George Puşcaş a semnat pe 5 ani cu Reading/Foto:talkreading

George Puşcaş, tratat ca o vedetă în Anglia! Cum e descris românul de jurnaliștii britanici

27.08.2019, 09:09
  • Baraj SuperLiga: Dinamo - Csikszereda, luni, 20:00, DGS 1

  • Serie A: Bologna - Juventus, luni, 21:45, DGS 2

George Puşcaş a devenit repede o vedetă în Anglia după un start de senzaţie la Reading  - golurile din partida cu Cardiff la primul meci ca titular în Championship au atras atenţia tuturor. Românul impresionase şi la meciul din Cupa Ligii, unde şi-a trecut numele pe lista marcatorilor.

A venit partida de la Huddersfield, unde a intrat pentru ultimele 20 de minute, dar a fost suficient pentru ca balanţa să se încline în favoarea echipei sale.

"Atunci s-a schimbat soarta meciului. Chiar dacă acţiunile sale nu au condus direct la goluri, a fost evident că apariţia sa pe teren a băgat spaima în apărarea lui Huddersfield. Puşcaş a creat 4 ocazii în 20 de minute," a scris presa din Reading.    

George Puşcaş, tratat ca o vedetă la Plymouth

Acum, George Puşcaş ar putea juca din nou în turul al doilea al Cupei Ligii Angliei - Reading are meci pe terenul echipei Plymouth Argyle din League 2, al patrulea eşalon din Anglia, iar gazdele sunt convinse că românul îi va teroriza la meciul de marţi seară.

"Reading va veni cu un atacant de 8 milioane de lire sterline pe Home Park, un record în materie de transferuri pentru The Royals. Puşcaş a fost adus de Inter Milano, după ce în vară a fost un star al Europeanului U21 din Italia, unde a marcat împotriva Croaţiei, Angliei şi Germaniei. 

Puşcaş a înscris primul gol pentru Reading în Cupa Ligii contra lui Wycombe, apoi a reuşit o dublă în victoria cu Cardiff. 

Faţă de atacantul de 8 milioane de lire sterline al lui Reading, Plymouth Argyle va miza pe Dom Telford, adus de la Bury pentru 50 de mii de lire sterline," a scris presa din Plymouth.   

Etichete: reading , cardiff , george puscas , plymouth argyle


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Măcelarul din Teheran a murit! Drag popor al Iranului, bucură-te!". Cine sunt iranienii fericiți că Raisi a murit

În timp ce regimul islamic încearcă să se replieze pe repede înainte după moartea președintelui Raisi, mulți iranieni se bucură de dispariția unuia dintre cei mai duri reprezentanți ai represiunii. De numele fostului președinte supranumit "Măcelarul din Teheran" se leagă epurările masive, de zeci de mii de morți, din 1979 până acum, dar și faptul că el a implicat Iranul pentru prima dată într-un război direct cu Israelul.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Nota surprinzătoare primită de Radu Drăgușin după ce a jucat 103 de minute în ultimul meci al sezonului pentru Tottenham

OUT de la FCSB după eșecul cu Rapid! Gigi Becali: ”Poate găsește să se ducă undeva”. Alți doi jucători vor fi împrumutați

Foto "Dezgustător". Ce a făcut Tyson Fury, după ce a pierdut "Lupta Secolului" în fața lui Oleksandr Usyk

Aris - PAOK 1-2. Victorie istorică: PAOK a câștigat titlul! Răzvan Lucescu e campionul Greciei!

Fanii lui Tottenham, după ce l-au văzut din nou titular pe Radu Drăgușin: ”Nemernicul a avut la dispoziție jumătate de sezon”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Breaking News Neil Lennon a semnat cu Rapid! A dezvăluit care este obiectivul său principal: ”Responsabilitatea mea!”

Barajele de promovare în Liga 2: 20 de echipe luptă pentru 6 locuri! Când se joacă

Exclusiv Cum l-a convins U Cluj pe Ovidiu Popescu să semneze! Durata contractului

Istvan Kovacs l-a lăudat pe Kyros Vassaras, într-un interviu de pe site-ul UEFA. Ce spune despre finala Europa League

Citeşte şi

George Pușcaș, la un pas de Serie C! Italienii nu l-au iertat pe atacantul lui Bari

Pentru Champions League! FCSB ar avea pe listă trei români care joacă în străinătate

PEROZUn bărbat și-a părăsit iubita după o excursie cu cortul: „Nu o voi ierta niciodată pentru ceea ce a făcut”

FILM NOWJennifer Lopez și Ben Affleck, zâmbete largi în fața paparazzilor, tensionați în rest. Detaliul care i-a "scăpat" actorului, după zvonurile divorțului

Un club din Superliga transferă fotbalistul lui Mititelu pe care Dan Petrescu îl are în fruntea listei la CFR citeşte ştirea pe Prosport.ro

FOTO Răzvan Lucescu i-a șocat pe greci: cum a sărbătorit câștigarea titlului citeşte ştirea pe ziare.com

Doliu în sportul din România! A murit un mare campion, Sorin Pop avea 56 de ani citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”

Digi World

De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu care dormim

Digi Animal World

Reacția unei pisici când o șopârlă își desprinde coada pentru a scăpa din ghearele ei: „Nu știe ce s-a întâmplat”