Zlatan rămâne Zlatan. Momentul care l-a pus pe gânduri când s-a întors la Milan / Foto: Profimedia

Ibrahimovic a dezvăluit ce planuri are după ce se va retrage din fotbal. ”Sunt curios”

articol scris de Digi Sport
20.02.2022, 09:12
  • Premier League: Aston Villa - Chelsea, sâmbătă, 22:00, DGS 2

  • SuperLiga: FCSB - Farul, sâmbătă, 20:30, DGS 1

Zlatan Ibrahimovic, atacantul celor de la AC Milan, continuă să uimească planeta. Suedezul joacă fotbal la cel mai înalt nivel la vârsta de 40 de ani.

Accidentat în ultima perioadă la AC Milan, după ce a simţit mai multe dureri la tendonul lui Ahile, Zlatan Ibrahimovic nu are de gând să renunţe la fotbal prea curând.

Ibrahimovic a dezvăluit ce planuri are după ce se va retrage din fotbal. ”Sunt curios”

Deşi are şi mulţi contestatari, Zlatan Ibrahimovic anunţă din nou că va încerca să întreacă limita la revenirea pe terenul de fotbal. Cu toate acestea, Zlatan a mărturisit că i-ar plăcea să încerce şi o carieră în actorie după ce va agăţa ghetele în cui.

''Dacă mă întorc curând? Asta e sigur. Sunt situații foarte dificile. În cariera mea nu am avut multe opriri, în timp ce în ultimii ani am avut o accidentare gravă. Dar Ibra este cel care decide când să se oprească. Voci? Mulți continuă să mă considere terminat şi mă taxează.

Am încredere în tot ceea ce fac. Nu știu cât va dura, dar mereu încerc să trec dincolo de limită. De ce să fii normal când poți fi mai puternic?

Pentru viitor vedem. Sunt curios de anumite lucruri: de exemplu, să devin actor. Ceva care îmi dă adrenalină. Dar nimic nu va fi ca fotbalul. Va trebui să fac o diferență. Am multe proiecte, dar acum mă concentrez pe fotbal. Când mă întorc, o să ’arunc’ întreg stadionul”, a declarat Zlatan Ibrahimovic, citat de Tuttosport.

Ibrahimovic a vorbit şi despre lupta la titlu din Serie A. AC Milan se află pe locul 1 în acest moment în clasament, cu 56 de puncte din 26 de jocuri.

''Este un campionat care mi se pare echilibrat. Cine va fi mai puternic în februarie-martie va câștiga, și pentru că acum încep meciurile europene pentru ceilalți. Când am ajuns, Seria A era diferită, era plină de superstaruri, în timp ce astăzi este mai colectivă.

 Dacă câștig cu Milan, cu această echipă, mi-ar oferi mai multe satisfacții decât acum zece ani'', a mai precizat Ibrahmovic, potrivit sursei citate.

Zlatan Ibrahimovic, inspirat de Jackie Chan! Ultimul antrenament al suedezului a devenit viral în doar trei ore

Zlatan Ibrahimovic se află încă în recuperare după accidentarea suferită la tendonul lui Ahile, însă continuă să-și uimească fanii cu antrenamentele ”spartane” pe care le postează pe rețelele sociale.

După ce a adunat milioane de aprecieri pentru clipul în care a făcut o serie de abdomene agățat cu picioarele de un sac de box, Zlatan Ibrahimovic a trecut la nivelul următor și a copiat un antrenament făcut celebru de Jackie Chan.

Prins cu picioarele de o bară de metal, atacantul lui AC Milan a făcut din nou abdomene, însă de această dată, la fiecare coborâre, aduna apă în două recipiente pentru a umple o găleată pe care o ținea strâns cu membrele inferioare.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic)

  • 4 milioane de euro este în acest moment cota de piaţă a lui Ibrahimovic, potrivit Transfermarkt.
  • 19 meciuri a bifat Ibrahimovic în acest sezon la AC Milan, unde a reuşit 8 goluri şi 2 pase decisive
  • Contractul lui Ibrahimovic cu AC Milan se termină la finalul sezonului

Etichete: ac milan , retragere , ibrahimovic


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”

O familie din SUA a avut parte de un șoc după ce fiica lor s-a plâns săptămâni la rând că aude niște zgomote în camera ei. Ceea ce copila credea că este „un monstru” s-a dovedit a fi un stup uriaș cu peste 50.000 de albine, scrie People.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”

Foto Dinamo ar urma să-și schimbe sigla din sezonul viitor! Cum arată noua emblemă

La 64 de ani, Ioan Andone a dezvăluit cum îl cheamă, de fapt: ”Ce să fac?”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Gigi Becali a dat 600.000€ pe un fotbalist la care nici nu s-a uitat: ”L-am luat în 3 secunde”

Reacția surprinzătoare a lui Mohamed Salah, după gestul făcut la adresa lui Jurgen Klopp

”Misterul” a fost deslușit! Antrenorul Parmei a dezvăluit de ce Dennis Man nu a fost în lot și ce urmează pentru român

Live Video&Text FCU Craiova - ”U” Cluj 1-1, ACUM, Digi Sport 1. Oltenii au restabilit egalitatea

Citeşte şi

Juventus - AC Milan, LIVE VIDEO, 19:00, Digi Sport 2. Echipele de start

Manchester City ”sparge” banca pentru starul lui AC Milan! Câți bani sunt dispuși să ofere ”Cetățenii”

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Povestea misterioasei firme Gigi Becali LTD. A înființat-o în 2022 și a dizolvat-o în 2023, în Anglia citeşte ştirea pe Prosport.ro

Adversară de speriat pentru Jaqueline Cristian la Madrid: "Danimal" spulberă tot în ultima vreme citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Acest câine a trecut testul suprem. Imaginile cu patrupedul care refuză să mănânce o friptură suculentă au devenit virale