, aroganță la adresa CSA Steaua. ”Echipa aia trebuie desființată”. Cum vrea să obțină marca

Foto Ce a postat Teodora Stoica după ce FCSB a câștigat titlul de campioană

Video Ar fi fost golul sezonului! Execuție de-a dreptul spectaculoasă la Oțelul - Hermannstadt

Video&Foto Așa se primesc campionii! Momente superbe înaintea partidei Inter - Torino

Citeşte şi

Mircea Lucescu i-a criticat dur pe jucătorii lui Dinamo, după remiza cu FC Voluntari: ”Este incredibil”

Răzvan Lucescu a dezvăluit numele idolului său din fotbal: ”Este un geniu”

PEROZSalma Hayek, în mediul ei preferat: în costum de baie, la soare. Actrița de 57 de ani are silueta și tonusul unei tinerele

FILM NOWNicole Kidman, strălucitoare precum un trofeu Oscar. Blonda și-a etalat silueta zveltă și statuară într-o rochie aurie cu paiete

S-au dat de gol la petrecerea FCSB! Riscă să fie amendați. „Orice fum costă 5.000 de euro” citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Megan Thee Stallion, nud pe coperta unei reviste. Artista, dezvăluiri după ce Tory Lanez a împușcat-o în picior

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Megan Thee Stallion, nud pe coperta unei reviste. Artista, dezvăluiri după ce Tory Lanez a împușcat-o în picior

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”