Dennis Man, în Parma - Pordenone / Foto: Profimedia

Nota pe care a primit-o Dennis Man pentru evoluția din Parma - Pordenone 4-1

articol scris de Digi Sport
12.02.2022, 19:16
  • MEDIA: Liga Digi Sport, marți, 15:30, DGS 1

  • MEDIA: Digi Sport Special, marți, 21:00, DGS 1

Dennis Man a fost titular pentru Parma în meciul cu Pordenone, câștigat 4-1, în care a marcat golul de 2-1, primul pentru el la echipa de club din septembrie încoace.

Folosit din minutul 30 în banda stângă, unde a trebuit să contribuie mult și pe faza defensivă având în vedere sistemul de joc, 3-4-1-2, Dennis Man a reușit o evoluție solidă, pentru care a fost notat de Parma Live cu 7.

Galerie Foto

Nota pe care a primit-o Dennis Man pentru evoluția din Parma - Pordenone 4-1

Iachini a început cu el în spatele vârfurilor, dar, după jumătate de oră, și-a dat seama că nu a fost decizia corectă. A revenit în bandă, în flancul stâng, și cu siguranță a făcut un meci bun în partea secundă.

Alături de gol, a mai avut câteva incursiuni periculoase și a arătat că este implicat din nou în proiect după o perioadă de marcato din ianuarie în care s-a vorbit mult”, au scris italienii de la Parma Live.

Aceeași notă 7 a fost primită și de Franco Vazquez, autorul golului de 3-1. Evoluții mai bine notate au avut Adrian Benedyczak, 7.5, și Goran Pandev, 8.

Ce a spus Dennis Man după golul cu Pordenone

Dennis Man a fost prezent la conferința de presă de după jocul cu Pordenone și a transmis că este dispus să joace pe orice poziție. În ceea ce privește ratarea transferului la Lazio, internaționalul român a declarat că nu este afectat că a rămas la Parma.

Sunt bucuros să fiu aici și vreau să-mi ajut echipa. Nu am discutat despre alte lucruri. Este un rol nou pentru mine în echipă și vreau să dau totul.

E un gol foarte important pentru mine și sper să continuăm tot așa. Sunt fericit că am obținut victoria, am jucat bine în partea secundă și suntem bucuroși că am obținut cele trei puncte.

Pandev este foarte valoros, suntem bucuroși că este aici, ne poate ajuta foarte mult”, a declarat Dennis Man, conform sursei citate.

Pentru Dennis Man, golul din meciul de sâmbătă este primul pentru Parma din 12 septembrie încoace, când puncta tot în poarta lui Pordenone, în succesul cu 4-0 din tur.

După victoria cu Pordenone, Parma este pe locul 11 în Serie B, cu 28 de puncte, șase mai puțin decât Perugia, ocupanta poziției a opta, ultima care asigură prezența la barajul de promovare în Serie A.

Etichete: serie b , dennis man , parma - pordenone


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un turist în vârstă de 55 de ani a fost găsit mort pe insula Corfu din Grecia. Este al treilea, în decurs de o săptămână

Cadavrul unui turist american în vârstă de 55 de ani a fost descoperit duminică pe insula Corfu, ceea ce ridică la trei numărul turiştilor străini găsiţi morţi în Grecia în decurs de o săptămână. Alţi trei turişti străini sunt căutaţi pe alte insule greceşti, potrivit presei elene.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Verdict-fulger! Ce a titrat presa din Belgia, după ce România a învins Ucraina la scor de neprezentare

România - Ucraina 3-0. VICTORIE IMENSĂ! ”Tricolorii” au făcut-o șah-mat pe Ucraina și au un debut de vis la EURO 2024

Cum ne-au numit ucrainenii înaintea meciului direct de la EURO 2024

Foto ”Cel mai dezgustător moment de la EURO 2024”. Selecționerul Olandei, într-o ipostază jenantă: ”Ce faaaci?”

E gata! "Telenovela" Arnold Garita la FCSB s-a încheiat

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

România a scris istorie la Munchen: record absolut la EURO! Performanța pe care n-a reușit-o nimeni în 64 de ani

"Pomană". Cea mai dură reacție din străinătate, după victoria României: "O catastrofă pentru toată lumea!"

Exclusiv Ilie Dumitrescu, verdict total neașteptat după România - Ucraina: ”Cel mai bun din istoria fotbalului românesc!”

UEFA a rezumat în doar 5 cuvinte ce s-a întâmplat la România - Ucraina

Citeşte şi

Man și Mihăilă pot fi colegi la Parma cu starul trecut pe la Barcelona, Arsenal și Man. United

Pe cine au votat românii pentru EURO 2024. Cine e favoritul și cine a primit doar 183 de opțiuni

PEROZCe i-a spus prințul George lui Kate Middleton, la Trooping the Colour. Remarca adorabilă dezvăluită de un expert în citirea pe buze

FILM NOWDaniel Radcliffe, apariție rară pe covorul roșu alături de iubita lui. Actorul din „Harry Potter” și Erin Darke sunt împreună de 12 ani

Gigi Becali anunță că Florinel Coman a fost vândut, după meciul România – Ucraina 3-0. „I-au plătit ăia clauza!” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Răducioiu cucerit total de meciul naționalei: "M-a surprins. E forța!" citeşte ştirea pe ziare.com

România, o țară falimentară. Firmele îngropate de autorități prin taxe și impozite, recordul ultimilor 12 ani citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Bebe Rexha, atacată din nou de fani. Gestul făcut de artistă în timpul concertului: „Mi-ar plăcea să mă îmbogățesc”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Bebe Rexha, atacată din nou de fani. Gestul făcut de artistă în timpul concertului: „Mi-ar plăcea să mă îmbogățesc”

Digi World

Semnalul transmis de corpul tău care te avertizează că nu ar trebui să bei cafea. Poți face un test simplu în oglindă

Digi Animal World

Turiștii din Italia sunt în alertă. Plajele au fost invadate de „viermele de foc”, care poate ajunge până la 30 centimetri