Mo Salah, out de la Cupa Africii

Decizie unică a preşedintelui Federaţiei egiptene de fotbal: a dat afară tot staff-ul tehnic şi administrativ, apoi a demisionat

07.07.2019, 14:51
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Preşedintele Federaţiei egiptene de fotbal (EFA), Hani Abou Rida, a concediat întregul staff-tehnic al naţionalei ţării sale, în frunte cu selecţionerul mexican Javier Aguirre, iar apoi şi-a prezentat demisia din funcţie, după eliminarea "Faraonilor" în optimile de finală ale Cupei Africii pe Naţiuni ediţia 2019.

Această demisie reprezintă "o obligaţie morală", a precizat Rida într-un comunicat, cerându-le tuturor membrilor conducerii EFA să-i urmeze exemplul, după înfrângerea neaşteptată a selecţionatei Egiptului în faţa reprezentativei Africii de Sud (0-1), sâmbătă la Cairo.

"Echipa tehnică şi administrativă a fost concediată în totalitate, după ce i-a dezamăgit pe suporterii fotbalului egiptean", se mai arată în comunicat.

Egiptul găzduieşte, începând din 21 iunie şi până pe 19 iulie, cea de-a 32-a ediţie a Cupei Africii pe Naţiuni, competiţie pe care a câştigat-o de şapte ori în istoria sa. Anul acesta, naţionala "Faraonilor", condusă de marea vedetă a lui FC Liverpool, Mohamed Salah, era considerată favorită la cucerirea trofeului, astfel că dezamăgirea suporterilor a fost una foarte mare după acest eşec.

Africa de Sud s-a impus în meciul de sâmbătă printr-un gol marcat cu cinci minute înainte de finalul timpului regulamentar, iar în sferturile de finală va înfrunta naţionala Nigeriei, care a reuşit la rândul ei o surpriză: a eliminat deţinătoarea trofeului, reprezentativa Camerunului, în faţa căreia s-a impus cu 3-2.

Agerpres

Etichete: cupa africii , mo salah , egipt salah


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici

Turiștii care au ajuns în vestul țării, la Băile Felix, s-au bucurat de o baie în piscină, dar și de petrecerea cu spumă. Nu a lipsit nici mâncarea tradițională, gazdele au pregătit un adevărat festin pentru turiștii veniți din toate colțurile țării și chiar de peste hotare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Video Bayern - Real Madrid 2-2. Vinicius a reușit o ”dublă” și finalista Champions League se va decide în Spania!

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video Alex Mățan s-a calificat în finala Ligii Campionilor! A reușit două pase de gol și a fost eroul echipei

Cei de la Gazzetta dello Sport, ”vrăjiți” de Dennis Man! Topul în care românul e primul

Răsturnare de situație! Decizia luată de Real Madrid în cazul lui Luka Modric

”Amenințarea” lui Kylian Mbappe, după ce PSG a pierdut turul cu Dortmund din semifinalele UCL

Citeşte şi

MERCATO 2022 | Toate transferurile verii sunt AICI!

MERCATO în Europa | Toate transferurile din vara lui 2020 sunt AICI. Juventus l-a luat pe Federico Chiesa de la Fiorentina

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Dat afară de Gică Hagi, Constantin Budescu s-a refugiat în vila de peste 500.000 de euro pe care o are la Ploiești citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

S-a schimbat legea RCA pentru toți șoferii din România, o lovitură fără precedent pentru români citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă