Lionel Messi este căpitanul Barcelonei/ Foto: Getty Images

Video Discursul lui Messi după înfrângerea cu Atletico din Supercupa Spaniei: ”E o rușine. Am făcut erori de curtea școlii”

10.01.2020, 09:05
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Lionel Messi (32 de ani) a vorbit la finalul meciului pierdut de FC Barcelona în fața celor de la Atletico Madrid, scor 3-2, în cadrul semifinalei Supercupei Spaniei. Argentinianul crede că echipa sa ar fi meritat victoria.

Echipa lui Diego Simeone va juca în finală împotriva rivalei Real Madrid. Meciul este programat duminică, de la ora 20:00 și poate fi urmărit în direct pe Digi Sport 1 și pe digisport.ro.

”Nu am meritat să pierdem. E o rușine, am jucat foarte bine, ne-am simțit bine. Am controlat jocul, am atacat tot timpul. Dar în 10 minute ei au răsturnat scorul.E dureros să pierzi pentru că e un trofeu, dar am jucat bine și am fost ghinioniști pentru că nu am câștigat. Am fost mai buni aproape tot jocul, dar în final, echipa care a înscris mai mult a câștigat. Chiar dacă e nedrept sau nu, am pierdut. Am făcut erori de curtea școlii și practic le-am dat golurile 'cadou'”, a spus Messi, citat de spaniolii de la AS.

Barcelona - Atletico 2-3 | Echipa lui Simeone, victorie dramatică în semifinalele Supercupei Spaniei

Barcelona şi Atletico au terminat fără goluri prima repriză a semifinalei din Supercupa Spaniei. La Jeddah, Messi şi Griezmann au avut marile ocazii înainte de pauză. Trimis în teren din startul reprizei secunde, Koke a deschis scorul la prima acţiune de atac. Messi a restabilit însă repede egalitate cu o capodoperă din interiorul careului.

Barcelona a avut două goluri anulate

Argentinianul l-a mai învins o dată pe Oblak, dar reuşita a fost anulată pentru un henţ discret. Griezmann a adus Barcelona în avantaj cu primul gol înscris în poarta fostei sale echipe.

Catalanii se îndreptau spre marea finală cu Real Madrid, însă totul s-a năruit în ultimele zece minute. Vitolo a scăpat spre poartă, iar Neto a faultat în careu. Morata a transformat fără emoţii penalty-ul. Cu patru minute înainte de final, Correa a adus victoria echipei lui Simeone.

S-a terminat 3-2 pentru Atletico, iar Supercupa Spaniei va fi o afacere madrilenă

VIDEO CU REZUMATUL PARTIDEI DINTRE BARCELONA ȘI ATLETICO

Etichete: atletico madrid , fc barcelona , supercupa spaniei , lionel messi


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Lovitura primită de Petrolul Ploiești

Video Bayern - Real Madrid 2-2. Vinicius a reușit o ”dublă” și finalista Champions League se va decide în Spania!

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Concluziile trase de eroul lui Dortmund, după ce a adus victoria cu PSG: ”Rămânem umili”

Video Exclusiv Mihai Rotaru și Decebal Rădulescu, dialog încins la TV. ”Un mincinos patologic. Rapidist frustrat” / ”Nu vă e rușine?”

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Exclusiv După ce suporterii le-au strigat ”afară din Giulești”, Andrei Borza le-a transmis un mesaj fanilor

Citeşte şi

Video Lionel Messi, meci de vis la Inter Miami. Starul argentinian a fost ovaționat de 65.000 de oameni

Antrenorul uriaș care a folosit 48 de echipe de start diferite în 49 de meciuri

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Dat afară de Gică Hagi, Constantin Budescu s-a refugiat în vila de peste 500.000 de euro pe care o are la Ploiești citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă