Gheorghe Grozav, la echipa națională / Foto: Profimedia

Gicu Grozav, hat-trick spectaculos în Ungaria! Pușcaș joacă din nou, Keșeru a înscris. Zi plină pentru stranieri

articol scris de Digi Sport
20.02.2021, 21:17
  • Liga 2: Gloria Buzău - Unirea Slobozia, marți, 19:00, DGS 1

  • Champions League: PSG - Borussia Dortmund, marți, 22:00, DGS 1

Ziua de sâmbătă a propus numeroase partide în care au fost implicați stranierii români. Gicu Grozav ține capul de afiș după ce a reușit un hat-trick în meciul MOL - DVTK.

Gicu Grozav, hat-trick spectaculos în Ungaria, în fața lui Adrian Rus

Gicu Grozav și Adrian Rus au fost adversari în duelul MOL Fehervar - DVTK. MOL a condus la pauză după reușita lui Stopira, însă Gicu Grozav a intrat în minutul 55 și a schimbat fața partidei. Fostul dinamovist a egalat după doar cinci minute, iar după alte 60 de secunde a punctat pentru 2-1! În minutul 89, Grozav a închis tabela pentru 3-1.

Pentru DVTK a fost a doua victorie în ultimele trei etape, dar echipa lui Grozav rămâne ultima în Ungaria. MOL rămâne și ea pe locul 3, cu 33 de puncte. Ferencvaros e lider, cu 51 de puncte. Adrian Rus a intrat pe teren în minutul 67, la scorul de 2-1 pentru DVTK.

Claudiu Keșeru, gol pentru Ludogorets

Claudiu Keșeru a egalat pentru Ludogoreț în eșecul cu Lokomotiv Plovdiv. Oaspeții au revenit de la 0-1 înaintea pauzei și au condus cu 2-1 după primele 45 de minute. Keșeru a egalat în minutul 53, din penalty, însă Plovdiv a dat lovitura în minutul 78 și s-a impus cu 3-2.

Ludogorets rămâne lider, cu 42 de puncte, la trei lungimi de CSKA Sofia.

Pușcaș, în proces de revenire! A prins ultimele minute din duelul cu Middlesbrough

Reading a pierdut cu 0-2 contra lui Middlesbrough, după ce oaspeții au înscris în minutele 22 și 29. George Pușcaș a fost aruncat în teren în minutul 78.

Pentru atacantul român este important să adune minute în această perioadă, după perioada lungă de inactivitate. A fost al doilea joc consecutiv în care Pușcaș a fost trimis pe teren în final, după ce a mai bifat cinci minute cu Bristo City.

În urma acestui eșec, Reading rămâne pe locul 5, cu 51 de puncte. Cardiff este ultima echipă aflată în afara locurilor de play-off, cu 46 de puncte.

Alexandru Crețu a evoluat în Maribor - Celje 0-1

Maribor a pierdut acasă, scor 0-1 contra lui Celje, într-un joc în care Alexandru Crețu a fost titular. Internaționalul român a fost schimbat în minutul 65, la scorul de 0-0. Dangubic a dat lovitura pentru oaspeți în minutul 77.

În urma acestui eșec, Maribor rămâne pe locul 2 în Slovenia, cu 40 de puncte. Lider este Ljubljana, cu 41 de puncte și un meci în minus.

Vlad Dragomir, eșec în Serie B

Vlad Dragomir a fost introdus în minutul 58 al meciului Venezia - Virtus Entella, scor 3-2. Echipa lui Dragomir a condus cu 2-0, însă a pierdut cu 3-2!

Virtus rămâne pe ultimul loc în Serie B, în timp ce Venezia urcă pe 3.

Florin Niță a închis poarta

Sparta Praga s-a impus categoric pe terenul lui Zlin, scor 3-0. Florin Niță a fost integralist în poarta Sparta-ei, care și-a consolidat poziția secundă în clasament.

Slavia Praga este lider, cu 51 de puncte. Sparta Praga se află pe locul 2, cu 44 de puncte și trei victorii consecutive în campionat.

Selecționerul Mirel Rădoi este prezent în această seară la duelul FCSB - Chindia Târgoviște din Liga 1.

Etichete: gicu grozav , ludogorets , sparta praga , claudiu keseru , maribor , stranieri , reading , florin nita , george puscas , alexandru cretu , vlad dragomir , adrian rus , mol


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un bărbat a fost găsit crucificat pe un gard, cu cuie bătute în mâini. Poliția a vorbit de un "un atac sinistru de tip paramilitar"

Un bărbat a fost transportat la spital în urma unei agresiuni grave într-o parcare din localitatea nord-irlandeză Bushmills, în primele ore ale dimineţii de duminică. Tânărul în vârstă de 20 de ani a fost găsit ţintuit de un gard, cu un cui în fiecare mână, relatează BBC.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

O actriță celebră din SUA a văzut un român și a izbucnit imediat în râs. Ce a urmat

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

S-a terminat! Își face bagajele și pleacă, după doar 6 meciuri jucate la Tottenham

Foto Radu Drăgușin nu se mai ferește! Cum a fost surprins pe bancă, în timp ce Tottenham pierdea cu Liverpool

Real Madrid a pierdut locul 1! Liverpool, noua favorită la transferul așteptat pe Bernabeu

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Text Universitatea Craiova - FCSB 1-0, ACUM, DGS 1. Reușita lui Raul Silva îi menține pe olteni în avantaj

Exclusiv Florin Prunea a văzut cum au jucat și ”i-a desființat”: ”Are vagoane în spate, așa aleargă” / ”Ăsta e respect?”

Luis Enrique, replici acide înainte de PSG - Dortmund

Pep Guardiola nu a ezitat nicio secundă, după ce a fost trecut pe lista lui Bayern

Citeşte şi

Pentru Champions League! FCSB ar avea pe listă trei români care joacă în străinătate

Italienii au dat detalii despre accidentarea lui George Pușcaș! Ce șanse are să fie la EURO

PEROZO fostă concurentă la Miss Ecuador, amanta unui baron al drogurilor, ucisă la comandă. Cine se află în spatele asasinatului

FILM NOWSuri Cruise, ca un model pe străzile din NYC, în pantaloni scurți, pulover și adidași. Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes urmează să plece la facultate în toamnă

Transformarea extraordinară a lui Ioan Neculaie, unul dintre cei mai bogați români, după numeroasele operații estetice! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Echipa din Cluj transferă un mijlocaș de valoare. Se vor bate la campionat la anul? citeşte ştirea pe ziare.com

Complet interzis pentru șoferii care fac asta pe drumurile din România, pare un gest nevinovat. Amenda este usturătoare citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”