Ionuț Radu / Foto: Getty Images

Ionuț Radu, o nouă șansă la Inter. Portarul va apăra la primul meci din acest sezon

articol scris de Digi Sport
19.01.2022, 17:59
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Portarul Ionuț Radu (24 de ani) nu a primit nicio șansă la Inter Milano în acest sezon, însă, în această seară, nerazzurrii se vor baza pe serviciile goalkeeper-ului român.

Inter va disputa în această seară, pe teren propriu, partida cu Empoli, din optimile de finală ale Cupei Italiei.

Ionuț Radu, o nouă șansă la Inter. Portarul va apăra la primul meci din acest sezon

Potrivit Gazzetta dello Sport, tehnicianul milanezilor, Simone Inzaghi, îl va menaja pe principalul goalkeeper al milanezilor, slovenul Samir Handanovic, și îl va așeza între buturi pe Ionuț Radu.

Ionuț Radu a făcut pasul către echipa mare a lui Inter în 2016 și de atunci a fost împrumutat la Avellino, Genoa și Parma.

El mai are contract cu nerazzurrii până în vara lui 2024, dar ar putea părăsi mai devreme formația antrenată de Simone Inzaghi, mai ales că milanezii vor să îl aducă în vară pe Andre Onana, actualul goalkeeper de la Ajax, căruia îi va expira contractul la finalul lunii iunie.

  • 4 milioane de euro este cota de piață a lui Ionuț Radu, conform Transfermarkt.

Recent, în presa din Italia s-a vorbit despre un schimb de jucători între Inter și o altă echipă din Serie A ce îl implica și pe Ionuț Radu, Genoa sau Bologna.

Totuși, portarul român este dorit și de alte formații din străinătate și, potrivit Sempre Inter, printre acestea se numără și Saint-Etienne și Nice.

Ionuț Radu, dorit de Saint-Etienne, Nice și Genoa

Conform ”SempreInter”, trei cluburi de renume îl vor pe Ionuț Radu sub formă de împrumut, încă din această iarnă: francezii de la Saint-Etienne și Nice, dar și italienii de la Genoa.

Jurnaliștii italieni anunță că noul antrenor al celor de la Genoa, Andriy Shevchenko și-a dat acordul ca Ionuț Radu să fie adus la echipă, dacă nu cumva acesta va opta pentru variantele din Franța.

Ionuț Radu a fost legat de mai multe formații și-n vara trecută, însă a preferat să rămân la Milano, în speranța că va prinde mai multe minute. Acest lucru nu s-a întâmplat, iar răbdarea sa a luat sfârșit.

Etichete: inter , cupa italiei , empoli , ionut radu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Prinţul Paul al României a fost prins de poliţişti într-un resort din Malta

Prinţul Paul Phillipe al României, unul dintre fugarii celebri de la noi în țară, a fost prins în Malta. Potrivit surselor, era într-un resort, în vacanță, de unde ar fi fost ridicat de polițiști. Era fugit de aproape patru ani din România, unde este condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Helmut Duckadam n-are dubii: prima retrogradată din SuperLigă

Video&Foto Un fotbalist de la CFR a intrat pe internet și l-a înjurat pe David Miculescu! Cei de la FCSB s-au răzbunat în autocar

Gigi Becali pregătește prima lovitură după ce a câștigat titlul. I-a propus un contract lui Florin Tănase

Românii fac legea în Turcia! Ce s-a întâmplat în prima repriză a partidei Trabzonspor - Gaziantep

Citeşte şi

Vedeta de 40.000.000€ a lui Inter care a fredonat ”Made in Romania”, pusă pe glume: ”Valorez mai puțin decât o cafea”

”S-a încheiat un ciclu la AC Milan?” Stefano Pioli a reacționat după ce a pierdut titlul de campioană în fața lui Inter

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWCum arată Tia Carrere la peste 20 de ani de la serialul "Vânătoarea de comori". Într-o rochie scurtă și decoltată, la 57 de ani, actrița pare că a făcut un pact cu timpul

Gigi Becali a dezvăluit ce mesaj a primit de la Dan Șucu și ce a făcut Cristi Borcea, după ce FCSB a luat titlul! citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”