Leo Messi și acționarul clubului Inter Miami, David Beckham / Foto: Twitter The Scottish Sun

Inter Miami dă lovitura! Aduce un fost antrenor al lui Leo Messi, dar și pe Sergio Busquets

articol scris de Digi Sport
20.06.2023, 15:10
  • Baraj SuperLiga: Dinamo - Csikszereda, luni, 20:00, DGS 1

  • Serie A: Bologna - Juventus, luni, 21:45, DGS 2

Leo Messi (35 de ani) a ales să semneze cu Inter Miami, echipă din MLS, și va colabora din nou cu un fost antrenor de la Barcelona și naționala Argentinei, dar și cu un fost coechipier de la gruparea catalană. 

Gerardo "Tata" Martino, la Inter Miami

Inter Miami a găsit antrenor, potrivit presei din SUA. Este vorba despre argentinianul Gerardo “Tata” Martino (60 de ani).

  • Inter Miami, club fondat în 2018, este administrat de către fostul internațional englez David Beckham (48 de ani), care este președinte și acționar.

Inter Miami este ultima în Major League Soccer, cu 15 puncte și 12 înfrângeri din 17 meciuri. Echipa are un antrenor interimar, Javier Morales, după demiterea lui Phil Neville.

Gerardo Martino este liber de contract din 2022, după despărțirea de naționala Mexicului.

Leo Messi și “Tata” Martino au o relație excelentă. Au colaborat la FC Barcelona (2013-2014) și la naționala Argentinei (2014-2016).

Jurnalistul Cesar Luis Merlo a anunțat că Gerardo Martinez așteaptă să primească viza de lucru, iar toate detaliile contractului său cu Inter Miami sunt puse la punct. Antrenorul argentinian va începe treaba în SUA la începutul lunii iulie.

Gerardo Martino a mai antrenat în MLS, la Atlanta United, între 2016 și 2018. A câștigat Cupa MLS, în 2018.

Sergio Busquets, convins de Inter Miami

Sergio Busquets, care s-a despărţit de FC Barcelona, urmează să semneze un contract pe doi ani cu Inter Miami (MSL), unde îl va avea din nou coechipier pe Lionel Messi.

Busquets, care va împlini 35 ani în iulie, a anunţat din luna mai că va părăsi campioana Spaniei la care a evoluat 18 ani.

În ultimul sezon, Busquets ar fi avut venituri de 14 milioane de dolari la clubul catalan, în timp ce la Inter Miami cel mai mare salariu este al lui Josef Martinez (4 milioane de dolari), însă două treimi este plătit de fostul său club Atlanta United.

După ce Barca a jucat un amical cu Inter Miami vara trecută, pe DRV PNK Stadium, Busquets a declarat într-un interviu că a fost impresionat de facilităţile lui Inter Miami şi că este un fan al MLS, ligă pe care a urmărit-o atent după ce fostul său coechipier David Villa s-a alăturat lui New York City FC în 2014.

Sergio Busquets, 31 de trofee la Barcelona

Considerat unul dintre cei mai buni mijlocaşi la închidere din era modernă, Busquets a câştigat 31 de trofee în 719 de apariţii pentru FC Barcelona, inclusiv Liga Campionilor (3), Cupa Mondială a Cluburilor (3), opt campionate şi şapte cupe naţionale.

''Felicitări pentru o carieră uimitoare, pentru că a jucat la un club atât de mult timp şi a câştigat 31 de trofee, asta este incredibil'', a declarat Phil Neville, fostul antrenor al lui Inter Miami, luna trecută, când au circulat zvonuri că Busquets va veni la echipa americană.

Etichete: barcelona , leo messi , messi , mls , busquets , sergio busquets , tata martino , inter miami


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Măcelarul din Teheran a murit! Drag popor al Iranului, bucură-te!". Cine sunt iranienii fericiți că Raisi a murit

În timp ce regimul islamic încearcă să se replieze pe repede înainte după moartea președintelui Raisi, mulți iranieni se bucură de dispariția unuia dintre cei mai duri reprezentanți ai represiunii. De numele fostului președinte supranumit "Măcelarul din Teheran" se leagă epurările masive, de zeci de mii de morți, din 1979 până acum, dar și faptul că el a implicat Iranul pentru prima dată într-un război direct cu Israelul.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Nota surprinzătoare primită de Radu Drăgușin după ce a jucat 103 de minute în ultimul meci al sezonului pentru Tottenham

OUT de la FCSB după eșecul cu Rapid! Gigi Becali: ”Poate găsește să se ducă undeva”. Alți doi jucători vor fi împrumutați

Foto "Dezgustător". Ce a făcut Tyson Fury, după ce a pierdut "Lupta Secolului" în fața lui Oleksandr Usyk

Aris - PAOK 1-2. Victorie istorică: PAOK a câștigat titlul! Răzvan Lucescu e campionul Greciei!

Fanii lui Tottenham, după ce l-au văzut din nou titular pe Radu Drăgușin: ”Nemernicul a avut la dispoziție jumătate de sezon”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Galerie Foto Neil Lennon, chemat la Rapid să dea jos ”milităria din pod”. Cum l-a descris Dan Șucu

Foto Campionat Mondial în România! ”Bijuteria” de 10.000.000€ a Bucureștiului poate găzdui totul

Ionuț Radu e gata să se transfere în Serie A, iar presa din Italia a reacționat

Breaking News Neil Lennon a semnat cu Rapid! A dezvăluit care este obiectivul său principal: ”Responsabilitatea mea!”

Citeşte şi

Xavi a vorbit despre situația sa de la Barcelona, imediat după meciul cu Rayo Vallecano

Video Barcelona - Rayo Vallecano 3-0. Catalanii și-au asigurat locul 2 în La Liga.

PEROZUn bărbat și-a părăsit iubita după o excursie cu cortul: „Nu o voi ierta niciodată pentru ceea ce a făcut”

FILM NOWJennifer Lopez și Ben Affleck, zâmbete largi în fața paparazzilor, tensionați în rest. Detaliul care i-a "scăpat" actorului, după zvonurile divorțului

Un club din Superliga transferă fotbalistul lui Mititelu pe care Dan Petrescu îl are în fruntea listei la CFR citeşte ştirea pe Prosport.ro

FOTO Răzvan Lucescu i-a șocat pe greci: cum a sărbătorit câștigarea titlului citeşte ştirea pe ziare.com

Doliu în sportul din România! A murit un mare campion, Sorin Pop avea 56 de ani citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”

Digi World

De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu care dormim

Digi Animal World

Reacția unei pisici când o șopârlă își desprinde coada pentru a scăpa din ghearele ei: „Nu știe ce s-a întâmplat”