Florin Tănase, Al-Jazira / Foto: Instagram-@al-jazira

Video&Foto ”Noul nostru superstar”. Arabii, entuziasmați de transferul lui Florin Tănase. Noi imagini cu mijlocașul lui Al-Jazira

articol scris de Digi Sport
08.08.2022, 10:21
  • SuperLiga: Farul - Sepsi, vineri, 20:00, DGS 1

  • Liga 2, play-off: Șelimbăr - Gloria Buzău, vineri, 17:00, DGS 1

Șeicii celor de la Al-Jazira sunt foarte entuziasmați de perfectarea transferului lui Florin Tăînase (27 de ani).

Fostul căpitan al lui FCSB a semnat un contract valabil pe următoarele două sezoane cu Al-Jazira și va purta tricoul cu numărul 20.

Galerie Foto

După mai multe zile de incertitudini, gruparea din Emirate a anunțat mutarea. Au apărut imagini din momentul în care internaționalul român a semnat angajamentul, dar și secvențe de la vizita medicală.

Tănase s-a fotografiat și cu noul tricou, după care le-a transmis un mesaj fanilor noii sale echipe. ”Salut! Sunt Florin Tănase și ne vom vedea curând pe stadion”.

La rândul lor, oficialii clubului sunt fericiți pentru că au rezolvat transferul. ”Tănase, noul nostru superstar”, este un mesaj postat pe contul oficial al clubului de pe social media.

Florin Tănase, prezentat la Al-Jazira

Al-Jazira a anunțat că Florin Tănase a semnat un contract valabil doi ani. La clubul arab, internaționalul român va purta tricoul cu numărul 20.

Al-Jazira l-a transferat pe Florin Tănase de la FCSB în schimbul a 3 milioane de euro, clauza de reziliere a angajamentului care a fost prelungit în vara anului trecut.

Nu doar FCSB profită financiar de pe urma transferului, ci și jucătorul, care ar urma să aibă un salariu de 1.8 milioane de euro pe an.

Al-Jazira, locul patru în ultimul sezon

În ultima ediție a primei ligi din Emiratele Arabe Unite, Al Jazira a terminat pe locul patru, la 20 de puncte în spatele campioanei Al-Ain.

Noul sezon, când Florin Tănase va avea ocazie să-și facă debutul oficial la Al-Jazira, se va produce la începutul lunii septembrie. În prima rundă, echipa românului va juca împotriva nou promovatei Dibba Al Fujairah.

Mesajul lui Florin Tănase după despărțirea de FCSB! Ce i-a transmis lui Gigi Becali

La puțin timp după ce a fost prezentat la Al Jazira, Tănase a scris un mesaj cuprinzător pe rețelele sociale în care le-a mulțumit tuturor celor de la FCSB, dar și suporterilor echipei.

”Tase” nu l-a uitat nici pe Gigi Becali, finanțatorul echipei. Chiar dacă între cei doi a fost o situație tensionată în ultima perioadă, Tănase i-a transmis mulțumiri speciale patronului roș-albaștrilor pentru sprijinul pe care i l-a arătat în ultimii șase ani, dar și pentru prietenia sa.

După șase ani mă despart de Steaua (n.red. FCSB), clubul care mi-a dăruit atât de multe pe plan profesional. Se încheie o etapă minunată din viața mea și vreau să-i mulțumesc în mod special domnului Becali pentru suport și prietenie, pentru aceşti ani extraordinari petrecuți împreună.

De asemenea, mulțumesc antrenorilor pentru abilitatea de a mă motiva și inspira, conducerii clubului, staff-ului pentru efort și implicare.

Mulțumesc colegilor mei alături de care am format o mare familie. Împreună am sărbătorit victorii, am suferit când am pierdut , dar mereu ne-am ridicat încrezători și am luat-o de la capăt. În spatele nostru se află multe persoane minunate cărora vreau să le mulțumesc, oameni care muncesc zi de zi și fac ca acest club să fie atât de bine organizat.

Sunt recunoscator suporterilor care m-au susținut și au crezut in mine chiar şi atunci când nu eram în cea mai bună formă. Vă mulțumesc, vă îmbrățișez şi continuați să iubiți echipa noastră de suflet. Sunteți în inima mea!

O nouă aventură fotbalistică mă așteaptă alături de echipa Al Jazira (Emiratele Arabe Unite)”, a transmis Florin Tănase pe Instagram.

Etichete: florin tanase , florin tănase al jazira


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai joace un bilet și a avut o surpriză neașteptată

O femeie care a câștigat 1 milion de dolari la loterie s-a decis după câteva săptămâni să își mai încerce încă o dată norocul și a mai jucat un bilet. A avut parte de o surpriză de proporții.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka ar avea o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit

A cerut-o în căsătorie, apoi, în decurs de doar o săptămână, a fost surprins cu alte trei femei: ”Viața e frumoasă”

Femeia care l-a refuzat pe ”Dumnezeu” e cu 11 ani mai în vârstă decât iubitul ei: ”A renunțat la tot pentru mine”

Foto Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Exclusiv ”Dacă mă cheamă Gigi Becali și-mi dă 35.000 €, aș zice NU”. A câștigat 4 trofee cu FCSB, dar nu vrea să revină

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Dani Coman a lămurit totul: ce a răspuns când a fost întrebat dacă vine președinte la Rapid

Exclusiv Daniel Pancu a spus lucrurilor pe nume, după ce a văzut situația în care a ajuns Rapid: ”Sunt foarte trist”

Exclusiv Au salarii de FCSB, dar se zbat în play-out. Situație tensionată la U Cluj

”Este CFR Cluj mai puternică după venirea lui Dan Petrescu?” Bogdan Lobonț a dat răspunsul pe loc

Citeşte şi

Exclusiv 2.6 milioane de euro pentru Florin Tănase!

Postarea lui Florin Tănase, la scurt timp după ce FCSB a câștigat titlul

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOW"A fost un dezastru. Lui Dwayne nu-i păsa deloc". The Rock ar fi întârziat deseori și 7-8 ore la filmările de la "Red One"

Adrian Șut, poate fi primul transfer de milioane pe care Gigi Becali îl face! Clubul de tradiție din Spania vrea să-l cumpere citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fostul antrenor al lui Dinamo a dat lovitura în afaceri! Vinde pantofi scumpi în Franța citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”