Ianis Hagi / Foto: Profimedia Images

Gică Hagi îl vede pe Ianis într-un campionat de top din Europa: "E o țară pe care o respect"

articol scris de Digi Sport
15.03.2023, 12:31
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Ianis Hagi (24 de ani) evoluează în momentul de față pentru Rangers, însă "Regele" a recunoscut că își dorește ca fiul său să ajungă în cele din urmă în Premier League.

Gică Hagi vrea ca Ianis să ajungă în Premier League

Întrebat despre viitorul lui Ianis, în cadrul interviului acordat pentru BBC, Gică Hagi a spus că își dorește ca fiul său să facă pasul către Premier League. Fostul decar al Generației de Aur a declarat că Anglia este o țară pe care o apreciază și a recunoscut că regretă faptul că nu a ajuns acolo în perioada în care se afla în activitatea de fotbalist.

"Un jucător bun își poate face treaba oriunde. Campionatul nu contează. Ianis a câștigat premiul pentru cel mai bun tânăr jucător al lui Rangers înainte de operația la genunchi. S-a adaptat bine, păcat de accidentare. Dar dacă eu nu am reușit să joc în Anglia, poate că el o va face, de ce nu?

Eu am avut două șanse de a juca în Premier League și îmi pare rău că le-am ratat pe ambele. E o țară care îmi place și pe care o respect. Sunt sigur că fanilor le-ar fi plăcut stilul meu de joc", a spus Gică Hagi.

Gică Hagi l-a certat pe Edi Iordănescu pentru că nu l-a convocat pe Ianis pe lista preliminară

Mijlocașul de la Rangers, care a jucat doar câteva minute în 3 meciuri de la revenire, nu a fost inclus de selecționerul Edi Iordănescu nici măcar pe lista preliminară a echipei naționale a României în vederea meciurilor din martie, cu Andorra și Belarus, din preliminariile pentru Euro 2024.

Astfel, tatăl lui Ianis, Gică Hagi nu s-a mai putut abține și a răbufnit la adresa selecționerului.

"Nu vreau ca opinia publică să fie prost informată sau să ne lăsăm duși de emoție. Lui Ianis, cât a fost accidentat, antrenorul echipei naționale i-a spus că e un jucător foarte important. Cel puțin, așa am citit eu.

Acum Ianis e sănătos, joacă puțin pentru că nici nu poate juca mai mult. Eu am văzut, sau toată România a văzut, adevărul e că n-a fost convocat nici măcar pe lista preliminară.

Eu, ca fost jucător, ca om de fotbal, vin și spun: Ianis nu e important pentru selecționer. Dacă era important, cu siguranță era cel puțin pe lista stranierilor. Când i se comunică jucătorului direct că e foarte important, mă întreb de ce oare lipsește la prima acțiune.

Simplu, îmi dau seama că nu e important pentru selecționer. Nu e pus nici măcar pe lista preliminară! Asta înseamnă că nu contează pentru echipa națională. E o realitate, nu e important pentru echipa națională", a spus Gică Hagi, la Digi Sport Special.

Etichete: gica hagi , ianis hagi , transfer ianis


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Lovitura primită de Petrolul Ploiești

Video Bayern - Real Madrid 2-2. Vinicius a reușit o ”dublă” și finalista Champions League se va decide în Spania!

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Video Exclusiv Mihai Rotaru și Decebal Rădulescu, dialog încins la TV. ”Un mincinos patologic. Rapidist frustrat” / ”Nu vă e rușine?”

Exclusiv După ce suporterii le-au strigat ”afară din Giulești”, Andrei Borza le-a transmis un mesaj fanilor

Exclusiv Ilie Dumitrescu, impresionat de DOUĂ aspecte după Dortmund-PSG 1-0. ”119 km alergați / A fost superior”

Citeşte şi

Premierul Marcel Ciolacu a aprobat construirea a două stadioane. Prețul: 175.000.000€

Anunț din interior! Ce se întâmplă cu Ianis Hagi, după ce în ultimele 4 meciuri a fost uitat pe bancă

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă