Alexander David Gonzalez (stânga) și Ismael Lopez Blanco la momentul semnării contractelor cu Dinamo / Foto: Instagram @dinamobucurestiofficial

Încă un dinamovist şi-a găsit echipă, dar a semnat în liga a 3-a din Spania

articol scris de Digi Sport
02.02.2021, 08:32
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Isma Lopez, 31 de ani, a aşteptat degeaba în ultimele zile o propunere mai bună pentru a semna cu o nouă echipă, după dezamăgirea trăită la Dinamo.

Plecat de la Dinamo, unde şi el a fost minţit de administraţia lui Pablo Cortacero, fundaşul stânga a semnat cu Racing Santander, din a treia divizie spaniolă.

Isma Lopez a semnat cu Racing Santander, în liga a 3-a spaniolă

Informaţia că Isma Lopez negociază cu clubul care are un lot evaluat la 4,3 milioane de euro a apărut acum patru zile. Actele nu au fost semnate imediat pentru că fotbalistul spera să primească o propunere mai bună, însă aceasta nu a venit aşa că în ultima zi de mercato spaniolul a semnat un contrat până pe 30 iunie 2021. Santander este pe locul 5, cu 19 puncte după 13 meciuri.

Lopez a plecat de la Dinamo la începutul lui ianuarie, când Dinamo trebuia să reia pregătirile.

„A fost greu, m-am simțit bine acolo. Tot ce ni s-a promis arăta foarte bine. Fiind acolo mi-am dat seama de amploarea clubului. Am fost foarte fericit, am apărat un tricou istoric. Dar tot ce am vorbit despre îmbunătățirea facilităților și gestionarea zilnică nu a fost făcut.

E un club mare, dar încă trăiește în trecut. Proiectul pe care ni l-au vândut nu a apărut. Nici contractul nu a fost îndeplinit și a devenit imposibil să continuăm așa. Asta mă întristează pentru că era un loc în care aș fi petrecut timp”, a spus Isma Lopez, într-un interviu acordat pentru diariodenavarra.es.

Isma Lopez, extrem de critic după ce a plecat de la Dinamo, dar a evitat să spună că înşelătoria le aparţine unor spanioli

"Ne-au înșelat în toate modurile posibile. Au zis că ne plătesc marți, dar marți ni s-a zis că la finalul săptămânii, înainte de meci.

N-a fost așa, am jucat fără niciun cent. Am fost păcăliți, mințiți, ni s-a zis chiar că secretara a greșit numărul contului. Că banii sunt blocați în alte țări. Minciuni toate. Au trecut zilele, banii n-au venit. 

Ne-au zis că vor aduce personal calificat, cel mai bun staff lângă noi. Fizioterapeuți, personal de recuperare fizică. E adevărat, unii au venit, dar au plecat așa cum au sosit, că n-au luat bani”, a mai povestit Lopez.

Isma Lopez nu este singurul jucător spaniol care a fost la Dinamo şi a plecat la altă echipă: Aleix Garcia (Eibar), Borja Valle (Oviedo), Tomas Mejias (Ankaraspor) şi Juan Camara (reîntors la Jagiellonia).

Etichete: transferuri dinamo , racing santander , isma lopez


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

MERCATO 2022 | Toate transferurile verii sunt AICI!

MERCATO în Europa | Toate transferurile din vara lui 2020 sunt AICI. Juventus l-a luat pe Federico Chiesa de la Fiorentina

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă