Karim Benzema, prezentat oficial la Al-Ittihad / Foto: Profimedia

Karim Benzema, întâlnire decisivă pentru viitorul său cu șeicii de la Al Ittihad! Arabii nu renunță ușor

articol scris de Digi Sport
24.01.2024, 19:03
  • Baraj SuperLiga: Dinamo - Csikszereda, luni, 20:00, DGS 1

  • Serie A: Bologna - Juventus, luni, 21:45, DGS 2

Karim Benzema (36 de ani) nu s-a acomodat la Al Ittihad și a lipsit de la ultimele antrenamente din 2023, dar și de la reunirea echipei de la începutul acestui an.

În ultima vreme, relațiile dintre francez și conducerea clubului s-au deteriorat și s-a vorbit intens de faptul că atacantul își dorește să părăsească Arabia Saudită.

Karim Benzema își discută viitorul cu șefii de la Al Ittihad

Marți, Karim Benzema a luat parte la o întâlnire cu șefii de la Al Ittihad în încercarea de a ajunge la un acord cu privire la viitorul său, însă, deocamdată, cele două părți nu au ajuns la nicio concluzie în acest sens.

Din acest motiv, atacantul și ”șeicii” de la Al Ittihad vor mai avea o întâlnire care, conform Marca, va fi decisivă pentru viitorul fotbalistului. Spaniolii susțin că Benzema le-ar fi cerut arabilor să îl lase să plece la un club din Europa, lucru cu care cei din conducerea clubului saudit nu au fost de acord până în acest moment.

După ce s-a aflat despre neînțelegerile dintre Karim Benzema și Al Ittihad, mai multe cluburi din Europa s-au arătat interesate de serviciile francezului. Manchester United, Arsenal și Olympique Lyon sunt cluburile care ar fi discutat deja cu agenții fotbalistului, dar și cu formația din Arabia Saudită.

Arabii nu vor să renunțe ușor la Karim Benzema

Totuși, în acest moment, un transfer este complicat și nu din cauza banilor. Benzema este conștient de faptul că în cazul în care va pleca de la Al Ittihad și va ajunge la un club din Europa, va renunța la o sumă imensă de bani.

De fapt, principalul obstacol în calea revenirii lui Benzema în fotbalul european ar reprezenta-o înțelegerea pe care fotbalistul a făcut-o cu gruparea saudită, acord care transcende sportul și atinge teme sociale și religioase.

Patronul clubului nu înțelege motivul pentru care Benzema își dorește să o părăsească pe Al Ittihad la doar șase luni de când a semnat. Astfel, arabii nu vor să renunțe ușor și sunt deciși să îl convingă pe Benzema să rămână.

Etichete: transfer , karim benzema , arabi , al ittihad


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Starea președintelui iranian Raisi e „incertă” după ce elicopterul în care se afla s-a prăbușit. TV iraniană difuzează „rugăciuni”

Un elicopter care îl transporta pe președintele iranian Ebrahim Raisi „a aterizat forțat” duminică, informează presa iraniană preluată de Reuters. Căutări intense sunt în desfăşurare duminică seara în nord-vestul Iranului pentru a găsi elicopterul implicat într-un accident şi la bordul căruia se aflau preşedintele Ebrahim Raisi şi ministrul de externe Hossein Amir-Abdollahian, în timp ce starea acestora încă nu este cunoscută şi televiziunea de stat de la Teheran a difuzat rugăciuni, transmit agenţiile internaţionale de presă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto Gestul lui Ronald Gavril față de Anamaria Prodan, după ce a câștigat centura WBC Latino

Oficial Simona Halep, OUT! Fostul lider mondial a luat decizia

Foto "Dezgustător". Ce a făcut Tyson Fury, după ce a pierdut "Lupta Secolului" în fața lui Oleksandr Usyk

S-a supărat și nu mai semnează prelungirea cu Real Madrid! I-au promis un salariu uriaș și i-au garantat locul de titular

Ce nebunie: cea mai titrată echipă din Europa vrea un jucător din SuperLigă! Prețul: 8.000.000 €

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Răzvan Lucescu, unic în istoria de 98 de ani a lui PAOK! Cui i-a dedicat titlul: ”Boss, e pentru tine”

OUT de la FCSB după eșecul cu Rapid! Gigi Becali: ”Poate găsește să se ducă undeva”. Alți doi jucători vor fi împrumutați

Video Gestul cu care Drăgușin a devenit favoritul fanilor lui Tottenham: ”Le-a arătat jucătorilor de la Spurs cum se face”

Dramatic! Echipa retrogradată s-a decis după al cincilea criteriu de departajare

Citeşte şi

”Problema este una mare”. Ce spun scoțienii despre transferul lui Albion Rrahmani la Rangers

Cum a ratat Ovidiu Popescu transferul la Sepsi: Laszlo Dioszegi a spus totul

PEROZUn bărbat și-a părăsit iubita după o excursie cu cortul: „Nu o voi ierta niciodată pentru ceea ce a făcut”

FILM NOWRegizorul "Mad Max", adevărul despre tensiunile dintre Charlize Theron și Tom Hardy: "Doi actori foarte diferiți"

Surpriză uriașă în lotul României la EURO 2024! Ce atacant le-a luat fața lui Louis Munteanu și Florin Tănase citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fantastic ce a reușit Răzvan Lucescu, care e din nou campion în Grecia. Ultima etapă a fost dramatică citeşte ştirea pe ziare.com

Doliu în sportul din România! A murit un mare campion, Sorin Pop avea 56 de ani citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lili Sandu, superbă în costum de baie, în vacanță în Abu Dhabi. Cele din două piese o pun în valoare cel mai bine

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lili Sandu, superbă în costum de baie, în vacanță în Abu Dhabi. Cele din două piese o pun în valoare cel mai bine

Digi World

De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu care dormim

Digi Animal World

Modul inedit prin care se relaxează un porcușor de Guineea. Adoră ca stăpâna lui să-i cânte la pian