Gareth Bale / Foto: Profimedia

Gareth Bale, gata să-și încheie cariera de fotbalist! Anunțul starului galez, după dubla din barajul CM 2022

articol scris de Digi Sport
25.03.2022, 18:33
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Gareth Bale (32 de ani) a avut o prestație de excepție la partida dintre Țara Galilor și Austria, scor 2-1, din semifinala barajului pentru Cupa Mondială din Qatar.

Vedeta celor de la Real Madrid a adus victoria galezilor după ce a reușit o dublă, în minutele 25 și 51.

Gareth Bale, decis să se retragă dacă Țara Galilor nu se califică la Cupa Mondială! Galezul s-a săturat de situația de la Real Madrid

Situația lui Gareth Bale la Real Madrid este stranie. Cu doar patru zile în urmă, antrenorul madrilenilor, Carlo Ancelotti, l-a lăsat în afara meciului pentru El Clasico, chiar dacă Karim Benzema a fost absent.

Antrenorul lui Real Madrid a motivat absența galezului printr-o problemă medicală, însă prestația lui Bale alături de echipa națională înlătură această ipoteză.

Gareth Bale s-ar fi săturat de situația în care se află la Real Madrid, iar galezul ar fi gata să ia o decizie categorică la finalul acestui sezon.

Potrivit Cope.es, fotbalistul galez s-a decis deja să își încheie cariera de fotbalist în cazul în care Țara Galilor va rata calificarea la Cupa Mondială din Qatar.

Pentru locul la Cupa Mondială, Țara Galilor se va duela cu câștigătoarea partidei dintre Scoția și Ucraina, meci amânat din cauza invaziei comandate de Vladimir Putin.

În presa internațională s-a vehiculat de mai multe ori faptul că Bale analizează această opțiune, însă situația pe care a experimentat-o la Real Madrid în acest sezon l-a determinat să ia această decizie.

Reacția lui Gareth Bale după ce a dus naționala Țării Galilor în finala barajului pentru Mondial

Întrebat dacă bucuria de la cele două goluri a fost cu trimitere către presa spaniolă, care l-a criticat destul de tare în ultima perioadă, Bale a spus că preferă să nu le dea atenție celor care îl contestă.

"A fost un joc greu. A trebuit să acționăm și să ne folosim experiența din jocurile mari. A fost momentul perfect. A fost frumos să văd mingea intrând în poartă. A fost bine.

Am avut niște crampe la final, ceea ce cred că este normal, dar voi da totul pentru țara asta și cred că am făcut asta cu toții în seara asta. Mai este un alt meci greu împotriva Scoției sau Ucrainei și vom fi pregătiți când va veni.

Nu. Nu am nevoie să trimit niciun mesaj. Este dezgustător (n.r. că este criticat) și ar trebui să le fie rușine de ei înșiși. Nu sunt agitat, dar este neplăcut", a spus Bale pentru Sky Sports.

Etichete: real madrid , tara galilor , retragere , cupa mondiala , gareth bale


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un italian și-a adunat toate lozurile necâștigătoare cumpărate de-a lungul vieții și a calculat câți bani a pierdut

Un italian din Brescia, care a colecționat toate lozurile necâștigătoare pe care le-a cumpărat de-a lungul vieții, a calculat câți bani a pierdut și vrea astfel să contribuie la creșterea gradului de conștientizare asupra pericolului pe care îl reprezintă dependența față de jocurile de noroc.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

Video Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect”

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

Gigi Becali: ”Vine!”. A doua mutare a verii confirmată la FCSB

”Tatăl meu `a explodat`!” Fiica unui antrenor a spus totul: ”Eram minoră și e o infracțiune”. Cu ce se ocupă tânăra

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Cum a reacționat Paul Iacob, după ce a vrut să sară la bătaie cu un suporter. ”Vreau să mă văd cu el”

Video&Foto Cum s-a comportat Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova

Video Scene reprobabile în Giulești! Paul Iacob a sărit la bătaie cu un suporter

Reacția lui Bogdan Lobonț, după Rapid - Universitatea Craiova 1-2: ”Eu știu ceea ce s-a întâmplat”

Citeşte şi

A încercat să își cunoască preferatul de la Real Madrid, dar forțele de ordine au intervenit imediat. Ce a urmat

Foto Românul care s-a fotografiat cu Florentino Perez. ”Cel mai bun președinte din lume”

PEROZAre 77 de ani, dar nu se sfiește să-și arate silueta în rochii mulate: „Sunt criticată zilnic pentru felul în care mă îmbrac”

FILM NOWSofia Vergara, selfie-uri doar în body-uri mulate, în oglinda din baie. "Cineva să-mi ridice fața de pe podea", i-a scris Nicole Scherzinger

Horațiu Moldovan dă din lac în puț! Atletico îl vinde pe Oblak, dar Simeone a luat decizia transferului unui alt gigant citeşte ştirea pe Prosport.ro

Cum vrea Sorana Cîrstea s-o egaleze pe Simona Halep: ”Ea a câștigat deja, m-ar putea lăsa să câștig eu” citeşte ştirea pe ziare.com

O nouă monedă în România, bani noi de la BNR. Ce valoare are, cu ce ocazie s-a lansat citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”