Alexandru Maxim / Foto: Facebook@gaziantep

Video ”Maxim nu merge ca titular la Beșiktaș”. O legendă a clubului turc a dat verdictul

articol scris de Digi Sport
14.02.2023, 16:51
  • SuperLiga: Poli Iași - UTA, duminică, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj - Sepsi, duminică, 21:00, DGS 1

Alexandru Maxim (32 de ani) este foarte aproape de a se transfera la Beșiktaș, în contextul în care Gaziantep a anunțat că se retrage din campionat, în urma cutremurelor care au ”măturat” zona de Est a Turciei.

  • În acest moment, Beșiktaș ocupă locul patru în Superlig, după 22 de etape.

Daniel Pancu nu crede că Alex Maxim va fi titular la Beșiktaș

Daniel Pancu, fotbalist cu peste 100 de meciuri pentru Beșiktaș, nu crede că Alexandru Maxim va putea fi titular la Beșiktaș, dacă mutarea s-ar realiza curând.

Fostul atacant consideră că jucătorul român are o experiență vastă în Turcia, însă nu a evoluat niciodată la o echipă care să se bată la trofee, cu presiune, iar acest lucru ar putea să-i pună probleme.

Eram în Turcia, cu acțiune antrenorilor de la loturile naționale, și au jucat cu Fenerbahce. Au pierdut cu 2-1, în minutul 90+3, a dat o dublă Enner Valencia. Iar după joc era Jorge Jesus la interviuri și vorbea despre jucătorii de calitate de la Gaziantep. Alexandru Maxim era în capul listei.

E unul dintre jucătorii care joacă constant bine. Și marcator și pasator, dar la o echipă mică, care are ca obiectiv doar salvarea de la retrogradare. Dacă i-aș vedea o problemă, chiar dacă are 32 de ani, cunoaște foarte bine campionatul, are experiență, meciuri la echipa națională, asta ar fi, din punctul meu vedere: nu are nicio echipă mare în C.V., care să se bată la trofee. Nici în România, nici în străinătate.

Plus că, de câte ori intra din postura de rezervă, mai ales la echipa națională, părea un pic deranjat, supărat, superficial. Acum, au mai trecut anii peste el și poate este altul. Dar la Beșiktaș nu merge din poziția de titular, în momentul acesta”, a declarat Daniel Pancu, la Liga Digisport.

Dacă se va realiza transferul, Alexandru Maxim va fi al șaselea fotbalist din istoria Turciei, după Bebe Barbu, Lică Nunweiller, Adrian Ilie, Marius Măldărășanu și Daniel Pancu.

VIDEO: Daniel Pancu, despre Alexandru Maxim, la Liga Digisport

Etichete: alexandru maxim , daniel pancu , gaziantep , besiktasâ


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cum va arăta M5, superiahtul miliardarilor care se transformă în submarin. Va avea un heliport, un balon cu aer cald și un cinematograf

O companie austriacă vrea să construiască pentru miliardari un superiaht care se poate transforma într-un submarin. Reprezentanții firmei spun că superiahtul va avea mai multe facilități, printre care se numără și un heliport, un balon cu aer cald, o piscină, o sală de gimnastică, o galerie de artă și un cinematograf, transmite CNN.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Ion Crăciunescu, declarație misterioasă: ”Am înțeles că FCSB va reveni la Steaua! Sunt discuții”

Foto Atunci și acum! Cum a sărbătorit FCSB titlul în 2015 și ce s-a întâmplat după 9 ani de așteptare

Exclusiv Gigi Becali a găsit noul fundaș stânga de la FCSB! E din România: ”Am vorbit în iarnă”

Video ”Aoleu, Doamne!”. Ce a spus Valentin Crețu despre viitorul său la FCSB, după ce a cucerit titlul

Citeşte şi

Alexandru Maxim, one-man show! Gol din lovitură liberă și assist, în mai puțin de 30 de minute

”Este așteptat să se finalizeze”. Transferul lui Denis Drăguș, pe ultima sută de metri

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Lista tuturor adversarelor pe care FCSB le va întâlni în preliminariile Ligii Campionilor, tur cu tur! citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”