Nicolae Stanciu, alături de soția sa, Andreea / Foto: Facebook @stanciu.nicu.10

Galerie Foto Nicolae Stanciu, dezvăluiri despre viața de familie! Cum și-a întâlnit soția: ”M-am îndrăgostit când am văzut-o!”

articol scris de Digi Sport
03.01.2022, 19:35
  • SuperLiga: CFR Cluj - Rapid, duminică, 21:30, DGS 1

  • SuperLiga: Petrolul - Oțelul, duminică, 15:30, DGS 1

Nicolae Stanciu (28 de ani), jucătorul celor de la Slavia Praga și unul dintre componenții echipei naționale a României, a vorbit despre viața sa de familist.

Anul acesta, Stanciu și soția sa, Andreea Beldean, vor aniversa zece ani de relație. Anul trecut a venit pe lume fetița lor, Ecaterina, iar cuplul se pregătește pentru nașterea celui de-al doilea copil.

Nicolae Stanciu, dezvăluiri despre viața de familie! Cum și-a întâlnit soția: ”M-am îndrăgostit când am văzut-o!”

Mijlocașul echipei naționale a mărturisit că s-a îndrăgostit de soția sa pe rețelele de socializare, iar prima întâlnire a avut loc într-o stație de autobuz.

Galerie Foto

M-am dus și am așteptat-o când s-a dat jos din autobuz și acolo ne-am văzut prima dată. Îi văzusem profilul de Facebook. Mie îmi plăcea de ea și chiar m-am îndrăgostit atunci când am văzut-o. Din 12.12.2012 suntem împreună.

Eu aveam 19 ani, ea avea 16 ani și suntem de 9 ani împreună. De când s-a născut fetița totul e diferit, adică nu mai poate să ne supere nimic”, a declarat Nicolae Stanciu, invitat în podcastul ”Vorbe la timp”.

Stanciu a mărturisit că apariția fetiței sale i-a schimbat profund viața, iar cuplul a devenit mult mai bine sudat.

Nu mi-am imaginat niciodată că o să fie atât de frumos sau că poți să iubești pe cineva atât de mult. Nu știam ce să fac primele luni pentru că ea mânca, dormea, eu nu puteam să fac chiar nimic.

Îmi place să îmi petrec tot timpul cu ea și cu soția, să avem activități. De multe ori o ajut pe soție să se odihnească, dorm eu cu fetița”, a mai spus Stanciu.

Stanciu se pregătește să devină tată pentru a doua oară anul acesta: ”La ultimul control avea 12 săptămâni. Cel mai important este să îi crești într-o atmosfera bună, să se simtă iubiți”.

Nicolae Stanciu a reacționat după ce Anamaria Prodan i-a anunțat plecarea de la Slavia Praga

Nicolae Stanciu a mărturisit că își dorește să câștige în continuare trofee, ceea ce are șanse mari să realizeze dacă va continua la Slavia.

Din vară intru în ultimul an de contact și iau în calcul orice. Momentan, mă simt foarte bine la Slavia! Vreau campionatul, vreau trofee. Pentru mine asta contează mai mult decât banii. Vreau să am multe trofee când mă las. Să-mi fac o cameră cu toate”, a spus Nicolae Stanciu, potrivit GSP.ro.

Întrebat ce ar alege între o ofertă superioară din punct de vedere financiar și rămânerea la Slavia Praga, Nicolae Stanciu a reiterat că își dorește să continue la campiona Cehiei.

Depinde unde în străinătate și depinde de echipă. Dacă s-ar întâmpla lucrul ăsta, Slavia ar avea prima șansă pentru tot ce-am trăit aici și câte mi-a oferit”, a recunoscut Nicolae Stanciu.

Etichete: echipa nationala , nicolae stanciu , familie , slavia praga


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea a provocat stupoare

La aproape 60 după comiterea unei crime brutale, poliția l-a găsit și arestat pe autor datorită tehnicilor criminalistice de ultimă generație.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

E gata să plece la 5.000 km distanță, după ce amanta a născut al doilea copil, iar soția al patrulea. Pe cine ia cu el

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil

Exclusiv ”Daniel Niculae, OUT de la Rapid - Șumudică, antrenor”. Mutări spectaculoase în Giulești. Cine va fi președinte

OUT de la FCSB, după șapte ani! ”Roș-albaștrii” îi caută deja înlocuitor

Exclusiv A fost dat afară de la FCSB, s-a antrenat singur, iar acum e campion: ”Oamenii nu știu”. Ce urmează pentru fotbalist

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Se știu deja 16 echipe calificate direct în ”noile grupe” din UEFA Champions League! Ce o așteaptă pe FCSB în preliminarii

Gigi Becali n-a stat deloc pe gânduri: plăți de 25 de milioane de euro!

Video Exclusiv ”E teribil. Inimaginabil”. Florin Prunea i-a făcut ”praf” în direct la TV, după ”U” Cluj - Dinamo 3-3

Reacția Barcelonei, după ce Real Madrid a câștigat titlul de campioană în La Liga

Citeşte şi

Șumudică știe fotbalistul care nu trebuie să lipsească din primul 11 la EURO: ”N-am văzut în viața mea”

Nota primită de Nicolae Stanciu, după meciul în care echipa sa a primit 4 goluri în 25 de minute

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOWMike Myers, greu de recunoscut la 60 de ani. Interpretul lui Austin Powers a renunțat să-și mai vopsească părul

Patronul din Superligă care se umple de bani de pe urma transferului uriaș pe care-l va face Gigi Becali! „Iau milioane” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Au speriat-o de moarte: ce a pățit Iga Swiatek după ce a învins-o pe bielorusa Sabalenka, salvând trei mingi de meci VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Adele, elegantă, pe tocuri, la un meci din NBA, alături de partenerul ei de viață. „Cât de frumoasă ești!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Adele, elegantă, pe tocuri, la un meci din NBA, alături de partenerul ei de viață. „Cât de frumoasă ești!”

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”