Ianis Hagi a debutat la Rangers

Exclusiv "Echipă mult mai mare ca Genk". Mutu a comentat transferul lui Ianis Hagi la Rangers: "Arbitrul şi-a uitat fluierul acasă"

05.02.2020, 14:54
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Ianis Hagi a fost protagonistul unui transfer spectaculos în această iarnă, după ce a fost împrumutat de Genk la Rangers, iar Adrian Mutu a comentat mutarea.

Noul selecționer al României U21 e convins că mijlocașul de 21 de ani a ales așa cum trebuie.

"Bună mutare. E o echipă mult mai mare ca Genk, care nu mi s-a părut niciodată o echipă mare, chiar dacă a avut în ultimii ani a jucat aşa, nu are istorie. Eu cred că Ianis va demonstra tuturor şi contestatarilor - nu mie, că eu am încredere în el - e la o echipă mare, cu jucători mari, cu un antrenor mare, e o presiune ok, de altfel.

Şi eu am început să joc la 22 de ani. Şi eu am avut dificultăţile mele la Inter şi la Verona în primul an. După aia am început să joc la Verona în jur de 21 spre 22 de ani şi de acolo mi-am dat drumul la joc. Şi Ianis cred că pe partea asta vine.

Eu cred că îi cerem prea mult băiatului ăsta. Gică a şi creat o presiune, într-adevăr, pe Ianis, dar eu cred că a spus-o şi pentru faptul că, în afară de faptul că e antrenor, e şi băiatul lui, şi să-l motiveze pentru că e crescut în spiritul ăsta. Plus presiunea mediatică.

Aşa s-a întâmplat şu cu mine: când pierdea echipa, pierdea Mutu şi cu ceilalţi, iar când câştiga, câştiga Mutu. Aşa o să se întâmple şi cu Ianis. Adică laudele o să fie mult mai mari. Eu cred asta. E o echipă mare care ar trebui să domine acolo campionatul. Şi viteza de joc e mult mai mare decât în Belgia, plus că acolo se bagă materiale, arbitrul a uitat să fluiere, şi-a uitat fluierul acasă. Vedem", a spus Adrian Mutu la Fotbal Club.

Scoțienii îl consideră pe Ianis Hagi peste Cristiano Ronaldo

Ianis Hagi a debutat la Rangers la doar o zi după ce a fost împrumutat de la Genk, iar presa scoțiană a rămas cu gura căscată când a observat calitatea tehnică a noului mijlocaș ofensiv.

Jurnalistul Jordan Campbell i-a făcut o deschiere impresionantă în publicația The Athletic.

"Există o mulțime de fotbaliști care joacă doar cu un singur picior și aleargă în jurul mingii de parcă ar fi Roger Federer pregătindu-și forehand-ul. Sunt unii ca Arjen Robben, care au nevoie doar de un singur picior - atât de bun era.

Sunt și alții, precum Cristiano Ronaldo, care muncesc atât de religios pentru a-și îmbunătăți piciorul lor slab, încât devine funcțional în mod robotizat, dar sunt și câțiva, mai puțini, precum Ryan Kent, care este atât de înzestrat cu ambele picioare, încât a început prin a fi stângaci, de la 8 ani, înainte de a se schimba prin antrenamente.

Și mai sunt alții precum Ianis Hagi. Dacă ar fi să-i tai picioarele și să le amesteci într-o cutie, iar apoi dacă le montezi la loc, e foarte probabil să ai două picioare identice. După ce ne uităm la ore întregi cu ultimul transfer al lui Rangers, încă de când juca pentru Genk, România și Viitorul, tot este imposibil să îți dai seama ce picior preferă", a scris Jordan Campbell.

Potrivit publicației de specialitate Transfermarkt, Ianis Hagi este cotat la 6 milioane de euro.

Ianis Hagi a ajuns de la Viitorul la Genk în iulie 2019, pentru 4 milioane de euro. În această iară, mijlocașul a fost împrumutat la Rangers până la finalul acestui sezon.

Etichete: rangers , adrian mutu , ianis hagi


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

Anunț din interior! Ce se întâmplă cu Ianis Hagi, după ce în ultimele 4 meciuri a fost uitat pe bancă

Adrian Mutu, fără milă după ce a fost făcut ”praf” de fostul lui jucător: ”Mi-ar fi rușine! Are probleme, divorțează”

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă