Kylian Mbappe / Foto: Instagram @k.mbappe

Kylian Mbappe, criticat în presa din Franța din cauza ”transformării” sale: ”Este liderul celor mai mari petreceri din Paris!”

articol scris de Digi Sport
07.10.2023, 18:03
  • SuperLiga: FC Voluntari - U Cluj, duminică, 21:30, DGS 2

  • Superliga: Dinamo - UTA Arad, duminică, 21:30, DGS 1

PSG nu are startul dorit de sezon. În campionatul din Franța, parizienii ocupă doar poziția a cincea în clasament, cu 12 puncte acumulate, iar în Champions League, formația pregătită de Luis Enrique a fost umilită de Newcastle, scor 1-4.

Și Kylian Mbappe a avut o evoluție modestă contra britanicilor, chiar dacă până acum a marcat opt goluri în tot atâtea partide disputate în acest sezon.

Kylian Mbappe, criticat dur de Daniel Riolo: ”Este liderul celor mai mari petreceri din Paris!”

În acest context, celebrul jurnalist din Franța Daniel Riolo a avut un discurs dur la adresa lui Kylian Mbappe. Jurnalistul a sugerat că starul de la Paris Saint-Germain a început să piardă nopțile prin cluburile din Paris și ar fi lăsat fotbalul pe locul doi.

Jurnalistul a făcut referire la acuzațiile pe care Mbappe i le-a adus lui Neymar în urmă cu un an, atunci când a declarat că brazilianul ar trebui să se concentreze mai mult la fotbal.

În vara asta, Mbappe a avut o pregătire jalnică. Când te pregătești în felul ăsta, trebuie să muncești mai mult și să ieși mai puțin în oraș. Mbappe devine un lider bun doar noapte, este liderul celor mai mari petreceri din Paris.

Acest lucru este mai mult decât problematic, din cauza petrecerilor la care participă, din cauza faimei pe care și-a construit-o și a oamenilor care vorbesc... Ar trebui să fie foarte atent cu acest lucruri.

Trebuie să fie foarte atent în ce se poate transforma. Adevărul este că nu mă așteptam ca el să urmeze această cale. Este bizar în ce se transformă”, a spus Daniel Riolo, citat de Mundo Deportivo.

Ce a spus Kylian Mbappe despre Neymar în urmă cu un an

Sezonul trecut, după ce PSG a fost învinsă de Bayern Munchen în prima manșă a optimilor de finală din Champions League, scor 0-1, Kylian Mbappe a făcut o remarcă acidă la adresa lui Neymar.

Acesta a făcut referire la stilul de viață al brazilianului, cunoscut pentru faptul că îi place să ia parte la multe petreceri și să piardă nopțile.

Toată lumea trebuie să fie sănătoasă, să doarmă bine, să mănânce bine”, spunea Kylian Mbappe, în urmă cu un an, cu referire la Neymar.

Etichete: psg , neymar , kylian mbappe , daniel riolo


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cele mai ciudate ținute care au șocat publicul la controversatul Eurovision 2024

Costumele de la Eurovision 2024 au atras atenția la fel de mult ca piesele interpretate de cântăreți.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Englezii l-au descoperit pe ”românul care e atât de bogat încât a uitat că are una dintre cele mai tari mașini din istorie”

Gigi Becali, nervos când a văzut ce s-a întâmplat la Arena Națională: ”La revedere! Au făcut ce au vrut”

FCSB a primit o lovitură chiar în seara în care a sărbătorit titlul! Ce se întâmplă în UEFA Champions League

Nota primită de Radu Drăgușin, la prima apariție după 6 meciuri în care a fost ”uitat” pe bancă la Tottenham

Florinel Coman a rupt tăcerea, după ce qatarezii n-au mai vrut să-i achite clauza de 5.000.000€

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Chipciu și Nistor, OUT? Sabău ar fi anunțat conducerea lui U Cluj

Chiar și peste Otele! Cine e fotbalistul din SuperLigă dorit în șapte țări diferite

Video Ce a făcut Florentino Perez când a auzit că fanii lui Real Madrid scandează ”Mbappe, Mbappe”

Florentin Petre n-a uitat! Dinamovistul l-a felicitat pe Gigi Becali după ce FCSB a câștigat titlul

Citeşte şi

Se dezintegrează? După Kylian Mbappe, un alt nume ”cu greutate ” și-a anunțat plecarea de la PSG

Presa franceză: "Vestiarul lui Real Madrid nu vrea să audă de Kylian Mbappe"

PEROZAre sau nu operații la față? Cum arăta Mădălina Ghenea în copilărie, la 12 ani. Înaltă, subțire și inocentă, era o superbitate de copil

FILM NOWUna dintre marile dorințe ale Sandrei Bullock are legătură cu Keanu Reeves: Vreau să fac asta înainte de a muri, înainte de a părăsi această planetă

Transformarea spectaculoasă a lui Alexandru Tudor, omul de încredere al lui Gigi Becali. Nimeni nu l-a recunoscut citeşte ştirea pe Prosport.ro

Gest bădărănesc al lui Florinel Coman după ce a fost scos de pe teren. Cum se justifică fotbalistul citeşte ştirea pe ziare.com

Cel mai periculos lucru de pe Pământ: dacă stai lângă el 5 minute, te omoară în 2 zile și este foarte aproape de România citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Misterul e atuul ei. Ipostaza în care s-a lăsat pozată Antonia i-a dat gata pe fani: "A venit iepurașul"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Misterul e atuul ei. Ipostaza în care s-a lăsat pozată Antonia i-a dat gata pe fani: "A venit iepurașul"

Digi World

Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”