Neymar, în tricoul echipei naționale / Foto: Profimedia

Neymar nu mai inspiră încredere pentru brazilieni: ”Ca protagonist, nu mai funcționează”

articol scris de Digi Sport
03.04.2022, 10:22
  • SuperLiga: Farul - Sepsi, vineri, 20:00, DGS 1

  • Liga 2, play-off: Șelimbăr - Gloria Buzău, vineri, 17:00, DGS 1

Neymar (30 de ani) a fost acuzat în ultima perioadă că nu se mai implică 100% la antrenamentele celor de la PSG, iar șefii clubului se gândesc deja la o despărțire de starul brazilian.

Brazilianul ar urma să fie trecut în plan secund și la echipa națională, în urma ascensiunii unor jucători precum Junior Vinicius sau Lucas Paqueta. Neymar ar putea fi prezent la Mondialul din Qatar doar cu numele, după cum susțin jurnaliștii brazilieni.

  • Brazilia a fost repartizată în Grupa G la Campionatul Mondial, din care mai fac parte Serbia, Elveția și Camerun

Neymar, jucător de pluton pentru Brazilia la Campionatul Mondial

Jurnaliștii brazilieni par să nu mai aibă încredere în Neymar, deși fotbalistul a semnat un gol în partida cu Chile, scor 4-0, din preliminariile Campionatului Mondial.

Neymar, de ceva timp, nu a mai fost cel mai important jucător al naţionalei Braziliei. Îi avem pe Marquinhos, Casemiro, Paqueta şi urmează ascensiunea lui Vinicius Junior.

Ca protagonist, Neymar nu mai funcţionează. Cred că naţionala va încerca să-şi câştige ceva independenţă faţă de Neymar în perioada finală de pregătire”, a declarat jurnalistul Arnaldo Ribeiro, în Brazilia, potrivit uol.com.br.

”Nu mai este liderul echipei lui de ceva timp, aşa că este natural să nu mai fie un jucător atât de important în naţionala Braziliei. Nu mai practică un fotbal extraordinar acum. E un fotbalist talentat, dar nu mai este imprevizibil şi decisiv.

Poate să redevină, dar depinde şi de el, în mare măsură, dar nu ştiu dacă Tite priveşte lucrurile aşa. Va construi din nou echipa în jurul lui? Va sacrifica alţi jucători pentru ca Neymar să simtă în largul lui?”, a precizat și Mauro Cezar Pereira.

Contestat de fanii lui PSG, pentru prestațiile din ultima vreme, Neymar nu mai reprezintă o variantă nici pentru FC Barcelona, fosta sa echipă.

  • 71 de goluri în 117 apariții are Neymar la naționala Braziliei.

Oficialii Barcelonei, despre Neymar: ”Alege echipa care îi dă mai mulți bani”

Enric Masip (52 de ani), asistentul lui Joan Laporta (59 de ani), președintele Barcelonei, spune că Neymar nu este o opțiune în acest moment pentru gruparea blaugrana, pentru că interesul brazilianului a fost întotdeauna de a juca la o echipă care îi oferă un salariu consistent, iar formați catalană caută mai degrabă jucători care să fie cu mintea doar la Barcelona.

”Personal, Neymar a arătat mereu că alege echipa care îi oferă cei mai mulți bani. De aceea, preferăm să semnăm jucători care să-și dea viața pentru Barça. Chiar dacă au mai puțin talent.

Ce face Laporta este să vorbească despre prudență. Trebuie să recuperăm dorința jucătorilor de a juca pentru Barça. Preferăm să avem o persoană care este pe deplin dedicată echipei.

PSG arată că puterea echipei este mult superioară puterii pe care o pot avea individual. Dar dacă le ai pe amândouă, bine. Fără Messi la Barcelona, ​​toată lumea a trebuit să se schimbe. Oamenii s-au trezit și s-a realizat o echipă.

Jucătorii trebuie să se înscrie plafonul salarial pentru sezonul viitor. Nu pot exista salarii exorbitante. Situația Barcelonei este acum mult mai în regulă decât era în decembrie. Acum, ar trebui să fie mai ușor să mizezi pe echipă”, a declarat Enric Masip, pentru Rondeando.

Acuzații grave la adresa lui Neymar. ”Nu se mai antrenează, distruge clubul, e în pragul alcoolismului”

Neymar (30 de ani) a fost titular în rușinea înregistrată de PSG, 0-3 cu Monaco, meci după care au ieșit la iveală mai multe probleme din tabăra parizienilor. 

Jurnalistul Daniel Riolo a spus că Neymar nu mai are niciun chef de antrenamente și că a ajuns într-o stare jalnică. Mai mult, acesta susține că atacantul s-ar afla "în pragul alcoolismului".

Dacă la PSG ar fi indispus, la naționala Braziliei, Neymar arată poftă de joc. Cel puțin așa se vede la antrenamente.

  • Neymar e cel mai scump jucător din toate timpurile. În 2017, PSG a plătit Barcelonei 222 de milioane de euro.

Etichete: psg , neymar , brazilia , transfer neymar


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai joace un bilet și a avut o surpriză neașteptată

O femeie care a câștigat 1 milion de dolari la loterie s-a decis după câteva săptămâni să își mai încerce încă o dată norocul și a mai jucat un bilet. A avut parte de o surpriză de proporții.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka ar avea o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit

A cerut-o în căsătorie, apoi, în decurs de doar o săptămână, a fost surprins cu alte trei femei: ”Viața e frumoasă”

Foto Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Femeia care l-a refuzat pe ”Dumnezeu” e cu 11 ani mai în vârstă decât iubitul ei: ”A renunțat la tot pentru mine”

Nemaiîntâlnit în SuperLigă: 1.000.000 € dacă merge cu FCSB în Champions League! Anunțul lui Gigi Becali

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Rangers i-a decis soarta lui Ianis Hagi! Informația venită din Scoția: ”Legăturile sunt arse”

OUT pentru restul sezonului! Lovitura primită de Dinamo cu două etape înainte de finalul campionatului

După ce a promovat cu Parma în Serie A, Dennis Man a spus care este obiectivul lui

Simona Halep și-a dat acordul și a reacționat: mesajul româncei

Citeşte şi

Lovitura primită de PSG și naționala Franței: Lucas Hernandez, OUT pentru restul sezonului și EURO 2024

Cinci locuri în Champions League pentru Germania, pentru sezonul 2024/2025

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOW"A fost un dezastru. Lui Dwayne nu-i păsa deloc". The Rock ar fi întârziat deseori și 7-8 ore la filmările de la "Red One"

Adrian Șut, poate fi primul transfer de milioane pe care Gigi Becali îl face! Clubul de tradiție din Spania vrea să-l cumpere citeşte ştirea pe Prosport.ro

Mihai Mărgineanu a rămas șocat de ce a văzut în Vama Veche: "Bă, voi știți ce mai fac copiii voștri?" citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”