Ianis Hagi, în tricoul lui Rangers / Foto: Getty Images

Ianis Hagi n-a strălucit pentru Rangers! Steven Gerrard nu l-a ținut pe teren până la final

08.03.2020, 15:44
  • BASCHET: Fenerbahce - Monaco, miercuri, 20:45, DGS 3

  • Champions League: Borussia Dortmund - PSG, miercuri, 22:00, DGS 1

Ianis Hagi (21 de ani) a fost din nou titular în echipa lui Rangers în meciul din etapa a 30-a din campionatul Scoției, câștigat în fața celor de la Ross County, cu 1-0.

Scorul final a fost stabilit grație lui Ryan Kent, care a marcat în minutul 77, după ce Hagi jr nu se mai afla pe teren. Ianis a fost înlocuit în minutul 63 cu albanezul Florian Kamberi.

UPDATE | Rangers a câștigat meciul cu Ross County și a ajuns la 67 de puncte, la 13 în spatele liderului Celtic, dar cu un meci mai puțin. Pentru trupa lui Gerrard urmează duelul din Europa League cu Leverkusen, iar apoi vor primi vizita rivalei Celtic.


UPDATE | Ianis Hagi a fost înlocuit în minutul 63 al partidei cu Ross County, la scorul de 0-0, cu albanezul Florian Kamberi. 14 minute mai târziu, Rangers a deschis scorul prin englezul Ryan Kent.


Echipa pregătită de Steven Gerrard speră să ”spargă” seria negativă din campionat cu o victorie pe terenul lui Ross County. În ultimele patru partide din Premiership, Rangers a bifat două înfrângeri (1-2 cu Kilmarnock și 0-1 cu Hamilton), un rezultat de egalitate (2-2 cu St. Johnstone) și o victorie (1-0 cu Livingston).

Este meciul cu numărul 11 pentru Ianis Hagi în tricoul lui Rangers, în toate competițiile. Internaționalul român a marcat până acum trei goluri și a oferit două pase decisive.

Ce a spus Steven Gerrard despre Ianis Hagi

Steven Gerrard, antrenorul celor de la Rangers FC, este încântat de prestațiile lui Ianis Hagi, dar dezamăgit de eliminarea din Cupă.

Fostul căpitan al celor de la Liverpool a spus că Ianis se bucură de foarte multă apreciere în interiorul clubului și a lăudat prestația românului, mai ales după ratarea penalty-ului din returul cu Braga, meci în care scoțienii s-au impus cu 1-0.

”Avem timp cu Hagi, nu punem încă lucrurile în mișcare. A avut deja un impact puternic, suntem impresionați de el și pe teren, și în afara lui. E profesionist și a învățat rapid cum vrem să jucăm. Oamenii vorbesc despre assisturile și golurile sale, însă Ianis e și foarte inteligent tactic. În plus, atitudinea lui, cât muncește, totul ne place la el.

Pentru Hagi, poziția lui din acest moment la club e fantastică, știind că noi avem prima opțiune. Dar nu e nevoie să iau o hotărâre acum. Toți cei care vor să rămână aici trebuie să joace bine mereu, inclusiv Hagi”, a spus Gerrard, după eliminarea echipei din Cupa Scoției.

Etichete: rangers , scotia , ianis hagi


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O tânără din Marea Britanie a venit să petreacă pe litoral, la Constanța, și spune că "e groaznic": "Nu ne așteptam"

A fost alertă de vreme rea pe litoral. Mai multe plaje sunt inundate după ploile torențiale de ieri, iar termometrele arată 15 grade în Constanța. Chiar și în aceste condiții, stațiunile vor fi pline: zeci de mii de turiști sunt așteptați de hotelieri să ajungă la mare în această minivacanță.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Video&Foto Cum s-a comportat Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova

Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv ”Îl doriți pe Mircea Lucescu la Rapid?”. Victor Angelescu a dat răspunsul imediat

Video Emoție pură! Nadal a fost eliminat de la Madrid și și-a luat rămas-bun: ”O amintire de neuitat”. ”Râuri” de lacrimi în loja sa

Video ”Ascultă tactica”. Muller și Tchouameni au stârnit hohote de râs, după Bayern - Real 2-2

E gata! Standard a acceptat oferta pentru Denis Drăguș: câți bani încasează

Citeşte şi

Anunț din interior! Ce se întâmplă cu Ianis Hagi, după ce în ultimele 4 meciuri a fost uitat pe bancă

Foto Cum a fost surprins Ianis Hagi la antrenamentul lui Alaves, după ce a fost lăsat pe bancă 3 meciuri la rând

PEROZO tânără a creat isterie în mediul online după ce a dezvăluit de ce îi plac bărbații în vârstă: „Mă simt în siguranță”

FILM NOWCât de mare a crescut fiul actriței Sandra Bullock. Are doar 14 ani, dar deja a întrecut-o pe mama lui la înălțime

Situație ”explozivă” la națională înainte de EURO 2024! Jucătorul român riscă să rateze turneul final din Germania citeşte ştirea pe Prosport.ro

Dramă pentru spanioli în miezul nopții. Ce a pățit Rafael Nadal la Madrid citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM CRBL, declarații neașteptate după divorțul de Elena: „E bine ca bărbat singur!” În ce relații au rămas după separare

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

CRBL, declarații neașteptate după divorțul de Elena: „E bine ca bărbat singur!” În ce relații au rămas după separare

Digi World

Vrei să-ți păstrezi creierul sănătos? Iată ce ar trebui să incluzi în dietă, potrivit unui nou studiu

Digi Animal World

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”