Cristiano Ronaldo va semna cu Al-Nassr / Foto: Twitter @Football070508

E gata! Cristiano Ronaldo s-a decis și va semna cu Al-Nassr! Arabii pun la punct ultimele detalii

articol scris de Digi Sport
30.12.2022, 21:35
  • SuperLiga: Poli Iași - UTA, duminică, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj - Sepsi, duminică, 21:00, DGS 1

După o perioadă de incertitudine în ceea ce privește viitorul lui Cristiano Ronaldo (37 de ani), starul portughez a luat în final o decizie.

Acesta va semna contractul cu Al-Nassr, formație ce evoluează în campionatul din Arabia Saudită.

Cristiano Ronaldo va semna cu Al-Nassr

Jurnalistul Fabrizio Romano a anunțat că cei de la Al-Nassr pun la punct ultimele detalii legate de contractul pe care Cristiano Ronaldo îl va semna în scurt timp.

Se pare că acesta va evolua pentru Al-Nassr până în vara anului 2025, perioadă în care va câștiga aproximativ 200 de milioane de euro pe sezon.

Al-Nassr este aproape să semneze cu Cristiano Ronaldo. Au loc întâlniri pentru a pune la punct contractul și a sorta documentele.

Contractul va fi valabil până în iunie 2025, așa cum se aștepta. Salariul va fi aproape de 200 de milioane de euro pe an, în care sunt incluse și bonusurile din publicitate”, a fost anunțul lui Fabrizio Romano.

Al-Nassr vrea să îl transfere și pe Sergio Ramos

Între timp, gruparea saudită și-a stabilit o nouă “țintă” de renume: fundașul spaniol Sergio Ramos (36 de ani), de la PSG.

Sergio Ramos mai are contract cu campioana Franței până în vara anului 2023, iar conducerea echipei de Parc des Princes nu ar fi interesată să prelungească înțelegerea.

Al-Nassr pregătește o ofertă “de nerefuzat” pentru Sergio Ramos, valabilă din vara anului viitor.

În acest moment, prioritatea pentru Al-Nassr este să-l vadă pe Cristiano Ronaldo că ajunge la Riyadh, apoi vrea să declanșeze o operațiune pentru a deveni noua senzație din fotbal.

Acum câteva zile, o persoană de încredere pentru Cristiano Ronaldo, nu impresarul Jorge Mendes, a fost la Riyadh pentru a pune la punct toate detaliile. După ce CR7 va ajunge în Arabia Saudită, planul măreț va fi pus în acțiune”, notează Marca.

Etichete: cristiano ronaldo , contract , sergio ramos , al nassr , fabrizio romano


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cum va arăta M5, superiahtul miliardarilor care se transformă în submarin. Va avea un heliport, un balon cu aer cald și un cinematograf

O companie austriacă vrea să construiască pentru miliardari un superiaht care se poate transforma într-un submarin. Reprezentanții firmei spun că superiahtul va avea mai multe facilități, printre care se numără și un heliport, un balon cu aer cald, o piscină, o sală de gimnastică, o galerie de artă și un cinematograf, transmite CNN.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Câți bani va primi FCSB pentru titlul de campioană! Potul cel mare vine din Champions League

Video Lionel Messi, meci de vis la Inter Miami. Starul argentinian a fost ovaționat de 65.000 de oameni

Foto Cum a apărut Gigi Becali la palatul din Aleea Alexandru, după ce FCSB a devenit campioana României

Postarea lui Florin Tănase, la scurt timp după ce FCSB a câștigat titlul

Citeşte şi

A rupt tăcerea și a spus adevărul despre conacul de 6.000.000€ al familiei

A doua cea mai bogată soție de fotbalist nu s-a ferit să spună lucrurilor pe nume despre viața privată: ”Acesta e prețul”

PEROZSalma Hayek, în mediul ei preferat: în costum de baie, la soare. Actrița de 57 de ani are silueta și tonusul unei tinerele

FILM NOWNicole Kidman, strălucitoare precum un trofeu Oscar. Blonda și-a etalat silueta zveltă și statuară într-o rochie aurie cu paiete

S-au dat de gol la petrecerea FCSB! Riscă să fie amendați. „Orice fum costă 5.000 de euro” citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Megan Thee Stallion, nud pe coperta unei reviste. Artista, dezvăluiri după ce Tory Lanez a împușcat-o în picior

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Megan Thee Stallion, nud pe coperta unei reviste. Artista, dezvăluiri după ce Tory Lanez a împușcat-o în picior

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”