Ionut Radu si Vlad Chiriches / Foto: Facebook@cremoneseus

Fără Ionuț Radu și Vlad Chiricheș, Cremonese a obținut al doilea succes al sezonului

articol scris de Digi Sport
20.10.2022, 22:55
  • SuperLiga: Poli Iași - UTA, duminică, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj - Sepsi, duminică, 21:00, DGS 1

Joi, Cremonese a reușit să se califice în turul următor din Cupa Italiei, după 4-2 cu Modena, meci care a avut nevoie de prelungiri pentru a stabili câștigătoarea.

Cremonese - Modena 4-2, în Cupa Italiei

Fără succes în primele 10 meciuri din Serie A, Cremonese ocupă penultimul loc în clasament, cu doar patru puncte acumulate. Cu toate acestea, elevii lui Massimiliano Alvini se descurcă bine în Cupa Italiei, acolo unde au obținut calificarea în optimile de finală ale competiției, după 4-2 cu Modena, formație din Serie B.

Fără Ionuț Radu și Vlad Chiricheș, accidentați, Cremonese a deschis scorul în minutul 77, prin David Okereke. Șapte minute mai târziu, gazdele și-au majorat avantajul prin Afena-Gyan, însă Modena a egalat în minutele 89 și 90, prin Davide Diaw, astfel că duelul a mers în prelungiri.

Acolo, Cremonese a mai înscris în două rânduri, grație unei "duble" semnate de Leonardo Sernicola (min. 111 și 120).

Victoria cu Modena a reprezentat doar al doilea succes al lui Cremonese în actualul sezon. Precedentul fusese înregistrat tot în Cupa Italiei, scor 3-2 cu Ternana.

Cifre excelente pentru Ionuț Radu la Cremonese

Conform ”totalfootballanalysis.com”, Ionuț Radu se află pe locul doi în topul celor mai multe intervenții salvatoare per meci, 6.38, cu un procentaj total de respinge a mingilor de 69,35%.

Singurul care îl depășește este Paolo Bernardoni, cu 6,5 intervenții per meci, dar cu un procentaj de respingere de sub 60%.

Cel mai bun procentaj al mingilor apărate/respinse îl are portarul celor de la Paris Saint-Germain, Gianluigi Donnarumma - 88,64%. Cu toate acestea, are parte de o medie de doar 3,76 parade per meci, asta și datorită unei apărări de clasă mondială.

De asemenea, într-un top al golurilor prevenite, ”ca și făcute”, Ionuț Radu este lider detașat, cu 0,53 intervenții decisive în fața golului per merci, în timp ce Donnarumma are o medie de 0,37 intervenții decisive.

În plus, Ionuț Radu se află pe locul patru în ierarhia mingilor jucate cu piciorul pe meci, puțin peste 24 de pase, dar are un procentaj slab al acurateții paselor - doar 79% dintre baloanele jucate cu piciorul ajung unde trebuie.

  • Cel mai exact cu piciorul este portarul celor de la Dortmund, Gregor Kobel, cu un procentaj de 94%.

Etichete: vlad chiriches , cupa italiei , ionut radu , cremonese modena


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Sunt extratereștrii pe K2-18b? Telescopul James Webb a fost îndreptat spre planeta pe care au fost detectate semne de viață

Semne de viață extraterestră au fost observate pe o planetă îndepărtată. Potrivit astronomilor, ei au detectat un compus chimic „produs doar de viață” pe Planeta K2-18b, din constelația Leului. Descoperirea făcută acum un an a fost studiată, vineri, cu ajutorul telescopului James Webb, iar rezultatele vor fi aflate peste câteva luni.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Gigi Becali, aroganță la adresa CSA Steaua. ”Echipa aia trebuie desființată”. Cum vrea să obțină marca

Foto Ce a postat Teodora Stoica după ce FCSB a câștigat titlul de campioană

Video Ar fi fost golul sezonului! Execuție de-a dreptul spectaculoasă la Oțelul - Hermannstadt

Video&Foto Așa se primesc campionii! Momente superbe înaintea partidei Inter - Torino

Citeşte şi

Gigi Becali a numit jucătorul cu care FCSB ar fi devenit campioană după etapa a șasea

4 jucători de la FCSB, OUT pentru derby-ul cu Farul Constanța

PEROZSalma Hayek, în mediul ei preferat: în costum de baie, la soare. Actrița de 57 de ani are silueta și tonusul unei tinerele

FILM NOWNicole Kidman, strălucitoare precum un trofeu Oscar. Blonda și-a etalat silueta zveltă și statuară într-o rochie aurie cu paiete

S-au dat de gol la petrecerea FCSB! Riscă să fie amendați. „Orice fum costă 5.000 de euro” citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Megan Thee Stallion, nud pe coperta unei reviste. Artista, dezvăluiri după ce Tory Lanez a împușcat-o în picior

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Megan Thee Stallion, nud pe coperta unei reviste. Artista, dezvăluiri după ce Tory Lanez a împușcat-o în picior

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”