Marius Șumudică (alături de managerul său, Cătălin Liţă) speră la o campanie masivă de achiziţii

Exclusiv De ce s-a retras Marius Şumudică de la transferurile lui Denis Alibec şi Junior Morais

24.06.2019, 14:37
  • Premier League: Aston Villa - Chelsea, sâmbătă, 22:00, DGS 2

  • SuperLiga: FCSB - Farul, sâmbătă, 20:30, DGS 1

După ce a semnat cu Gazişehir Gaziantep, Marius Şumudică a anunţat că speră să facă un lot puternic alături de care să reuşească o figură frumoasă în Turcia. Între cei "16-17 jucători pe care vrem să-i transferăm" s-au aflat Denis Alibec şi Junior Morais, dar preţurile cerute de Astra, respectiv FCSB sunt prea mari pentru o echipă nou-promovată în Turcia. În plus, nici Marius Şumudică nu mai vrea să insiste pentru achiziţia celor doi.

"Am încercat să-i iau pe Alibec şi Junior Morais, dar m-am retras de la discuţii pentru că nu vreau să creadă că sunt interesat. Ar trece imediat în partea cealaltă, gândindu-se că vrei să pui mâna pe bani", a declarat Marius Şumudică diminică seară, la Digi Sport Special.

"Suntem o echipă cu bani, fără datorii, dar başkanul nu vrea să cheltuiască foarte mulţi bani. Este un buget pe fiecare post", a mai spus antrenorul ales sezonul trecut al treilea cel mai bun antrenor din Arabia Saudită, unde a condus Al Shabab.

Pe Denis Alibec, Astra vrea 600.000 de euro pentru un împrumut şi 2.000.000 de euro pentru un transfer definitiv

Discuţiile legate de Denis Alibec s-au blocat repede pentru că suma cerută de Astra este una prea mare pentru o echipă nou-promovată. Când au auzit căţi bani cere Ioan Niculae pentru a se despărţi de fotbalistul răscumpărat de la FCSB cu un milion de euro, Gaziantep a abandonat tratativele.

Chiar dacă ziarele din Turcia au anunţat în mai multe rânduri că transferul jucătorului este ca şi făcut, discuţiile, practic, s-au blocat de la început.

Şanse mai mari să ajungă la Gaziantep le are un alt jucător care a lucrat mai mulţi ani cu Marius Şumudică. Silviu Lung jr speră să poată pleca fără probleme mari de la Kayserispor pentru a se muta la Gaziantep.

FCSB vrea 700.000 de euro pe Junior Morais

Nici Junior Morais nu pare să rămână o ţintă pentru Gaziantep dacă preţul cerut nu va scădea. Bucureştenii cer 700.000 de euro şi consideră chiar că este un preţ mic. Deşi are 33 de ani (pe care îi împlineşte pe 22 iulie), brazilianul a avut un sezon remarcabil şi în plus are avantajul unei versatilităţi căutate de toţi antrenorii.

Totuşi, mişcările lui Gigi Becali lasă de înţeles că ar putea scădea preţul dacă reuşeşte să transfere un jucător în acea zonă. A insistat pentru De Nooijer, iar acum, după ce a devenit clar că olandezul nu vrea să vină la Bucureşti, insistă pentru Florin Ştefan, titularul postului de fundaş stânga în echipa României U21 de la EURO 2019.

Etichete: marius sumudica , denis alibec , junior morais , gaziantep , transferuri gaziantep


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
„Putin nu a ordonat uciderea lui Navalnîi”. Răsturnare de situație în cazul morții disidentului rus

Agenţiile de informaţii americane au stabilit că preşedintele rus, Vladimir Putin, probabil nu a ordonat uciderea politicianului de opoziţie Alexei Navalnîi într-o tabără de prizonieri din Arctica în februarie, a relatat sâmbătă Wall Street Journal, transmite Reuters.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Foto Dinamo ar urma să-și schimbe sigla din sezonul viitor! Cum arată noua emblemă

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Gigi Becali a reacționat imediat, după ce FCSB a devenit campioana României

Foto Mesajul controversat publicat de FCSB, după câștigarea titlului

Exclusiv Gigi Becali, mutări pentru Champions League! Câte transferuri a anunțat, după câștigarea titlului

Video ”Zi ceva pe live, Crețule!”. Cum a reacționat fundașul FCSB-ului la cerința lui Octavian Popescu

Citeşte şi

”Păi de ce să te schimbi, mă?”. Ciprian Marica știe de ce Dan Șucu ezită să-l numească antrenor pe Marius Șumudică

Gigi Becali, numit ”antrenorul anului”

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Povestea misterioasei firme Gigi Becali LTD. A înființat-o în 2022 și a dizolvat-o în 2023, în Anglia citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”